Jak se domoci vrácení peněz za zrušený let?
3. črc 2024
Ahoj holky,chci se zeptat...15 července máme letět do Turecka do Antalye,jelikož nám umřela teta ,tak jsme poslali umrtní list do společnosti Ryaner ,že bychom tedy neletěli nikam,nevíte někdo kolik času nato letecká společnost má ,než dá vědět?Měl někdo zkušenost?vrátili vám peníze zpět za letenky ?
Předchozí
Strana
z2
Předchozí
Strana
z2

@sarinka612 v Turecku v červenci bývá víc jak 40 stupňů. Byla jsem tam 6x a miluju tuto zem. Stačí se podívat jaké počasí je tady u nás..ne tak tam. Takže toto bych fakt brala jako mimo výmluvu s počasím. 🙈 Synové tam zrovna letí s tátou příští středu na tyden.
Pokud máš pojištění tak se to dá vyřešit.. jen se celé peníze nevrátí, jen část.
Na letišti zmatky? Čeka se bohužel na kufry, let.. to je součást léta, dovolených. Když se chce dostat člověk tam kde je mu dobře, obětuje ten den tam a zpět úmoru. Pak to ale stojí zato. Odpočinek, relax který si zaslouží člověk za celý rok práce..
Co bych zato dala jet tam.. 🙏
PS: když jsem byla na rizikovém, umřel mi dědeček. Naši nechtěli abych šla na pohreb, hned se vždy sesypu, pak ležím v nemocnici..
Nesla jsem. Kdykoli jsme si na něj vzpomněla plakala jsem.. rozloučila jsem se s ním doma zapálením svíčky.
Když se narodila dcera, jela jsem na hřbitov mu ji "ukázat". Byla jsem vyrovnanější a smířená s tím, že odešel. Rozloučila jsem se s ním..
Jsou různé způsoby rozloučení, ne jen pohřeb kde je hafo lidí (i těch co tam nepatří)..teď v těchto horkách je to na vyvrat sedět s xx lidma v jedné místnosti, kostele..nedýchatelný, lidi omdlévají, sanitky jezdí..
Sama musíš vědět co chceš.. tety je mi líto.
Já měla tetu kterou jsem zbožňovala i strýce. Umřeli během týdne a nemohla jsem se s nimi rozloučit, protože bydleli 400km od nás. Byl kovid takže jsme nemohli nikam..