icon

Absence menstruace - Everest Ayurveda Shatapushpi

tiktak8
6. říj 2016

Děvčata, od května jsem vysadila HA. Problém - menstruace nepřichází. Pouze po nasazení norethisteron. Zkouším tedy různé jiné cesty. Nemáte někdo zkušnosti s tímto čajem Everest Ayurveda SHATAPUSHPI Absence menstruace 100 g. Jak pomoci nastartovat menses? snažíme se o mimčo už půl roku, ale asi to nebude tak jednoduché, když nepřichází MS. Budu ráda za vaše zkušenosti. díky 😉

lenusaak
6. říj 2016

Zkus Gynex kapky, spousta holek si to chválí a pomohlo jim to k pravidelné menstruaci. Neni to léčivý připravek, je to smés bylinek. Myslím si, že stojí za to to zkusit. Určité o Gynex kapkách najdeš diskuze.

anetzpardubic
7. říj 2016

Já piju kontryhelový čaj a kapky ptačí jeřáb. Zatím mi k pravidelné menstruaci nepomohli, ale plno holek si to chválí.

bachovy_esence_poradna
7. říj 2016

@tiktak8 doporučuji také Gynex (je tu o něm diskuse), případně konzultaci ohledně zdravotního a psychického stavu 😉
"zakopaný pes" může být na různých místech - od výživy po psychiku

tiktak8
autor
8. říj 2016

Moc díky za každý tip, ty kapky se mi jeví dle recenzí asi nejlépe. Jen si nejsem jistá, jestli užívat obojí. Kapky i čaj. :/

carmilla
8. říj 2016

Ahoj děvčata, teď řeším teď podobný problém a docela bych vyzkoušela ten čaj, který doporučuje zakladatelka. Vyzkouším a kdyžtak přidám nějakou recenzi. 😎

bachovy_esence_poradna
8. říj 2016

@tiktak8 obojí není dobré kombinovat, tělo by z toho mohlo být ve zmatku

bachovy_esence_poradna
8. říj 2016

@tiktak8 jinak v tom čaji jsou např. chřest, fenykl, lékořice, celer....
je to úplně jinak postavená směs

tiktak8
autor
8. říj 2016

@bachovy_esence_poradna Mé tělo je ve zmatku už tak dost z vysazení HA, tak bych ho nerada dále stresovala 🙂 🙂 čaj mi chválila paní ve zdravé výživě, zkusím to s ním a pak když nepřijde změna vsadím na kapky Gynex. Myslíte, že je lepší složení kapek Gynex? děkují

bachovy_esence_poradna
9. říj 2016

@tiktak8 z mého pohledu ano, je více komplexní... důvodů proč ms není, může být vícero, v Gynexu je těch důvodů obsaženo víc...
záleží ale na celkovém zdravotním stavu, na výživě... hodně také na psychice

carmilla
9. říj 2016

No a hlavně, holky, já jsem se dočetla, že ten čaj má pozitivní vliv na nárůst tělesné hmotnosti a chuť k jídlu, a to já věru nepotřebuju. :D Takže asi Gynex, nebo kontryhel... :D

bachovy_esence_poradna
10. říj 2016

@carmilla ano, je tam dost bylin podporujících trávení a chuť k jídlu

lenusaak
10. říj 2016

Ja bych šla též rafši hned do gynex kapek 🙂

lenkahk
12. říj 2016

ja som čaj skúšala, cca 3 mesiace, snažila som sa fakt poctivo 2x denne, nárast chuti do jedla a naberanie hmotnosti som nepozorovala, ale ani ovuláciu a spravidelnenie cyklu, takže u mňa nezabral... Výhodou je, že nie je drahý a za skúsenie teda nič nedáš 🙂 je to strašne individuálne, každá si pochvaľuje iný ,,zaručený“ recept..ja som skúsila všetko možné, nepomohlo nič, teraz skúšam TČM...

