Boule na čípku, měla jste to některá?
Holky, mám dotaz, na děložním řpku jsem si našla bouli, je na rozhraní čípek-pochva. Měla jste to některá??? Na gyndu jdu v úterý, vím že bouli tam mám už minimálně 2 cykly.
@milca111 😀 No ja o ty veneroligii vim taky jen diky kamaradce, ktera od svyho zaletnickyho partnera chytla kapavku 🙂 Doktori ty testy na chlamydie prej hodne odkladaj proto, ze je to drahy. Ale teda aby mi rekl at si to zaridim sama, tak to je teda sila. Diky tomu jsem se taky rozhodla, ze si najdu jinyho gynekologa. No uvidime. Ty chlamydie jsou prej hodne zakerny. Nekdy maj priznaky a nekdy ani nevis, ze to v sobe mas. Tak pro muj klid. Tenhle tyden mi to ma prijit.
Takze zase zaciname se snazenim obe dve 😀
@tydlity krucis,proč se mi tam znovu vložil ten koment 😁
No to vis ze ti budu držet palce,at mate pod stromeček ten nejkrásnější dárek. My ted máme kolem baraku velké plány,tak možná i snažení na chvilku prerusime abych mohla pomáhat a nebat se,ze bych byla těhotná a ublížil a miminku
@milca111 Tak to mame podobny 🙂 My budeme od leta taky makat na baraku, ale nastesti je to rekonstrukce a s tim pomahat nemusim a pocitam, ze to bude trvat min.2roky, tak to cekat nebudu 🙂 Jinak tenhle mesic to moc nevidim. Oba jsme nemocny, liny a tak nejak celkove aspon teda ja nemam moc na nic naladu 🙂 Nevim co to semnou je. Asi zklamani z toho jak to nevychazi. Nemam ani chut si delat ovu test. Snad me to prejde 🙂
@tydlity třeba to tak ma být a jak nebudeš nic sledovat a hlídat,tak vánoce jsou jasné 😁
No my už domek máme téměř hotovy,jen ted děláme zahradu a u nás je hnus na kamenitá hlína,tak ji katrujeme a s tím právě pomaham,jinak taky vše budou dělat odborníci,protože fasády dělat neumíme a přístřešek na auto taky ne 😂
@milca111 No uvidime 😀 My budeme zateplovat a menit okna, jeste rusit dve garaze a stavet misto nich pristresky a jeste terasu 🙂 Takze ja budu akorat vybirat jak to ma vypadat a ktera podlaha je lepsi a tajk 😀 Ale musime to kvuli financim delat postupne, takze hned tak to nebude 🙂 Prace na zahrade je prijemna vid? Teda kdyz je hezky pocasi 😀 My kaceli stromy a davali taky zahradu dohromady, ale to uz je nastesti skoro hotovy 🙂
@tydlity jj tak to budeš mít příjemné starosti.
Jj terasu jsme dělali loni,tak ted chci kolem ni nasazet nějaké látky a keře a taky jsme koupily ovocné stromky ještě.No porad je co vymyslet 😀 Me zahrada strašně baví,jen nesnasim to čekání na trávu a tak,tak asi zas necháme zbytek trávníku položit. Stejně bych dětem ne vysvětlila,ze tam x měsíců nesmí chodit,ze tam roste tráva 😁😁😁 Uvidíme,co na to manza no,znáš to hlava rodiny 😂😂😂
@milca111 No to mas pravdu 🙂 To by deti asi tezko chapaly 🙂 My zatim vysazeli tuje okolo plotu aby sem nebylo tolik videt a travnik az bude hotovy to zatepleni. Bude tu trochu staveniste, tak je zbytecny delat travnik 🙂 Sice si pockame, ale jednou to budeme mit presne podle nasich predstav 🙂 To jsou prijemny starosti, kdyz to delas pro sebe a svoji rodinu vid? 🙂
@tydlity jj přesně taj,my taky to děláme az ted,tu zahradu a to už jsme tu 5 let.Taky to tu bylo spis staveniště. Jen na části zahrady jsme nechali právě položit trávu aby měli děti si kde hrát a máme tam i houpacku,když někdo přišel na kafe tak jsme si tam sedli a zbytek byl jak po výbuchu 😀 Nás zase brzdila kanalizace kterou jsme dělali teprve loni.Pak se dala dělala teprve terasa a zahrada a už to bude konečně hotoveeee.Po 7 letech či jsme to koupily 😁
@milca111 Teda tak to jste si teda paradne makli. No hlavne, ze uz to skoro mate. Nas to vsechno teprve ceka 🙂 No a od vcerejska jsem zjistila, ze mam hemeroidy 🙂 Fakt skvely 🙂 Ale asi je to jenom nejaky lehci. Ale siiiilene to svedi. Nebo spis to vlastne jenom svedi, trochu reze a boli pri stolici. Alek doktorovi nejdu 🙂 To snad nema vliv na otehotneni ne?
