icon

Deskové hry pro tříleťáka. Máte tip?

alexovka
20. lis 2019

Ahoj, syn začal projevovat zájem o deskové a společenské hry. Máme krtečkovo člověče nezlob se (nebo tak nějak), pexeso a rád skládá puzzle. Mate prosím tip, co by se tříletému klukovi mohlo líbit? Děkuji 🙂

krtcice
•
20. lis 2019

Gargamelova past. Píšou od 5 let, ale moje děti zvládaly od 3 ler v pohodě.

krtcice
•
Autor odpověď smazal
•
krtcice
•
20. lis 2019

Zajíček v své jamce u nás je taky dost oblíbené

barumat
•
20. lis 2019

Dcera stejně jako já má ráda klasický postupovačky start - cíl s kostkou. Sem tam nějaký zádrhel, zkratka. Nic složitého. V tomhle ohledu určitě doporučuji mrknout na Dino, dělají přesně takovéhle hry.

nazka
•
20. lis 2019

@alexovka u nás hrozně frčí Krteckova zahrádka. A taky ráda hraje Příšerky že skříně. K Vánocům mám koupené Berušky a Smolicka Pacholicka.
Jsem zvědavá na další tipy tady 😊

lucie_j
•
20. lis 2019

Super jsou hry V kostce. Není to úplně deskovka, spíš kartičkovka.

zelenaesmolda
•
20. lis 2019

Me se vzdycky hrozne libilo Pojd si hrat jako male holce.

biton
•
20. lis 2019

Dcera ráda hraje Černý Petr, Moje první hry, puzzle Ledové království a pod stromečkem najde Příšerky ze skříně....také se ráda nechám inspirovat. Ve školce mají od Albi V kostce Pohádky (a ta se jí líbí).

barumat
•
20. lis 2019

Ještě jsou super hry od efka.

biton
•
20. lis 2019

Ještě hrajeme Skákající králíček

sophien
•
20. lis 2019

Podívejte se na facebookovou skupinu deskovky pro tri bratry.Tohle se tam řeší skoro denně, je tam spoustu tipů na hry. Je to skvělá skupina😊

kassandra1
•
21. lis 2019

@biton Toho skákajícího králíčka jsem koupila teď k Vánocům pro tříleťáka a všimla jsem si teď, že píší že je od 4+. Baví to tedy i tříletého?

biton
•
21. lis 2019

@kassandra1 dcera to dostala loni k Vánocům (v té době ji bylo 2,5) a byla z toho nadšená (upravili jsme si tedy pravidla - netočilo se kolečkem a vyhrál ten, komu ten králíček vyletěl - nikdy se nám ho nepodařilo chytit 🙂 ). Hrajeme ho stále, jen stále nám nejde ten králíček chytit 🙂

verunka_korunka
•
21. lis 2019

Priserky zpatky do skrine, duha, moje prvni obrazky v kostce, ovocny sad

verunka_korunka
•
21. lis 2019

Jo a jeste hrajeme dobble

toponlineobchod
•
Odpověď byla odstraněná
•