icon

Boule na čípku, měla jste to některá?

lotuorien
29. led 2015

Holky, mám dotaz, na děložním řpku jsem si našla bouli, je na rozhraní čípek-pochva. Měla jste to některá??? Na gyndu jdu v úterý, vím že bouli tam mám už minimálně 2 cykly.

Strana
z5
milca111
24. bře 2015

@tydlity no já jsem dnes 12 dpo a ani lidí doušek.Jsi registrovaná na fertility?Tam jsou grafy BT a holky tam maji negativní tehu test i 15 dpo a stejně jsou těhotné.Nevím který den jsem mela ovu u druhého syna,ale tam jsem mela ducha na jednom testu a pak týden ani duch na ostatních az pak se ukázali krásné čárky když mi meskala MS.Tak ještě neztrácejí naději. Dokud nám nepřijde MS,můžeme aspoň doufat 😘

tydlity
24. bře 2015

@milca111 Aha, dekuju 🙂 Zaregistrovana tam nejsem. Teplotu nemerim, protoze bych na to zapominala. Ja totiz kdyz se vzbudim, tak jsem pokazdy minimalne ctvrt hodiny uplne mimo, takze bych si nevzpomnela na to, ze mam neco merit 🙂 No tak mozna nadeji jeste mam. Uvidime, ale moc tomu u sebe neverim. Hlavne dej vedet jak jsi dopadla ty 🙂 Kdy mas v planu zase testovat?

milca111
25. bře 2015

@tydlity aha,tak mas pravdu,ze začátky toho měření jsou vždy krušné 😁 já už merim několik měsíců ale jen 3 cyklus si teprve zapisují.
No pokud nepřijde MS tak v neděli možná v sobotu bych zkusila testnout. A ty tedy v tu neděli?

tydlity
25. bře 2015

@milca111 No ja pockam do nedele jestli MS prijde a kdyz ne, tak testnu v pondeli rano. Ale dneska me boli bricho uplne stejne jako kdyz to mam dostat, fakt mam pocit, ze tak kazdou chvili prijde a to by teda bylo o dost driv, tak mam asi rozhazeny hormony. Prsa mam natekly jako blazen (konecne, naposled jsem je mela pred MS natekly pred 9-ti lety) 🙂 Ale tehotna nejsem. Fakt cejtim, ze to dostanu ☹ Kdyby aspon ty prsa prestala bolet, to je des. Ale aspon mam z jednicek skoro dvojky 🙂 Tak dej hlavne vedet. Kdyz to nevyslo mne, tak aspon at se zadari tobe 🙂

tydlity
25. bře 2015

@milca111 Tak jsem to prave dostala ☹ ☹ Ach jo.. Vzdycky to mam presne na den a ted o 5 dni driv..

milca111
25. bře 2015

To je mi lito 😢 Tak zas na druhou stranu aspoň to mas už a neprotahuje se to.Ty moje dlouhé cykly jsou taky na prd 😕 už mi mohla když tak končit MS kdybych ji dostávala po 28 dnech a zas bych byla blíž k ovu.Takhle se to vleče jako blázen
@tydlity

tydlity
25. bře 2015

@milca111 No to je fakt a nebrala jsi nekdy neco na srovnani cyklu?

milca111
26. bře 2015

@tydlity Nene nebrala.Jeden cyklus jsem pila ten kontryhel,ale bylo to ještě horší. Jinak me MS asi taky přijde 😢 teplota začala klesat 😢 Zítra nebo v tu sobotu je tu mrcha červená

tydlity
26. bře 2015

@milca111 Sakra to je na prd ☹ My se snad nedockame 🙂 Porad drzim pesti at nedorazi. Dej vedet jestli dorazila nebo ne.. Ja mam ted snad nejsilnejsi MS v zivote. Vzdycky ji mam silnou a bolestivou, ale ted.. Dneskadruhy den MS a tampon normal mi vydrzi max.15min. Po 20-ti minutach uz mam spinavy kalhotky. Jeste, ze mam volno

milca111
26. bře 2015

@tydlity no tepic 😕 to je tedy fest silná MS. No dnes jsem v práci a už mám raději vložku abych nemusela případně stresovat a porad se chodit kontrolovat na WC.Už i na kalhotkach mám nahnědlá výtok,takže o miminku si tento měsíc mužů nechat jen zdát 😢 Vložíme sem svůj graf,prosím,zkus ho otevřít jestli funguje,ju?

