Problematika nepojistných sociálních dávek. Co to je?

lendaa
20. led 2021

Zdravím, poradí někdo z úřadu práce nebo i někdo kdo ví, co je "problematika nepojistných sociálních dávek?" Děkuji moc

tulikiss
20. led 2021

tak nepojistne soc. davky jsou... rodicak, pridavky na deti, porodne, prispevek na bydleni, pohrebne, hmotna nouze, prispevek na peci. Takze chteji aby si vedela jake davky jsou, jake jsou podminky,... predpokladma ze je to na pohovor(v lete jsem na takovy sla) a tam je zajimaly zivotni minima, jak se co pocita, kolikatinasobek zivotniho nebo existencniho minima to je atd..

abig
20. led 2021

@tulikiss Dobrý den, mohla bych poprosit do SZ, co přímo po Vás u toho pohovoru požadovali ? Abych se připravila ? Moc děkuji.

lendaa
autor
21. led 2021

@tulikiss Děkuji, bude to v podobě testu a potom si budou vybírat z nejlepe hodnocených a za 2 dny bude teprve pohovor. Něco už mám načtené, ale člověk nikdy neví, co tam bude za záludnost ☹ Byla bych ráda za to místo. Z kolika si vybírali, kolik vás tam bylo? Byla nějaká otázka, které si nerozuměla nebo nevěděla? Děkuji

tulikiss
21. led 2021

@lendaa u nas byl osobni pohovor a byly dve skupiny kazda po 10 lidech. ja stihla odpovedet jen na prvni otazku a pak prisla rec na to, ze sem zadala castecny uvazek(toho si nikdo v zadosti nevsiml) a tim jsme skoncili. oni me chteli, hlavne kvuli vzdelani, ale nemeli misto na castecny uvazek.