Jak dlouho trvá zpracování žádosti pracovní neschopnosti pojišťovnou?
Ahoj. Do koľko dní spracováva poisťovňa lístok na peniaze? V pondelok zaslaný Dr.
no jestli tohle pondělí, tak to bude těch 30 dní
@xxx3d prečo? Ma to byť vyplatené za duben.
@anonym_autor potvrzení o trvání prac.neschopnosti zpracovávají do 30 dnů, ať je první, nebo ne
@lv väčšinou to chodilo do 3 až 5 dní od podania
@anonym_autor to může, ale obvyklé to takto rychle není, ta lhůta je AŽ 30 dní
@lv to je ale dosť divné keďže to má byť za predchádzajúcu mesiac vyplatené, ale okej
nevím proč, myslím si to
mám teď delší dobu PN, lístek na peníze hlásím koncem měsíce, resp. sestřička v nemocnici, pak mi to přijde zhruba 7.den
ale když by se lístek podal později, přijde dohromady v následujícím měsíci, takže proto těch 30dní
nevím proč, myslím si to
mám teď delší dobu PN, lístek na peníze hlásím koncem měsíce, resp. sestřička v nemocnici, pak mi to přijde zhruba 7.den
ale když by se lístek podal později, přijde dohromady v následujícím měsíci, takže proto těch 30dní
@xxx3d tiež mám dlhšiu dobu pn, no lístok vždy hlásim v iný deň. Niekdy okolo 8., potom 12. Podľa kontroly u dr.
podle mě s tím kontrola nesouvisí, ale vím, že když jsem měla PN od praktika, chtěl, abych si volala na začátku měsíce, do 6 dne, zatímco teď, jak to mám od nemocnice, tak tam to chtějí abych si volala koncem měsíce. kontroly mívám většinou uprostřed měsíce,
ale je teda pravda, že mi to řekli hned, když mi vystavovali PN, a to jak praktik, tak v té nemocnici, a u praktika se mi "povedlo", že jsem nic nehlásila, takže mi to pak přišlo naráz až v následujícím měsíci.

30dni