tydlity
26. bře 2015

@milca111 Treba je to jenom ten krvavej vytok a MS neprijde 🙂 Ten graf mi otevrit jde, ale ta stranka se nechce nacist..

milca111
26. bře 2015

@tydlity no já bohužel vždy před MS spinim,tak si nedělám naděje 😢 bože bože,proč to nemůžu kloudne vložit ten graf 😕

tydlity
27. bře 2015

@milca111 Aha, tak to je skoda.. To ja kdyz to dostanu, tak hned silne. Tenhle mesic to mam nejaky jiny. Silnejsi nez normalne, prsa mam skoro o cislo vetsi a bricho me dost boli uz treti den a normalne me boli jenom jeden den ☹ Asi nejaky rozhazeny hormony nebo co 🙂 Ted uz se mi ten graf nacetl. Ja se v tom stejne nevyznam. Ted jsem si rekla, ze uz nebudu kontrolovat ani cipek. Je to zbytecny.. Ale ovu testy si koupim 🙂

milca111
27. bře 2015

@tydlity jj já vim,ze se v tom nevyznas, když člověk neměří,tak tomu nerozumí,já jen chtěla vědět jestli to funguje ten odkaz 😁
Dnes ještě NS nedorazila,asi fakt tedy zítra.
Jj asi roztažené hormony mas,to je k zlosti,fakt.Člověk se těší,ze se zadarilo a nakonec z toho vypadnou rozhazene hormony 😠
No ha ted se smažením dávám na měsíc pauzu,mohla bych byt totiž na štědrý den v porodnici a to kvůli dětem nechci, tak pokračování az zase v květnu.

tydlity
27. bře 2015

@milca111 😀 😀 No mas to pekne propocitany 😀 Mne by se taky nechtelo bejt na vanoce v porodnici.. Ale uz taaaak strasne potrebuju bejt tehotna 😀 Myslis, ze je mozny, ze mam ty hormony rozhozeny psychikou? Jestli je to mozny, tak je to tim stresovanim se jestli uz naaahodou nejsem tehotna 🙂 Snad se zadari priste no..

milca111
27. bře 2015

@tydlity tak jsem to už dostala 😢😢😢 Nevím,já nevěřím na psychiku, spis bych se přikláněla k tomu,ze se možná zařadilo,ale mimco se neudrželo.Těžko si vsugerovat zvětšena prsa.Tech důvodu může být i víc jak hormony,mohla to byt i cysta,mela jsem to zrovna tak jak pises,bolest břicha,prsa rostly,břicho nafouklé a bolavé a pak bolestivá a silná ms.Ani po MS me břicho nepřestalo bolet,tak jsem šla k dr a diagnóza praskla cysta

milca111
27. bře 2015

Jinak si právě ted řekni,ze těhotná byt nechces skrz ty vánoce a uvidis,příští měsíc mi hlasis // na testu 😂😂😂😂 Jen doufám,ze je hlásit nebudu i já 😂 Já tento cyklus neperu ani manzovi trenky raději 😂😂😂 I se 3 detma řešit vanoce,mikulase,mladší ma svatek ,jmenuje se Adam a ještě narozeniny mimca a pak hned 9.1. manza narozeniny,no z toho vy me už trefilo 😁😁😁

