Zájezd do Paříže nebo Amsterdamu?

monykk
2. led 2016

Zdravím,vybíráme pozn. zájezd a já se nějak nemůžu rozhodnout jestli Paříž nebo např. Amsterdam.Paříž byla vždy můj sen,ale po těch hrozných událostech,tak nějak nevím.Syn byl v Paříži v létě a byl nadšený. Amsterdam mě zaujal,hlavně na jaře to musí být krása. Tak co myslíte. Díky moc za odpovědi.

buldrik
3. led 2016

amsterdam je super hlavne bez deti .. nejlepsi na konci dubna, na oslavu narozenin krale... da se to prokombinovat s tulipany apod

pariz je bajecna .. ja osobne bych teda spis jela jako prvni do parize

veruska007
3. led 2016

Jela bych do Paříže. Amsterdam mě až tak nenadchnul, to už Rotterdam nebo Delfty - do obou měst se dá z Amsterdamu dojet vlakem. Ale to spíš jen kdybyste jeli po vlastní ose.

magdalenan
3. led 2016

Paříž se mi nelíbí, ošklivá, špinavá placka. Ale byla jsem jen jednou už dávno.

V Amsterdamu jsem byla loni lodí, kterou jsme pluli přes střed Holandska, takže jsem v tom zaujatá, z vody je všechno hezčí 🙂 Ale víc se mi líbí Utrecht, Harlem atd.

Já osobně bych jela v Evropě jinam, ale každý má jiné touhy.

Hlasují pro Amster.

whiteswan
3. led 2016

Mě osobně se víc líbilo v Amsterdamu. Každému se bude víc líbit něco jiného, je to čistě na vás. Podívej se na obrázky na google, prozkoumej co vše se tam dá vidět a pak se rozhodni.

shine2015
3. led 2016

Za me taky amsterdam...byli jsme tam v zari a bylo to krasne moc!

simsamsim
3. led 2016

Pariz nas totalne zklamala. Spina,neporadek,hnus.. Uz bych tam nikdy nejela :/

puutalo
3. led 2016

V Paříži jsem byla dvakrát - jednou na dva dny v rámci poznávačky, jednou jsem se v ní zastavili na necelý den, projížděli jsme okolo a ostatní v autě ji ještě neviděli. Nelíbí se mi, nemám ráda ten její pach, bizarnost. Romanticky na mě nepůsobila ani trochu.
Amsterodam jsem ještě neviděla, láká mě, ale spojila bych ho s jinými městy, klidně s celým Benelux.
Doporučuju severská města - z těch hlavních u mě vítězí Helsinki (nádherné), ale i Stockholm má své kouzlo. Oslo mě tolik neoslovilo.

papalinka
3. led 2016

Potvrzuji co píší ostatní, Paříž mne velmi zklamala, špinavá, neromantická, šedivá placka. Amsterdam je mnohem hezčí, doporučuji.
Krásná je také Barcelona nebo Londýn.

naho31
3. led 2016

Já jsem měla vysněnou Paříž, ale od kamarádek vím, že lepší Holandsko, nebo Londýn. 😉

margot_ka
3. led 2016

Za me jednoznacne Amsterdsm. Na parizi je uzasny Louvre a Orsai museum, ale jinak je to prelidnene spinave mesto, ktere je zbytecne precenovane. Jsou ve Francii mnohem zajimavejsi mista
Z Amstru je to kousicek do Haarlemu,ten taky stoji za to, Amsterdam je moje srdcovka 😉
Jinak bych na poznavacku radeji doporucila treba Barcelonu, ta je mnohem hezci nez treba Pariz 😉

dzogobela
3. led 2016

Ja bych jeste dodala,ze v Parizi je pomerne dost draho, kdyz si chce clovek treba dojit na jidli... Ale mozna,ze v Amsterdamu taky, ale tam nemam zkusenost 🙂