icon

Plavací kruh nebo pás s rukávky

ewusssa
30. čer 2019

Maminky jaké máte zkušenosti s dětským plavacim pásem s rukavky ...nebo doporucujete spíše takový ten menší plavecký kruh....dcera bude mít 2 roky na velký bazén máme kruh s takovým tím sedátkem ale do brouzdaliště sháníte neco

Plavací kruh nebo pás s rukávky
Strana
z2
bayt
1. črc 2019

@ewusssa Ahoj, s ročním synem na dovče jsme využili kruh 🙂 Samozřejmě mám celou dobu ruce na kruhu. To ho baví. Pás ne...možná, až bude větší.

bayt
1. črc 2019

@alcar To je zajímavé, že u nás se kruh využívá i v kurzech plavání (Amálka).

hanulkaha
1. črc 2019

@alcar no vidis, a maly v tom plave jako ďas 😂 tak predelame, diky za radu 👍
Ono je ale fakt, ze v plavani ty pasky temer nepouzovaji, maji prevazne desky bud jen na drzeni nebo jako rukavky a nebo plavou s tema "hadicema", ten pasek mel na sobe za 15 lekci asi 2x 🤔

alcar
1. črc 2019

@bayt ja uz s dcerou prosla trema plaveckyma skolama (3 ruzne firmy) a ani jedna ten kruh opravdu nepouziva. Ted v te posledni skolicce dokonce pani lektorka primo rika, ze je kruh nebezpecny (coz i ja jsem toho nazoru). Vyuce plavani se venuje 20let, ma i nejaka videa na youtube, kdybys chtela... Jako tezko rict, nebudu se prit, jestli to tak nekde funguje, tak asi jo. Zalezi taky jak a v jakych situacich ho pouzivaji. Jestli do nej strci deti a deti v tom plavou, tak je to spatne. Ciste za me je to nevhodna pomucka s vyuce plavani. Ale jak rikam...proti gustu... 🤷‍♀️😊

puhelin
1. črc 2019

@bayt Nase lektorka naopak kruh rodicum rozmlouva 🙂

alcar
1. črc 2019

@hanulkaha ano, to se tak dela. Dcera take nemiva pasek na sobe porad. Stridaji to. Maji desticky a zizaly. Pak ruzne skacou z pontonu atd. Pokud uz je dite na “prelomu” plavaci dovednosti, kdy uz treba samo uplave 20m, ale jeste nema vypilovany styl a rychle se unavi, tak je stridave sundavaji a nandavaji.

bayt
1. črc 2019

@alcar Tak ona nas taky varovala, ze musi mit dospely dite stale nadohled...

alcar
1. črc 2019

@bayt tak urcite, to je jasne. I s paskem je treba na dite dohlizet. Ani pasek to dite nezachrani od utonuti, pokud jeste neumi uplne plavat.

marketa11112
1. črc 2019

@puhelin koukla jsem se na stranky. Super,dekuji.

Nemate nekdo vyzkousene ty plavaci vesty? Dekuji
@hanulkaha

@alcar

lucie01
1. črc 2019

@ewusssa Máme pěnový pas (ježka) s pěnovými kolečky od firmy Dena a za mě super věc, už to používá druhý prcek a jsme moc spokojeni.

alcar
1. črc 2019

@marketa11112 ne, vesty jsme vubec nezkouseli. Ja mam vlastne vyzkouseny jen pasek s penovymi kolecky. Pak takove penove rukavky se suchym zipem, ktere se obtoci kolem pazi (s tema jsem ale moc spokojena nebyla, dcera s nima byla jak robot), pak klasicke nafukovaci rukavky (ty je dobre vzit k mori, jelikoz ty penove rukavky a pasek jsou dobre do bazenu, ale kdyz jsou vlny v mori, tak jsem mela strach) a parkrat ten nafukovaci kruh, ktery jsem ale zrusila hned po tom, co se v nem dcera topila.

Strana
z2