tydlity
27. bře 2015

@milca111 Tak to me strasne mrzi, ze jsi to dostala ☹ Doufala jsem, ze aspon tobe se to povede.. No je fakt, ze takovouhle bolest prsou a skoro o cislo vetsi velikost si nevsugeruju 😀 To mas pravdu 🙂 Bolest uz nastesti ustupuje. A s tou cystou jak jsi psala... Museli ti s tim pak neco delat, kdyz ti praskla nebo se to ma nechat? Ja si spis myslim, ze jsem otehotnela, ale neudrzelo se to. Mela jsem ty mdloby a nutkani na zvraceni (ale v takovy sile, ze to rozhodne nebyl vsugerovanej priznak tehu 🙂 ) Tak si myslim, ze to bylo spis to. Ale i kdyz ta cysta ma taky podobny priznaky vid? No tak ja si budu moc prat, abych na vanoce nerodila a uvidime pristi mesic 😀

milca111
27. bře 2015

@tydlity nedělal mi nic s tou cystou,prý už vidí jen tekutinu z ni a ta ze se vstřebá sama. Jj já mela při te cyste divné stavy, nevím jak nevolnost,ale mela jsem desne změny nálad, bolela me hlava, břicho,no divné mi bylo.Dokonce jsem několikrát uprostřed cyklu spinila. Můžeš ji mít i několik měsíců než zmizí,ale právě ta silná MS to vy mohlo byt i to,jak odchází,odchází často při MS a bolí to a ne zrovna malo 😕

tydlity
28. bře 2015

@milca111 Aha, no snad je vsechno v poradku. Hledam si novyho dr. a nasla jsem gynekolozku, ktera vypada, ze je dobra. Snad bude nabirat pacienty. Ten muj vi, ze se snazime rok a nedela mi zadny vysetreni. Vubec nic. Jenom ultrazvuk. A rekl mi, at jeste pul roku pockam nez me nekam posle, jenze mne bude 31 a nechci mit prvnidite ve 33letech. Dneska je strasne tezky sehnat dobryho gynekologa. Ty nejlepsi uz nenabiraj. Ja bych chtela stihnout do 35-ti let 2 deti 🙂 Moje mama je z dvojcat a manzeluv tata taky, tak jsem zvedava jestli nebudeme mit taky dvojcata 😀 Radsi bych prvni jedno, ale zase bych to mela vsechno najednou 😀

milca111
28. bře 2015

@tydlity jeee dvajcata jsem asi čekala při ivoskovi,ale nevěděla jsem to,jen u porodu mi říkali,ze to asi měli být dvojčata,ze mel zdvojenou placentu.
Jj to chápu, taky nechci už nějak dlouho čekat na to třetí dítě. Jsem říkala do 36 otěhotnět, což je příští rok. No uvidíme,ale věřím,ze letos to ještě bude ty // 😘 Ono to tak často je ze az po roce to řeší a i když se ti to nezda ted,je to asi dobře.Někdy i přes nepříznivou diagnózu problém ani pak není žádný. Me dr 😀 udelal při druhem synovi nějaké testy,tedy při snažení o druhého syna.No a odcházela jsem v šoku, ze těhotná prý přirozeně nebudu,ze mám alergii na sperma.No a to už u něj když jsem byla,tak jsem byla těhotná, takže na me ta alergie asi žádné účinky nemá 😀 Vlastně už mám za sebou 4 těhotenství prokázané dr a jedno to asi biochemické, takže pravděpodobně 5 tehu už a to jsem neměla přirozeně prý otěhotnět a už mela v ruce od dr kontakt na centrum asistovane reprodukce,ale tušila jsem,ze jsem těhotná a tak jsem s objednanim čekala az jestli dostanu tu MS a ta už nepřišla. Výdrž,určité se Zadaru.