@tydlity no super 😬 hemeroidy mám od prvního syna a peklo ti řeknu. Na tehu to vliv nemá,jen to zacnu včas léčit,protože v tehu by se to jen zhoršilo.
Kup si mast v lékárně a dubovou kuru a mazat a sedave koupele v te kůře at je to pryč co nejdřív.
Dnes jsem v děsu z měření teploty,jako dnes mi zas nějak vyletěla nahoru, krucí,mám obavu, jestli zas nemám cystu 😢😢
@milca111 No ja mam faktu mast, tak snad zabere. A myslis, ze to staci jenom mazat zvenku? Jenom to reze a svedi a mam to zarudly, tak to by asi melo stacit vid? Dekuju za radu 🙂 Ja to mela 2x za zivot, tak uz si nepamatuju jak se to leci 🙂 Ted ti vyletela teplota vysoko jo? To je nejak brzy.. A nemela jsi ovulaci driv?
@tydlity já myslím,te se to maže jen z venku,ale melo by to být na te masti napsané, už si to budeš přesně nepamatuji. Já na to trpěla cele tehu s klukama,mela jsem šílenou zácpu a zůstal mi vyhrezly ten hemeroid napořád 😬 Naštěstí neboli,nic,ale vypadá to příšerne, az skoncime s detma, necham si to odoperovat asi.
No ta moje teplota je fakt zas nějaká divoká, dnes zase klesla,takže jen asi nějaký výkyv,nebo ze by to udělali dvě skleničky vajecnaku??? U me je možné asi všechno 😀😀😀
Co ty,už zkoušky ovu testiky?
@milca111 No zkousim, ale zatim porad negativni. Minuly mesic jsem mela pozit.ovu test 11DC a ted jsem 13DC a jeste nemam ani plodny hlen i kdyz se vlastne muze stat, ze si toho nevsimnu. No uvidime, ale tenhle mesic to tolik neresim, tak uvidime. Delala jsem si ten test na chlamydie a negativni diky bohu 🙂 Tak me to dost uklidnilo 🙂
Jinak ta masticka na hemeroidy pomaha. Uz me to chviljama jenom malilinko svedi, ale jinak nic 🙂
No ta tvoje teplota je fakt zvlastni. Ale nekde jsem cetla, ze teplota muze vylitnout nahoru treba jenom z jedny sklenicky vina, takze to asi mozny je. No jeste, ze nemerim. To uz bych stopro zesilela 😀
@tydlity jj s tím plodným hlenem jetoasi tak jak se vším😂😂😂 Já ho skoro nemivam,jj vodnatý se ukáže ale bílek tak možná 3 x do roka 😁😁😁
No ta teplota je fakt k zblazneni, jako upřímně, nechci ji už měřit, jen me mate,ale jsem uz za tech několik měsíců na to tak zvykla,ze mám asi závislost 😂😂😂
Dnes jsem 9 DC trochu jsi me vyděsila s tou tvou ovu,to jako ji mas každý měsíc jindy??? Dnes jsem manzovi dovolila se nehlídat při milování, protože ovu mivam az 17-18 DC.By me trefilo kdyby přišla driv.No ted budu muset tu teplotu měřit dal a jak bude do 3 dnu ovu tak me trefí 😁
@tydlity no jo,ale az to bych dostala,tak to už je docela pozdě,zjistit,ze ovu byla dřív 😀😀😀 Si teplotu merim 5 měsíc a nikdy jsem ji dřív neměla,tak doufám,ze ted nebude to jinak.No každopádně už manza se raději bude az do ovu hlídat a svolení se ne hlídat dostane max par dni před MS 😂
@milca111 😀 😀 😀 😀 To mate dobre domluveny 😀 Me dneska zacina pobolivat podbrisek, tak pocitam ze do dvou az tri dnu budu mit ten test pozitivni. Hlavne chci zjistit, jestli ty moje ovulacni bolesti jsou v den ovulace nebo po. Vzdycky me par dnu piboliva bricho a pak mam silnou bolest pidbrisku tak den a pul. Jako kdybych byla plna kameni a boli to pri dosedani, chuzi.. Proste to citim furt 🙂 Tak uvidime. Ty necitis bolest v obdobi ovu?
