icon

Maminky dvojčátek na jaře 2009. Přidejte se.

jankatr
29. říj 2008

Ahojky - vím že je tu už pár témat na jarní měsíce a taky že je tu i debata o dvojčátkách - ale ta už je dost rozběhlá - a děti jsou už na světě nebo těsně před porodem - ráda bych tohle téma založila pro "DVOJ"maminky co jsou teprv na začátku a chtějí se podělit o své radosti i starosti 🙂 🙂 🙂

adrosek
1. čer 2009

-jo to tedy byl až sme se taky divili s manžílkem
-holky myslíte že jim to boulení nijak nevadí

myska77
1. čer 2009

kila at jdou u mimin nahoru rychle, ale ja uz nechci 😀 tak treba e prekvapi a budou se blizit ke 2 kilum, i kdyz to asi jeste ne.

Lenul: vydrz, to prejde. U nas je teda nadherne, sice fouka, ale sviti slunicko a je prijemne. Sice jsem doma, ale rano jsem byla v bance, tak jsem se projela aspon autem 😵 uz mi vadi i to oblikani, jsem teda lemra hrozna, to vam reknu. Kde je moje energie?

veruleg
1. čer 2009

adrosku : mi se bouli prevazne Acko......vzdycky citim ze to je nozicka ci co...kopance uz moc necitim.Uz nekolik tydnu jsou obe miminka hlavou dolu, takze uz se nijjak nepremisti....neni kde 😅

adrosek
1. čer 2009

-no nožky já taky cítím,ale uděla se mi na jedné straně takový hrb tak nevím co to je,jestli zadek nebo co

myska77
1. čer 2009

Adrosku: neboj, bouleni jim rozhodne neskodi, vzdyt si to delaji sami. Proste jen protahuji nozicky a rucicky. Mam to taky a je to normalni. Sice to nekdy dost boli a tlaci, ale co nadelame. Pak na to treba jednou budeme vzpominat 😀

blucka
1. čer 2009

Myska, neboj energia sa rychlo po porode vrati.... 😀 , neboj....
Miminka teraz rychlo rastu, mne od minuleho tyzdna strasne rychlo popraskala koza ☹ v okoli pupiku a to mastim 2Xdenne a aj tak, asi je to fakt, ze tam mam tristvrte nabranej vahy, uz je to 17kil 😖 ...
Adrosku, to im nevadi, uz su velke tak sa nemaju kam moc premiestnovat tak ta tlacia, ale neboj i ja mam brucho sisate na vsetky strany... 😵
Veruleg, tak to si dalsia kandiatka na nomalny porod... 😉

veruleg
1. čer 2009

Blucka....ted jsem se zasmala...pak mi doslo ze jsi Slovenka...ja cetla rychlo popraskala koza.....nez mi doslo ze kuze.... ojojoj ty hormony mi zatemnuji mozek 😀
No ja jeste nevim, ale u nas to i tak vypada na cisare. Mame jen tu jednu placentu a ta by se pry po porodu Acka zacla uvolnovat a co chudak Bcko....

adrosek
1. čer 2009

tak jo holky,ste mě uklidnily teda,když oni se tam vážne mačkají chudata asi
-jojo ted ty poslední týdny rostou rychle,musí to všechno dohnat

blucka
1. čer 2009

... 😀 ja som si to ani neuvedomila, ked som to pisala az teraz, mohla som napisat pokozka 😀 ...
Vidis, ja som nejak pozabudla, ze su jednovajecne, tak to jo...

lenulinka21
1. čer 2009

Myska: tak to bych ted chtěla být v Praze 😀 u nás na sever. moravě hnus fialový
je tu zima a pochmurno celkem. Takové spací počasí. ☹
Dneska budu bojovat s holením ohledně zítřka to zas bude akrobatický kousek 😀 😀

Holky stejně ty kila necháme v porodce-to je jasný všechno to půjde dvojnásobně dolů!!!!!
U mě byli naposledy stejně jako minule A hlavou dolů a B příčka.

blucka
1. čer 2009

...a takto pekne hlasia na cely tyzden, Leni, posleme to aj k tebe, ale pocula som dlhodobejsiu predpoved a cerven teply ale prazdniny nic moc... 😒

veruleg
1. čer 2009

Blucka : a taky mi prislo divne koza na pupku....to nas mozna ceka nekdy....ale nad az za hodne hodne hodne dlouho..... 😀 Odkud vlastne pochazis? ja mam stesti na Slovaky, kdyz se zeptam....tak jsou na 90 proc. z Kosic. Nedavno i ta mudr ve fakultce se nejak prorekla...mluvila super cesky, jen jedno slovicko ji ulitlo....no a byla z Kosic 🙂

lenulinka21
1. čer 2009

😀 😀 😀 tak ted jsem se fakt zasmála až mě břuch rozbolel.
Koza na pupku- taky jsem to přeložila stejně jako Veruleg.