tydlity
28. bře 2015

@milca111 🙂 Dekuju, no ja bych chtela aby me dr.zkontroloval. Ale on mi nevzal ani krev, proste nic. Rika se, ze po roce snazeni se zacnou delat testy a tak a on prej at pockam jeste pul roku. Kdyby me poradne vysetril, tak tochapu, ale on mi nevzal ani krev. Muj byvaly partner me strasne podvadel (to jsem zjistila tesne pred tim nez jsem se s nim rozesla), byli jsme spolu 7let a po celou dobu jsem mela strasny zanety ze kterejch jsem se nemohla vyhrabat diky tomu, ze se porad nekde s nekym tahal. No a dr.to vi a stejne me nechce nejak vic vysetrit. Nekde jsem cetla, ze kdyz ma nekdo opakovany zanety, tak to muze zapricinit neplodnost. Tak doufam, ze jsem v poradku ☹ S manzelem si miminko strasne moc prejeme.. Tak snad to brzy vyjde a tobe taky 🙂

S tema dr.je to sileny teda jak pises 🙂 Taky jsem nekde cetla, ze nejaky holce rekli, ze nemuze mit deti a ona do 2 mesicu otehotnela. To bych mu sla dat par facek za to, ze ji takhle vystresoval s tou neplodnosti.

milca111
29. bře 2015

@tydlity tak jak to ctu,mame ty osudy podobné. Můj ex manžel me podváděl taky kde mohl a o zánětech ani nemluvim. To byl taky nekonečný příběh a díky jemu mám i papilomaviry 😣 Pomalu 2 roky me sledovali co 3 měsíce jak se to vyvíjí a jestli z toho rakovina bude či ne.No škoda mluvit 😤

tydlity
29. bře 2015

@milca111 Jezis to je hajzl. Promin 🙂 Chlapi jsou strasny parchanti. Jeste, ze mam svyho skvelyho manzela. A ty papilomaviry jsou na cipku?

milca111
29. bře 2015

@tydlity ted mám taky dokonalého manzu. Sice napodruhé,ale ted už nejlepší rozhodnutí mého života. Jj ty viry jsou na čípku.Většinou to nebezpečné není ale musí se to sledovat a včas zasáhnout kdyby se to dal vyvíjelo, protože z toho rakovina může být.

Asi jsme tu nevěru museli zažít aby jsme si ted vážily tech chlapů co máme 😘

tydlity
29. bře 2015

@milca111 Presne to rikam ja, ze je na jednu stranu dobre, ze jsem zila s tim parchantem, protoze si aspon poradne vazim toho co mam doma. Vsechno spatny je pro neco dobry 😀

Tak to ja mam snad v poradku. Byla jsem pred 6-ti rokama na vypaleni delizniho cipku a na kontrole pak rekli, ze je to v poradku. No a tenhle doktor se mi koukal tenkrat na tu bulku na cipku, takze kdyby tam bylo jeste neco jinyho, tak by si toho snad vsimnul.

milca111
30. bře 2015

@tydlity na to se musí brát štědrý na ty viry, okem se to v počátku poznat nedá. Co jinak?MS už ti skončila?

tydlity
30. bře 2015

@milca111 Aha a to zjisti i z beznych steru pri prohlidce nebo mu to mam radsi rict? Ono v dnesni dobe, kdyz si nereknes, tak ti skoro zadny vysetreni neudelaj. Chtela jsem po zkusenostech s byvalym, aby mi udelali test na chlamydie a to prej nedelaj. Prej az se mi bude chtit, tak si mam zajit na venerologii! Neskutecny! Stydela bych se i vejit do dveri venerologie aby me nekdo nahodou nepotkal a nemyslel si, ze mam nejaky pohlavni choroby 🙂 Tak jsem si to vyresila sama a pres internetovou lekarnu jsem si koupila domaci test na tohle 🙂

No uz mi to konci. Jeste trosku spinim, ale zitra uz mi to zkonci. Co ty? Ja si dnes koupila 6baleni ovu testu 😀

Strana
z5