Dotaz na ty, co už těhotné byly - mohou to být těhotenské příznaky?

betnika
2. pro 2018

ahoj holky, jak jsem již psala několikrát, ale dnes mě to vyděsilo. Vím, že nejste vedmy nebo lékaři, ale zda to třeba neměla některá z vás, proto i ten nadpis! Na konci října jsem byla na vyvolávací injekci, doktorka nic nezjsitila, že je vše v pořádku a folikuly se tvoří, jen jsem měla sliznici vysoko, tak pichla injekci, říkala, ať se snažíme dále a dokonce jsem i četla, že ta injekce může napomoci k otěhotnění. Za 11.dní dorazila menstruace ea vše proběhlo v pořádku.Okolo 12.dne cyklu jsem slabě krvacela a pak špinila, ale byla to otázka půl dne, pak vše OK. Mé cykly před tím vyvoláním byly 24-26 den. Dnes jsem 28.den cyklu, snažili jsme se opravdu moc, takže dnes jsem 2.den zpoždění. Včera odpoledne a dnes ráno byl test negativní. Bolí mě podbřišek a od toho 24.dne slabě špiním, sem tam se mi již druhy den objeví takový řidší menší výtok. Dnes ráno mě vzbudila silná bolest podbřišku, ale opravdu silná, nikdy v životě jsem to nezazila, SLA jsem na WC s tím, že asi dorazila menses, ale nic, pak jsem se vycurala a vše OK. Bolí mě prsa, jak kdyby měla dostat menses a toho 23.dne jsem jm jměla úplně citlivé bradavky, že jsem nemanitrickem nebo tak, myslela jsem, že dorazí, ale opravdu ni . uz

betnika
autor
2. pro 2018

Omlouvam se, nedopsala jsem to. Má tam být na konci....ale opravdu nic. Už nevím, co si myslet. Snažím se na to nemyslet, ale nevím. Kazda píše, jak má // už v den vynechane menses a já nic. Spíše asi půjde o hormonální výkyv.

elis16
2. pro 2018

@betnika ono to klidně může být těhotenství, jen k ovolaci třeba došlo později a proto to test ještě neukazuje. Zkus třeba za dva dny udělat další test a uvidíš.
Já totit ted zažila něco podobného. Od třetího dne zpoždětí pnutí v podbřišku a večer žaludek na vodě a přitom ducha na testu jsem měla až 9 den zpoždění a 11 den už byly hezké dvě čárky.
Tak držím palce at najdeš //

kacenka_1707
2. pro 2018

Ja měla skoro totéž.3dny zpoždění bolest v podbřišku jako na menses,prsa nalita,úplně stejne priznaky jako kazdy měsíc před menses.pak jsem si udelala asi za tyden test,protoze stale nic a ukazali se mi //.ta jedna byla slabší tak jsem ještě pockala další 2dny a to uz byli //silné.tak preji hodně štěstí.

fandysek_1
2. pro 2018

@betnika může to být těhotenství nebo i hormonální výkyv. Já měla pozitivní tehotensky test o dost později než v době očekávané ms. Měla jsem pak i o týden mladší miminko asi díky pozdější ovulaci. Takže vyčkej pár dní a pak testuj.

betnika
autor
2. pro 2018

Děkuji moc holky za rady a vaše zkušenosti, opravdu se snažím to neresit, ale jsem z toho už na nervy! Trošku si myslím, že to zpoždění ke konci září mohlo být i stresem, velkým tlakem a velkou námahou díky rekonstrukci, kterou jsme začali dělat. Pak jsem řešila proč to nepřišlo a mohlo se to celé zpozdit, když podle doktorky folikuly vznikaly a něco se tam dělo. Ale kdovi, taky si říkám, že kdyby to byl důsledek HA, tak to začne už dávno. Mě to začalo dělat až 6.cyklus. Ale třeba to mohlo být popohnano hormonama z HA, to už je úplně jedno. Uvidim, nebudu to moc pitvat, vyckam zda menses dorazí nebo ne a dle toho se uvidí, udělám si test zase tak v úterý nebo ve středu ráno a uvidí se. Moc děkuji holky, jste super.

elis16
2. pro 2018

@betnika osobně s vyvolávačkou a ani porádně s HA ( brala jsem ji před 7 lety jen půl roku) nemám zkušenost, takže v tomhe neporadím jaký to může mít vliv na pravidelnost MS.
Já mám naopak cyklus zhruba 35 dní a ovulaci spíš později, proto vím že test nemusí být pozitivní hned v den vynechané ms.
Každopádně držím palce at to vyjde a není to jen momentální rozhození 😉

irena1111
3. pro 2018

Já bych to viděla spíš na rozhozené hormony po té vyvolávačce, může to být taky stres nebo třeba nachlazení. Těhu to asi nebude když je test negativní. A příznaky, které na sobě pozoruješ budou asi vsugerované. Sice píšeš, že se snažíš na to nemyslet, ale vzhledem k tomu, že to řešíš i na internetu, tak je jasné že a to myslíš hodně. Neber to špatně, přála bych ti těhotenství když si ho tak přeješ ale tohle nebude ono.

monikazubtech
8. pro 2018

Ahoj ja mela slabeho ducha po 3 tydnech od vynechani ms.kdyz jsem mela zpozdneni tydem ,tak jsem sla k domtoru a na utz nic nevidel pichnul mi vyvolavacku a po 14 dnech kdy se ms nedostavila jsem si udelala tt a byl tam opravdu velmi slaby duch.takze u me asi tak.