Lze otěhotnět?

betnika
28. říj 2018

Čau holky, chtěla bych znát váš názor. Na konci května jsem vysadila HA, od té doby se snažíme, ale neměla jsem ovulaci-potvrzeno lékařkou, v polovině září mi nedorazila menses, tak jsem si myslela, že se KONEČNĚ zadarilo. Dělala jsem několik testů různých značek a vůbec nic :,(. Ve středu jsem byla u lékařky a ta mi řekla, že se nejedna o těhotenství, ale vidí tam, probouzet se ovulaci :andel:, že se máme snažit a píchla mi injekci na vyvolání menses, měla by prý dorazit do 14.dnů. Snažíme se tedy dál od té středy. Myslíte, že během toho čekání na menses dojde i k ovulaci a mohlo by se stat, že otěhotněním? Nebo je to málo pravděpodobné? Už druhy den mám bolesti v podbřišku jak kdybych to měla, ale zatím nic. Děkuji vám všem za vaše názory. PS: vím, že nejste lékařky, ani vedmy, ani odborníci, pouze mě zajímá názor, popřípadě nějaká zkušenost dámy, které se to podařilo :andel: :*

sudylichozrout
28. říj 2018

@betnika no ja nevim teda, ale pokud vidi, ze se schyluje k ovulaci, proc picha agolutin, tedy progesteron?

vineta
28. říj 2018

@sudylichozrout Taky teda nechápu...

betnika
autor
28. říj 2018

To nevím holky, řekla mi, že se tam začíná něco dít, že tam vidí i folikuly se tvořit, ale že je děloha nahoře, takže to je na injekci. Tak právě nevím.

vineta
28. říj 2018

@betnika Aha, asi ví, proč to udělala. Myslím, že po té injekci nemusí k ovulaci vlivem progesteronu vůbec dojít, ale prostě počkej a uvidíš 😉... Třeba už bude příští cyklus v pořádku.