tiktak8
autor
19. říj 2016

Dnes mi dr. doporučil INOFOLIC combi. Jedno balení 1.000 Kč. Celekm pálka 😖 . Plus doporučil kontryhelový čaj. Tak do toho asi půjdu. 😕 Jen nevím, jestli mám kombinovat vše ještě s kapkami GYNEX? moc děkuji za vaše rady, je nejlepší mít objektivní názory právě od vás! 😉 zoufat ještě nechci, ale nikdy jsem si nevšimla kolik po tomto světě jezdí kočárků,,, :( celkem mi to klimbá s citama, ale říkám si, že po laparce se potvrdilo, že je vše o.k., žádné cisty a nic jiného. Jen ten cyklus a nízká děložní sliznice...děkuji

bachovy_esence_poradna
20. říj 2016

@tiktak8 Inofolic obsahuje kyselinu listovou a inositol... upřímně netuším proč je tak drahý 😉 vysvětlil Vám lékař proč byste měla brát tak drahou formu? Je tam nějaký specifický důvod? (např. genetické vady v rodině nebo nějaké metabolické poruchy)

pokud ne, tak si myslím, že by bylo účinnější začít z jiného konce - např. Gynex, cvičení podle Mojžíšové (předtím si nechat u terapeuta, který se tím zabývá, jaké máte postavení kostrče, je to důležité... )....

to, že nemáte menses, má nějaký důvod... víte jaký je?
máte vyšetřenou hladinu hormonů? štítnou žlázu?
určitě bych se zaměřila i na výživu a na nějaké doplňky, ale upřímně na něco co je komplexnější než Inofolic 😉 reakce lékaře se mi zdá poněkud zvláštní

kdyžtak pište, zabývám se rozborem zdravotního a psychického stavu, využívám pro to i automatickou kresbu přes kterou lze zjistit celkový energetický stav organismu a kde je hlavní potíž / odkud tedy začít harmonizovat...

tiktak8
autor
20. říj 2016

Můj problém spočívá v nízké děložní sliznici, absenci menstruace a tedy i ovulace. ☹ Na výsledky hormonálního profilu reagovala doktorka, že jsou dobré. Žádný genetický problém ani nadváhu nemám. Tak nevím 😒 Říkala, že jsou dražší, ale oduvodnila to, že s ním má dobré zkušenosti a nechce do mě cpát hned hormony.... To mě potěšilo 🙂

Nevím proč MS nemám, žádný velký stres nemám, snažím se žít zdravě i ve stravě (jen moc nejím maso), po laparoskopii žádné zjištění abnormalit, vše o.k. Ani žádné cysty. Jen co mě trápí tak je pnutí v podbřišku, pobolívá to hlavně večer. Netuším čim to je, ani mi na to neodpověděli doktoři. Kéž bych Vás měla na blízku 🙂

Vysadila jsem v květnu, asi to chce čas, aby se s tím mé tělo srovnalo. Jsem zmatená, nevím jakou cestou se dát dále ☹ moc si vážím vašich rad

bachovy_esence_poradna
20. říj 2016

@tiktak8 ono bohužel některé testy nejsou až tak vypovídající - jednak se testuje jen pár věcí někdy ze stovek, které na to mohou mít vliv (v imunologii až tisíce věcí)... druhak u některých věcí je poměrně široké pásmo normy... a do třetice mnoho věcí v těle prostě změřit nelze - jde o energii, o to jestli plyne tak jak má nebo ne...někdy neplyne a na testech je vše ok... protože potíže vznikají nejdřív na té energetické úrovni 😉 na té fyzické jsou ke změření až později 😉

pokud chcete, napište, můžu se na to podívat přes automatickou kresbu, to lze udělat na dálku

jinak mě ještě napadá jak jste na tom s partnerem, je vztah v pořádku? ... chce i on dítě? občas se stává, že zádrhel je mezi partnery a také může být v energiích

konik_mischel
20. říj 2016

@tiktak8 ahoj, s tím jsem se trápila pomalu 2 roky po vysazení antikoncepce- injekce, hormony, léky... nepomáhalo nic. Pak jsem si ze zoufalství koupila ve zdravé výživě kapky Gynex- jedno balení a ms po 30 dnech. Doporučuji. stojí asi 500 - to jsem ráda obětovala, hlavně, když jsem viděla, že to pomohlo.

lenusaak
20. říj 2016

@tiktak8 já bych taky zkusila nejdřiv gynex než hned INOFOLIC. Ten INOFOLIC pokud není jasná indikace ( metabolická porucha, polycisticke ovaria) bych zkusila později, pokud selže levnější a šetrnější metoda😊