Hotel Zaton Holiday Resort. Máte zkušenost?

zuzaaaaa
7. led 2023

Ahoj holky, kdo byl prosim v tomto resortu v chorvatsku, treba idealne letecky, ale i autem. Nejake poznatky co nezapomenout, pojedem s pětiletou a skoro rocni. Rada bych asi kveten ci cerven. Poletim k mori po 20ti letech a chci byt maximalne pripravena. Děkuji moc

dandaa
8. led 2023

@zuzaaaaa doporučuji mít sebou vozicek, takový ten skládací, na pláž kvůli věcem i vozeni dětí. Je fajn mít i dost hraček na písek . Na prevoz z letiště vezměte uber ten vyjde o dost levněji než taxi. Letí se hodinku ,to zvladnete v pohodě.

sasbu
8. led 2023

My jsme byli loni v srpnu, byl úplně plný kemp. Jestli jedete poprvé, dostanete mapku a budete hledat vaše ubytování. My jsme měli přes booking tak jsem si vyřizovala vše sama. Pokud děti rádi jezdí a máte možnost vezměte motorky, koloběžky apod. Je to tam hezké. Nakupovat se vyplatí asi jinde než v místních obchůdcích. Na bazéně se platí za lehátko i slunečník.Dospělý bazén byl plný lidí, hodně dětí skákalo i z boku bazénu i přesto, že tam seděli plavčíci. Stal se tam ošklivý úraz, kdy na paní někdo právě skočil a paní se nemohla hýbat ani zvednout, byla volána sanitka i policie. Takže na to pozor.

zmrzlinka
8. led 2023

@zuzaaaaa my jsme letěli a půjčovali si v Zadaru auto a dojeli tam sami.Za mne super dovolená.Moc jsme si to užili.S balením bych si hlavu nelámala.Kramu je tam dost.Co zapomeneš,tak koupíš na místě.
A kde budete bydlet?V apartmánech nebo?

zuzaaaaa
autor
8. led 2023

@zmrzlinka diky za odpověď, chtela bych ty lepsi apartmany s polopenzi. A z letiste jste si dojeli nekam pro auto a pujcili vam i sedacky?

zuzaaaaa
autor
8. led 2023

@sasbu dekuji za odpoved, ja bych rada prave uz kveten/ cerven. Starsi chodi do skolky a je mi jasny, ze prazdniny budou narvany.

vercaaevzen
8. led 2023

Byli jsme loni v září se skoro dvouletou a byla hlava na hlavě. Platí se úplně za vše. Super je aerobik ve vodě. My jsme teda ta akčnější rodina a neradi sedíme na pláži. Vydrželi jsme 1 den a pak jezdili po okolí 🙂

harcu_le
8. led 2023

Byli jsme 2021, konec června, lidí ještě málo, moře pro děti studené, aquapark boží, ubytování v apartmánu super, hodně hřišť, pěkný večerní program. Doporučuji třeba koloběžku pro starší, je to rozlehlé, než se někam dostanete 🙂

blondynka400
8. led 2023

@zuzaaaaa v květnu/červnu je v Chorvatsku dost zima, hlavně takto na severu. To nedává moc smyl. To že chceš tento termín docela chápu, za mne je lepší, není tolik lidí, ale určitě bych volila jinou destinaci. Cenově to dráž nevyjde, když i toto chceš letecky... A to co dostaneš je na úplně jiné úrovni. Chorvatsko je docela marné ve všech směrech, jak moře a pláže, tak služby. Ten poměr cena výkon vychází hodně tragicky

zmrzlinka
9. led 2023

@zuzaaaaa hned když vylezeš z letiště,tak je autopůjčovna.Sedačku jsme měli půjčenou pro mladší.Syn už jezdí bez.
Určitě se Vám tam bude líbit.Byli jsme koncem června.Jeden bylo chladno.A jinak bylo vedro.

patypresdevaty
9. led 2023

@zuzaaaaa v květnu bude na severu Chorvatska ještě počasí nic moc, respektive záleží, co od toho čekáte... na výlety a procházky, hřiště super, ale na koupání ne.

zuzaaaaa
autor
9. led 2023

@blondynka400 ja vim, ale pojedeme se skoro rocni a nechci nic daleko, urcite ne autem a nechci extra horka. Navic muj muz by nejradsi drepel doma a destinace typu egypt, Tunisko atd neprojdou.

zuzaaaaa
autor
9. led 2023

@zmrzlinka moc děkuju , jeste mi prozraď, kde jste bydleli?

zuzaaaaa
autor
9. led 2023

@patypresdevaty mozna spis ten cerven, nechci uplne horka, budeme mit sebou necelou rocni.

patypresdevaty
9. led 2023

@zuzaaaaa v červnu jezdíme pravidelně na řecké ostrovy a i tam je moře ještě dost chladné (na začátku června kolem 20-21, později tak těch 21-22; za me je to jen na rychle smoceni, zadne velke koupani). Sever Chorvatska je ještě o dost severneji, tak musíte holt počítat spíš s chladnejsim mořem. Vzduch bude prijemny, kdyz nechcete horka.

dandaa
9. led 2023

@zuzaaaaa neboj se už v květnu je krásně teplo , loni bylo kolem 25-27 stupňů. Loni tam byl muž a normálně se koupali. Jela bych ten poslední týden v květnu nebo prvni v červnu. My letíme v dubnu i v květnu.

blondynka400
9. led 2023

@zuzaaaaa proč hned Tunis nebo Egypt? Co třeba Baleary nebo případně Řecko? Mně osobně by bylo líto jet s ročním dítětem k moři a aby se ani pořádně nemohla vykoupat. Ta voda tam bude studená i pro dospělého, natož pro tak malé dítě

zmrzlinka
10. led 2023

@zuzaaaaa mobilheim a byli jsme spokojeny

zara0201
10. led 2023

Boli sme tam 5x,ale vzdy autom. 2x apartmany (este nerekonstruovane), 3x mobil home (2x starsi typ, 1x novy typ). Kludnd sa pytaj,poznam to tam dobre.