icon

Baby ring do vody - máte někdo?

sim007
10. čer 2015

Dneska jsme ho poprve zkouseli (mala ma 7 tydnu a neni zadny drobek) a moc nadsena z toho nejsem. Chtela bych slyset vase zkusenosti.

majkoz
•
10. čer 2015

U nás to taky neuspělo, ale třeba synoveček byl nadšený, plavčil by a plavčil... Našeho prcka rozhodilo už jenom to nandavání a pak koupání prořval 😒 Ale je fakt, že on jako malé mimi vůbec koupání rád neměl.. Máme ten neznačkový, kdyby měl někdo zájem, tak ho ráda pošlu dál pro nějakého vodomila...

gepe
•
10. čer 2015

@sim007 mala v pohode, ale dali jsme ho parkrat doma ve vane, nez jsme zacali chodit s ni v 6 mesicich na plavani. Od te doby nepouzivame. Voda ji nikdy nevadila od narozeni.

eficenka
•
10. čer 2015

@sim007
za mě jako dětskou fyzioterapeutku rozhodně ne!
naopak může velmi ublížit, i když voda "nadlehčuje" dítěti není přirozené mít pevný bot v oblasti krku - přetěžuje šíjové svaly, hrozí jejich "přetažení" a nutnost podstupovat rehabilitace...

sim007
autor
•
11. čer 2015

Jako male se to moc libilo, ale me se nelibilo prave jak tam "visela" .....kdyz byla zadeckem dolu, tak ji jakoby proklouzavalo ousko a kdyz byla zadeckem nahoru, tak zas mela na muj vkus moc zaklonenou hlavicku....

terkaz
•
11. čer 2015

No ja bych to diteti nikdy nedala, prijde mi to desne. Ta predstava, ze si dam neco kolem krku a jdu do hloubky... 😕

pavlakosec
•
11. čer 2015

Není to záchranný prostředek, nemá se používat do hloubek a na dlouho. Jsem zdravotní sestra a pro naše první mimi už ho mám koupené. Na domácí koupání na chvilku ve vaně by to neměl být problém. Nic se ale nemá přehánět. Je to o tom, jestli bude mimi chtít. Nic bych nehrotila. 🙂