icon

Kam na dovolenou v Itálii?

raduska16
20. bře 2017

Zdravím Vás damy.Potrebuju poradit.ma nekdo zkusenost s dovolenou v Itálii ?Letos tam chceme jet,a nevíme kam.Mame deti tak aby to bylo hlavne výhodné pro ně.Ještě jsme tam nebyli..Preferujeme apartman..moc děkuji za rady a informace. Radka 🙂

monickalea
20. bře 2017

dobrý den, do jaké části Itálie chcete jet? a vlastní dopravou nebo busem?

jitulka89
20. bře 2017

jestli autem tak s přítelem jsme byli loni na Gardě (jezero) a opravdu nádhera, jak je to na severu tak všude i krásně čisto a uklizeno 🙂

lovely_creature
20. bře 2017

Garda je naprosto luxusní místo ! Jedinej rozdíl od moře je že tam není slaná voda. Užasný výlety do hor. Ale na koupání je Garda celkem studená. Záleží jak malé máte děti.

jitulka89
20. bře 2017

@lovely_creature my byli nějak začátkem července a voda se mi zdála v pohodě, ale nevim jak pro děti no 🙂
jinak pro děti je i kolem hodně různých aquaparků atd 🙂

alenka_03
20. bře 2017

Apulie - Gargano - čím jižněji, tím jistější teplé počasí (pokud nechcete prosedět dovolenou v apartmánu při dešti), jinak není tam draho, písčité pláže, pozvolný vstup do moře-pro děti ideál.

leilunka
20. bře 2017

byli jsme tady , manžel, syn, já a těhu břicho v 6 m 😀 luxusní, živé, levné, hlavně je to kousek, ještě neopomenu ČISTÉ, krásné dlouhé písečné pláže

http://www.newtravel.cz/rezidence-roberta

raduska16
autor
20. bře 2017

@monickalea no my prave nevime.je to.celkem jedno .a dopravou určitě vlastni 😉

raduska16
autor
20. bře 2017

@lovely_creature Dekuji za info.Děti mame 3,6,8 let.a určitě bychom spíše k moři.Děti ho milují .Jezdili jsme do Chorvatska,a myslim ze bych moc neuspěla jezerem 😀

starbucks
20. bře 2017

Doporučuji Kalábrii, jsou tam luxusní krásné čisté pláže 🙂

raduska16
autor
20. bře 2017

Ani nevim,kde na jake strance hledat ubytování 😞😞

jitulka89
20. bře 2017

@raduska16 ono to sice je jezero ale tak velké a krásně modré, že kdyby nebylo sladký tak bych si myslela, že to moře je 🙂 jinak na hledání ubytování já používám booking.com 🙂

raduska16
autor
20. bře 2017

Ještě by mě zajimalo,jak to tam chodí stim,že někde jsou soukromé,placené pláže ??proc?

hz
20. bře 2017

A co si myslite o destinaci Lignano?

medulinek
20. bře 2017

@hz Lignano miluju - doporucuju primo Lignano Sabbiadorro,coz je jakoby stredni cast lignana,pred nim je riviera,ale neni tam moc vyzití pro deti,koncova cast je pristavni,je tam vsechno nahusteny na sobe a navic je tam obcas citit ta rybina z rybarských lodí. V tom sabiadorru jsou parky pro deti,nektere zadarmo,jine za poplatky (ale nic silenyho) hriste,klidna promenada,plaze v pohode,upravovane,ciste rozdelane na plaze pro verejnost a hotelove a placene plaze s plazovym sesrvisem,more byva cista,po bource sem tam chaluha,tomu se asi nevyhnes nikde (uprimne v bulharsku loni byl takovy bordel,ze jsem tam ani nevlezla),podle toho kdy chcete jet se daji sehnat i levnejsi aprtmany.

medved09
20. bře 2017

@medulinek přidám se k chvále Lignana - jezdili jsme tam s našima do kempu - krásný, upravený, bungalovy...
Nemáte kontakt na nějaký příjemný a cenově dostupný penzion? Jsme 2+2 děti (9 a 5 let) - díky

biscuit
20. bře 2017

Už tu někdo zmiňoval Kalábrii a já se přidávám. Byli jsme v apartmánu v Santa Maria del Cedro. Apartmány kousek od moře, moře čisťounký, dá se jít do města, kde se dá koupit všelicos. Byli jsme tam první týden v září a snad jeden den pršelo, ale pak zase nádherně teplo 🙂

medulinek
20. bře 2017

@medved09 my vzdycky jezdili do apartmanu nejlip Luna nebo La zattera,kupovali jsme vetsinou pres invii

raduska16
autor
20. bře 2017

Divala jsem se na net a docela me to zaujalo..muzu poprosit jestli nemate nejake stranky kde sehnat ubytovani ?chceme to zabukovat co nejdriv.v srpnu chceme jet .a ze skusenosti s lonskeho roku v chorvatsku uz v lednu bylo docela na malem . 😀

raduska16
autor
20. bře 2017

Jinak.holky jste skvělé .děkuji moc za rady a informace .mnohokrat děkuji.zase mam co dělat ..(cucet na vse co ste mi napsali ) děkuji 😀😀😀

blondynka400
20. bře 2017

@raduska16 Rosolina Mare. Není to daleko a s dětmi je to super a pláže lepší než Caorle a další letoviska na severu. I kvalita vody je někde jinde.

medulinek
21. bře 2017

@raduska16 italiatravel.cz nebo invia. My vybirame vetsinou 14 dni dopredu,protoze s detma clovek nikdy nevi a vzdycky se nekde upichneme 😊

monickalea
21. bře 2017

@alenka_03 na Garganu jsem žila 5let 🙂) pro děti a klidně strávenou dovolenou ideální místečko, ikdyž trošku dálka, ale jezdila jsem to i sama s malým synkem, takže se to dá. kdo by chtěl kontakt na mojí kamarádku co tam žije a pronajímá apartmány cca 1km od moře, stačí mi napsat, ráda vás zkontaktuji

monickalea
21. bře 2017

@raduska16 srpen v Itálii moc nedoporučuji, hlavně ne polovinu srpna, italové mají svátky a je to to nejdražší co může být co se týká ubytování.

raduska16
autor
25. bře 2017

@monickalea neměla by ste nejake fotecky ?

hojda
25. bře 2017

Loni jsem byli 4 dny v Lignano a bylo to hodně masové, pak jsme přejeli do Eracle Mare a tam to bylo fajn, méně lidí a mořem čistější, menší středisko.

monickalea
28. bře 2017

@raduska16 tohle je odkaz na kamarádčiny stránky - http://www.sanmenaio-apartmany.estranky.cz/clan...