@tydlity jj citim taky ovulku a přesně stejně jako ty.Bolest i při dosedani a i zada a hlava me bolí. Jenže u me je zvláštní to,ze ji ne cítím pořád, ale jen několik měsíců po to,co ovilovat zacnu nově, jako třeba po antikoncepci,porodu,potratu atd, takže ted už zacinam byt ve fázi, kdy ji představám pomalu cítit, tak za chvilku už nepoznam vůbec, kdy proběhla. Ted mám ještě aspoň tušení,kdy je plodné období,protože me lehce bolí břicho,zato vest tresti několik dni hlava.
@milca111 Tak ted jsem si delala ovu test a mam dve silne carky 🙂 Tak uvidime jestli se zadari 🙂 Zkusim testovat jeste zitra. Vubec nevim jestli pozit. je dva dny nebo jen jeden. A ovulaci bych teda mela mit zitra? Snazili jsme se s manzelem v pondeli a jeste vcera nebo vlastne spis dneska ve 4h rano 🙂 Ale ted jdu do prace, tak nevim jestli, kdyz se budeme snazit jeste zitra k veceru jestli jeste mame nebo uz je pozde. No uvidime. Kdo vi jestli budu mit zitra vubec chut, protoze z toho vcerejsiho jsem dost namozena 😀 😀 😀 a i spodek 😀
@milca111 No dneska mam celej den ty ovu bolesti, tak nevim jestli to snazeni dneska zvladnu 🙂 Ale ovu test jsem mela jeste v 8h rano pozitivni, takze ovu jeste neni ne? Ja bych chtela zjistit kdy ty bolesti jsou.. Jestli je to pri ovu, pred nebo jak. Ty vis kdy mas ovu bolesti?
No tak snad se to i tak nepovede, kdyz si to neprejes, ale zase je fakt, ze kdyz si to neprejes... 🙂 A ty si delas ovutesty?
@tydlity no to vypadá nadějné u tebe,jen ještě do toho snazenicka dnes bych prastila aby to bylo pojištěné víc
No já mám ty ovu bolesti asi chvilicku před ovu,protože když jsem mívala takové ty větší bolesti a zkusila ovu test,tak byl teprve pozitivní. Ovu test si ted nedělám,ale chtěla jsem,jak me boleli včera břicho tak si ho jet koupit,ale blbec jsem zapomněla a odpoledne už me nebolelo a dnes taky nic a teplota střední takže ovu to asi naštěstí nebyla.Asi spis nějaký bacil trochu,protože me boleli i hlava a odpoledne jsem mela průjem a nebylo mi zrovna moc fajne i od žaludku.
@milca111 Jo tak to byl spis nejakej bacil. Ted to vsude lita. Okolo me maj vsichni nejaky strevni chripky, tak doufam, ze se tomu vyhnu 🙂
Aha, tak to ma asi kazda jina, protoze mne ty nejsilnejsi ovu bolesti minulej mesic i tenhle prisly az den po pozitivnim ovu testu. Ted to jeste trochu boli, ale citim, ze to ustupuje. Vcera jsme to jeste pojistili 🙂 Akorat to ze zacatku kvuli tem bolestem trochu bolelo v podbrisku, ale po chvilce to polevilo. Myslis, ze je to normalni? Jo a cipek jsem mela vcera uplne nahore, tak snad se to tentokrat povede 🙂 Ale je fakt, ze tenhle mesic z toho nejsem tak vystresovana jako minule.
@tydlity no už jsem slyšela o tom,ze někoho bolí než ten folikul praskne a někoho když praskne. Asi to máme tedy přesně opačně 😁 I když už jsem i četla,ze můžeš mít pozitivní ovu test v den ovulace,tak nevím,já to nemám az tak vysledovane.Mela jsem ovu testy asi jen 2x
Ale mám pocit,ze se mi ovu už blíží,zavinam byt nadrzena jak pes 😁 Můj čípek je nahoře téměř cely mesic,ten na to těžce prdi 😁😁😁

@tydlity venerologie?To kdyby mi řekl,tak ani nevím,co to je 😁😁😁Slysim to prvně. No jako me ted dělali normálně na vyjde testy na chlamidie. Nemohli mi nejdřív přijít na neustále potíže a taky skrz to zaniklé tehu,tak pro jistotu mi je udělal a žádný problém neměl s tím.
Jj myslím že ty papilace zjistit normnalnich steru.
Jinak me už MS asi taky konci. Dnes už mi stačila jen intimka.