Nejhezčím slovenským slovem říkali to včera ve zprávách
je čučorjetka nebo jak se to píše a souhlasíííííím. Ještě je pěkné
slovo bábetko 🙂 🙂

blucka
1. čer 2009

...to nestars ziadna koza na pupku 😀 , som z Rajca( pri Ziline), vychodniarov je tu vela...ja pisem cesky len v praci, lebo vas pravopis je tazky pre mna a tie chyby, tak radsej, to by ste sa potom nasmiali 😀 ....
Cucoriedka...mna vzdy pobavi ked to vyslovi Cech...je to roztomile...

lenulinka21
1. čer 2009

Vidíš Bluci ani napsat to neumím 😀

veruleg
1. čer 2009

Je Bluci.....odtamtud je ta vyborna mineralka Rajec ze, jo pokud se nepletu

veruleg
1. čer 2009

nas kamarad..z Kosic ma nejoblibenejsi slovenske slovo mäsko 😀

blucka
1. čer 2009

spravne u nas sa toci mineralka..

adrosek
1. čer 2009

-mě se taky moc líbí slovenština
-tak já čekám na manžílka než mi dorazí a slíbil že mi doveze nějakou dobrotu tak se těším 🙂

hanulka3112
1. čer 2009

Takže kapačka mi zůstala, pan primář si mě prohlídl a říkal, že když vydržím ještě týden bude to fajn a pak mi porod vyvolají, jo pak mě vzali na ktg a celou dobu záznam v pohodě a pak mi ztvrdlo břicho a toko vyskočilo až ke 120 tak jsem zvědavá, jak to semnou ještě bude 😕
Jo a zdraví vás Artepka 😉 🙂
Sorbi ti tví kluci jsou šikulové, jak jsou čilí k světu a tobě držím palečky at te už pustí 😉

veruleg
1. čer 2009

Hanulka : zdravim....jak to ze Te jeste trapi vzdyt uz jsi 38tt.Mozna ze toprijde samo a driv....ze se parecku bude chtit ven 😉 Uz vis jak asi budes rodit? Uz jste to tady mozna probiraly, ale nejak jsem to nepostrehla.Kazdopade drzim pesticky at jde vse jako po masle 😵

blucka
1. čer 2009

Adrosek, ty si maskrtna 😀 😀 ...ja som si tiez dala dnes priviezt nieco dobre 😵 , no ved musime si uzivat... 😀
Hanulka, vypada, ze maju zamer ta udrzat co najdlhsie.? Kolko vazia uz deticky?

adrosek
1. čer 2009

-hanulka já se divím že tě tak dlouho nechávají,dyt už máš ukončená 36 nebo 37.týden ne?mě dr.říkal že jak ukončím 36.tak můžem porodit tak nevím proč ty tak dlouho?
-jojo blucka já si enchala dovézt meloun,už sem kousek ochutnala a je moc dobrý,pěkně sladoučký,tak si půjdem naložit,jen jsem zkusila trocha jak jsem jej rozkrajovala

blucka
1. čer 2009

..toto iste mi tiez povedal moj dr.ja teda za ukonceny 36tt povazujem 36+0, preto ma napadlo, ze ci oni nemyslia 36+6tt, ale asi co doktor to nazor...
..melon, hmmm...ten bych si dala, ale vcera som to s nim prehnala a mala z brucha melon, to uz mimca nemali miesta 🙂 ...

adrosek
1. čer 2009

-jojo taky budu mít v břiše meloun a žaludek jak žaba zté vody
-tak nevím asi každá dr.jiný názor,no mě řekl jak bude 36+0 sem pochopila tak uvidíme tedy,ale už aby to bylo,tak ještě 14.dní a je to,doufám že ted jak půjdem 8.na kontrolu tak už se všechno domluví

blucka
1. čer 2009

...uvidis, ja by som uz tiez bola najradsej dohodnuta co a ako, ale myslim, ze ten moj dr.bude nieco dohovarat az tu dalsiu kontrolu(9.6.), ak teda vydrzime...ale ako hovoris uz aby to bolo...

adrosek
1. čer 2009

-jojo už aby to bylo,já myslám že to pak stačí aj těm miminkám,už tam nemají místo a pokud mají ces dvě kila tak je to ok,já to mám napsanén aj v těhotenské knížce že se dvojčata vyvolávají na konci 36.týdne

hanulka3112
1. čer 2009

Já jsem podle nich dnes 36+4 a před týdnem měli mimísci 2,1 a 2,4kg, takže za týden museli pěkně poskočit teda já přibrala 1kg a primář mi říkal teda, že přirozený porod a že teda jestli budu chtít epidural tak mi ho dají a ten teda budu chtít.Jo a ted mi už tak po7 ztvrdlo břicho od ktg, tak jim to zítra řeknu a jsem zvědavá aj co mi řeknou na to ktg 😕

jankatr
autor
1. čer 2009

Ahojte kočky - nějak teď nestíhám - kluci už přes den tolik nespí tak trávíme dost času venku a večer jsem většinou tak trošku K.O. 😝 - ne že by zlobili ale tak nějak celkově unavená...

Aspoň se mi povedlo aktualizovat fotky tak můžete kouknout 🙂

http://jankatr.rajce.idnes.cz/Kubik_a_Matej..._...

http://jankatr.rajce.idnes.cz/Kubik_a_Matej_-_K...

Jen zběžně jsem prolítla pár posledních příspěvků a koukám že už je nás tu zas víc 🙂
Sorbonko - moc a moc gratuluju a přeju klukům hodně síly ať pěkně rostou a pustí vás co nejdřív domů 😵 😵 😵

Ještě nějaký nový miminka? Poslední o kterých vím před Sorbonkou jsou holky od Luzzy 🙂

luzza
1. čer 2009

ahoj holky
nějak mi celý den zlobil net,tak už jsem na to neměla nervy 😝
zítra si vás dočtu 😉

jani
psala jsem ti už na ivfky 😉 😉 😉

Strana