icon

Jak naplánovat cestu po Skotsku s malými dětmi?

hezz17
7. zář 2022

Projel si tady nekdo skotsko s detmi? 3 a 5 let..
tipy, napady? 😊

shirilka
7. zář 2022

@hezz17 📌😄

jaja01k
7. zář 2022

Ne, ale taky mě to zajímá 😃 Hodně mě to Skotsko láká, ale úplně nevím, jak to pojmout.

vladienka
7. zář 2022

Pripichnem sa, zatial sme boli len v Edinburghu ale povedali sme ze raz musime na dlhsie aj do divociny 🙂 akurat co som pozerala napr tie karavany na prenajom, je to fakt drahe

ellyem
7. zář 2022

Já byla ve Skotsku sice jako bezdětná, ale byli jsme Edinburgh, Stirling, Royal Mile (tam doporučuji Camera Obscura, to se bude dětem líbit 🙂), jezero Loch Ness byl taky úžasný zážitek. Z přírody určitě Glencoe (my údolím projížděli, když jsme jeli právě na jezero a je to něco nádherného).

inssomnia
7. zář 2022

@hezz17 ve Skotsku jsem byla xkrat, ale s dětmi si můj styl cestování nedokážu představit - road trip pod stan ve skotském počasí. A než masňácky, to radši vůbec. Navíc co bude mít malé dítě ze sezení v autě a túr, muzeí....
Jinak bych koukala asi po variantě hvězdicových výletů autem z jednoho hostelu - na hostelu si uvaříš podle sebe a jsou cenově dostupné.

konidana
10. zář 2022

@inssomnia my nechavali sever a skandinavii, ze stejneho duvodu, az budou deti vetsi, a kdyz jsou ted uz vetsi, tak uz s nama nechtej jezdit nikam🙃. Tak treba az vyletej, tak se tam mozna jeste nekdy podivam(e) ...

inssomnia
10. zář 2022

@konidana když nebudou chtít, můžou zůstat doma :D
Ale Skotsko je skrz počasí opravdu hardcore. Může být krásně, ale 2x jsem tam zažila pod stanem 14 dní deště a málem jsme se tam zabili s manželem, natož s otráveným 3leťákem :D
Ale jela bych hned, i tu Skandinávii....

konidana
11. zář 2022

@inssomnia no u nas je ten problem, ze samotny deti doma zustat nemuzou. Ale to je na jinou diskuzi...