Vyplatí se koupit hrací stoleček Fisher price pro děti?
Dobrý den maminky,
syn bude mít za 3 měsíce první narozeniny a já už se pomalu rozhlížím, co mu pořídit. Napadl mě právě tento stoleček. Zajímalo by mě, vy které ho máte doma, tak jestli si vaše děti s ním vyhrají? Vyplatí se to? Popřípadě co zajímavého jste koupili svým dětem vy? Klidně i věc, která se využije třeba později. Děkuji.
U nás docela frčí u obou dětí. Žádná hitparáda, ale jo. Nicméně každý dítě je odlišný a každýho baví něco jinýho. Takže to tvoje klidně může bavit hrozně a nebo si toho ani nevšimne.
Zkus ještě mrknout na kulickodrahu trihorse. U nás topka za oba. A celkově jsem snad ještě neslyšela o dítěti, který by nebavila. 🙂
@petralp Máme taky,sice ne od FP,ale něco podobného. Malému je 15 měsíců a dávám to pryč. Víc zavazí než dělá užitek. Malého momentálně zajímají hračky staršího. Jinak velká Tatra, závodní dráha (4 autíčka), zvukový strom a vlastně cokoliv zvukového...🤷🏼♀️
No právě proto jsem se na to ptala, stojí to ne malé peníze. Tak ještě počkám, uvidím jak na tom bude těsně před tím rokem. Děkuji za názory.
Malá má taky 9 měsíců a hraje si s tím skoro každý den. Má to zatím bez nožiček na zemi. Naučila se hezky otevírat a zavírat okýnka atd. Asi až bude trochu větší, a začne chodit, tak ji budou už zajímat jiné věci, proto to měla už od půl roku na Vánoce. 😉
A není třeba kupovat nové. Máme z druhé ruky za pár korun a vůbec to nejde poznat.
Meli jsme a byl fajn, ale urcite ne pro trilete dite. Je to idealne kolem roka, roka a pul, maximalne dvou.
@alyssa1 Ahoj, ja bych pripadne zajem mela. Mohla bych poprosit info do sz? Ohledne stavu, ceny... Dekuji.
Měli jsme, u nás frčel nárazově. Ale jiné hračky jsou oblíbenější. Už od roka duplo, nejdřív oslintávat, až pak stavět, kuchyňka, piánko..

@petralp Ahoj,pořídili jsme a nijak zvlášť si s ním nehraje,ale naše malá vůbec nějak hračky obchází a zajímá jí špíše vybavení domácnosti,nářadí,vysavač a podobně....Dostala ho k 1.narozeninám, teď jí je 17.měsíců a sem tam zmáčkne tlačítko a tím to končí, samozřejmě co je u jiných, nemusí být u vás....Dostala Tatru a tu využila víc,hrací piánko a dalších milion věcí na které se tu práší....Myslím, že hračky využijí v pozdějším věku 🤷♀️