Která obálka pro vánoční katalog se Vám více líbí?
z těchto dvou vlevo 🙂
vpravo se mi nelíbí hračky, ty bych vyměnila..... a dala bych tam silnější pruh uprostřed (modrý), ten jako trhací papír (červený) bych nechala po straně, ale ne tak široký....jakoby víc do písmena V a stáhnout po stranách....
me osobne to vpravo neprijde vubec vanocni kdyby tam nebyl text spis ta mumie mi prijde jakoby strasidelna .. vsak vanoce nejsou jen o hrackach... a tim ze tam vlastne neni zadny vanocni motiv tak mi to vanocni moc neprijde..
Děkuji moc za názory! Vím, že se jedná o dva rozdílné přístupy a proto mě zajímá, který by maminky pro sebe a své děti preferovaly. 🙂
@maminkaeliska já být dítě, tak mě víc uchvátí ty barvy a hračky napravo,... ten vlevo je víc vánoční, ale zase mi nepřipadá jako obal katalogu,.....
Vím, že je to subjektivní. Proto jsem ráda, že Vás odpovědělo tolik! Ještě jednou díky. 🙂
Pokud bych musela vybrat (výrazně se mi nelíbí ani jeden), tak ten vlevo. Vlevo mi připomíná obal na knížku a ten vpravo plakát k filmu. Ten vpravo by se mi líbil víc, kdyby tam nebyly tak strašidelné hračky.
no ani jeden popravdě, ten vlevo mi přijde z 80 let, ten vpravo zase přetelpaný, takže můj výběr vlevo 😉

Vlevo 🙂))