icon

Kam na dovču s ročním dítětem? V Čechách

aneta15
28. pro 2008

Ahoj holky,
mé holčičce bude v srpnu rok a rádi by jsme vyrazili na dovolenou někam do čech. Nemáte někdo nějaký tip na ubytování a místo kde by se dalo chodit kočárkem na dlouhé procházky, představovala bych si nějaký penzion nebo apartmán s vlastní koupelnou ale někde v přírodě...dík za tip

ia.
28. pro 2008

ahoj mému synovi bude v září rok a rozhodli jsme se vyrazit do Vysokých Tater. Jezdíme tam hrozně často a je to tam moc fajn, konkrétně v Tatranské Lomnici...ale pokud jsi z čech, tak chápu že je to asi dálka..

to.manka
29. pro 2008

Ahoj, dobré téma. Taky bych potřebovala nějaký tip na dovču v Česku. Nejradši nějaký dobře vybavený kemp. Předem díky za tipy

johanda
29. pro 2008

aneto, s mrňaty je super jet třeba do lázní - můžeš si zajít i na procedury,manžel pohlídá 🙂, my byli v Luhačovicích a spokojenost veliká. Pokud chceš akčnější dovču, perfektní je Český ráj, ubytování v rodinném penzionu - adresu na ověřenou chaloupku dodám v případě zájmu 🙂. Na dovolenou s ročním prckem doporučuju zakoupit i nějaké nosítko, na procházky po přírodě je mnohem vhodnější než kočár.

knobloska
29. pro 2008

My bychom chtěli do rakouských Alp někdy v létě. Budu vybírat něco "lepšího" než jsme jezdili doteď. Aby tam měla malá zázemí, já dobře vybavenou kuchyňku, aby tam byl klid a nejlépe nějaký bazének nebo prolejzačky poblíž. S nosítkem to je asi dobrý nápad.

kijonkova.k
29. pro 2008

to.manka,dobře vybavený kemp mají na Jižní Moravě ve Strážnici.My tam byli na pár dnů v chatce v létě,malé ještě nebylo ani půl roku.Kemp je čistý,velký.Je tam koupaliště,možnost chodit na obědy.Nám se tam moc líbilo.A hezký kemp je taky v Jedovnici u Brna.Taky jsme v létě na pár dnů byli 🙂 Mrkni na net,mají stránky 🙂

gimulka
30. pro 2008

Taky už jsem po něčem pokukovala, líbil by se mi penzion Borůvka ve Špindlu, tak snad to vyjde...

pavlina05
30. pro 2008

Super téma!!
Holky a co k moři??
Asi by si to neužil ani jeden rodič a ani mičo, že? My máme rok v červnu. TAk jsem myslela, že v září třeba do Ŕecka....
ale!!! u nás jsou špatné noci, tak nevím co by na to výletníci v hotelu řekli 😅

m.c.
30. pro 2008

my jsme byli v Chorvatsku když měla malá 11 m, užili jsme si to všichni, takže já moře doporučuju. Měli jsme sebou na pláži sluneční stan a bazenek, v moři se jí taky líbilo, fakt dobrý. Ale ráda si počtu tipy na penziony v ČR, letos dovču u moře neplánujem.

pavlina05
30. pro 2008

m.c. díky. TAk to ještě zvážíme. Náš ájisek bude mít v září už 15m, tak by to šlo 😎

aneta15
autor
1. led 2009

johanda - Český ráj máme na seznamu byla bych moc ráda kdyby jsi mi napsala jak se jmenuje ten penzion.
Já bych letos k moři ještě nejela prcek, nemá moc rád změny ale přístí rok to snad vyjde už se mi po moři moc stýská. Já pořád šmejdím na internetu a hledám ale ještě mě nic moc nezaujalo nebo to stojí nesmysl. na horách by se mi taky líbilo ale musel by být v blízkosti nějaký bazén , ono celý týden běhat po horách s kočárem ..asi taky nic moc 😀 ta krosnička je dobrý nápad ale myslím, že je to docela zabíračkana záda, ne?

lerak
15. srp 2011

@johanda ahoj, prosim nemohla bys mi dat tip na tu chalupu v ceskym raji? Dik.

janneufuss
13. srp 2013

Určitě na Lipno do apartmánu.