Už Vám jako OSVČ dorazilo "ošetřovné" od ministerstva průmyslu a obchodu?
Ahoj, chci se zeptat, jak jste na tom vy. Jsem OSVČ, žádost o "ošetřovné" jsem na ministerstvo prumyslu a obchodu podavala hned 2. dubna, pred dvema tydny mi prisla zadost o doplneni prilohy a od te doby nic, zadne vyrozumeni, natoz pak penize. Je na tom nekdo podobne? Mam se plasit a nekam volat, nebo mam jeste cekat?
Dobrý den.
Je 30.7.2020 a nemám peníze za brezen.Za duben ano.
Vím že jsem nedoplnila v březnu potvrzení od skoly ale ministerstvo ujistovalo ze na případné nedostatky v dokumentech pošlou upozorneni.
Nic neprislo.
Psala jsem tam ale zase nic.
Za březen žádné vyrozumění ani penize.
Tak u nás změna, po zaslání dopisu s reklamací a všemi podklady mi minulý týden ošetřovné za březen dorazilo. Včera dokonce volal pán z MPO, zda je vše již v pořádku. Ale jen díky dopisu a také dvěma telefonátům na 1212. Nedejte se a urgujte 🙂, kdybych to nechala být, myslím, že peníze nikdy neuvidím.
Dobrý den,tak já volala taky asi 2krát na linku a žádost o vyrozumění,proč nemáme "březen" jsem také doporučeně posílala na MPO,tak kouknu přesně,kdy to bylo...Třeba se u nás taky zadaří...Moc Vám děkuji za info
@112020 A volala jste na linku 1212?Jsou tam od 7 ráno,tuším do 10 večer a poptejte se.Je to trochu na delší dobu,ale linka je zdarma,tak volejte prostě dokola,dokud někdo nezvedne.Mějte po ruce vše potřebné z papírů,až budete diktovat.Normálně řekněte,že jste nedostali peníze za březen a jestli Vám k tomu může něco říct a paní Vás povede.Tak snad se zadaří....
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda měl ještě někdo problém s neposláním peněz za ošetřovné? Mě pořád nedorazily peníze za duben, několikrát jsem psala přes datovou schránku na ministerstvo průmyslu a obchodu, ale nikdo se mi neozval zpátky. Co s tím? Linka 1212 se týká hlavně otázek ohledně covidu, opravdu tam budou vědět jak mám postupovat dál? Děkuji za případné odpovědi

Díky,budu volat v pondělí,ale tak to znamená,že u nás nejspíš taky nic.Takže dojde dopis,že se žádosti vyhovuje a nic nepřijde?Ani do června a pro ně je to uzavřené?Reklamaci posílám po zjištění co a jak a s květnovou žádostí.Hezký večer..