icon

Boule na čípku, měla jste to některá?

lotuorien
29. led 2015

Holky, mám dotaz, na děložním řpku jsem si našla bouli, je na rozhraní čípek-pochva. Měla jste to některá??? Na gyndu jdu v úterý, vím že bouli tam mám už minimálně 2 cykly.

Strana
z5
milca111
12. dub 2015

@tydlity tak u me je fakt ovu za rohem,asi zítra nebo pozitri max. Dnes břicho už skoro neboli a dokonce i Bílkovi hlen se dostavil 😂😂😂
Milování bylo dnes,tak snad si láska dával pozor.

milca111
14. dub 2015

No tak už mám taky po ovu. Dnes teplota vyšplhala do závratných výšin 37,3 😲 to jsem neměla ještě nikdy,ale je fakt,ze tento měsíc je nějaký divný cely,MS přišla při teplotě 36,9 což jsem taky nikdy neměla a cely měsíc se drží výš jak jindy. @tydlity jak ty jsi na tom???

tydlity
14. dub 2015

Tyy jo tak treba se vam zadarilo 🙂 U me porad stejny.. Myslim si, ze se to zase nepovedlo ☹

milca111
14. dub 2015

No u nás se jistě nepodařilo,nebylo z čeho 😂😂😂 Spis zas nějaký chaos, což i me není nic divného poslední dobou.Japato,ze mas pocit,ze zase nic???
@tydlity

tydlity
15. dub 2015

@milca111 Dekuju za zadost o moje povzbuzeni 🙂

No myslim si, ze se nezadarilo, protoze vubec nic necitim a dela se mi akne uplne stejne jako, kdyz se moje telo pripravuje na MS ☹ Mam to dostat pristi tyden v utery a presne tyden pred prichodem MS se mi deje to samy co ted, takze je to jasny.. No jo, uz pujdu za doktorem at me posle na nejaky to vysetreni a uvidime. Minuly i tenhle mesic jsme se snazili dva dny pred pozit.ovu testem, v den poz.ovu testu a pak i pri tech bolestech a nic.. To mi prijde divny, ze se to nechytlo.

milca111
16. dub 2015

@tydlity ještě nezoufej,dokud nepřijde MS tak nic není jisté. Vždyť kolikrát tehu příznak vypadá přesně jak příznaky před MS.Mela jsem to zrovna tak ted to poslední zamlkle tehu.Byla jsem si jista,ze MS prijde a prd a ted když jsem zas přesvědčena ze se ted zadatilo,tak prd.
Tak vyšetření ti dr nějaké udělat může,aspoň by jsi věděla,jestli opravdu tam není nějaký problém,ale vidíš me.Do ted jsem otěhotněla 5x bez problémů, ani jsem někdy nechtela 😂 a ted merim teplotu,busime do toho před ovu,v ovu,po ovu a prd z toho.Prostě asi to mimi ma přijít později či co.Ale Kutná me je už 35 doufám,ze nebudu čekat už dlouho,jinak dřív budu v přechodu 😂😂😂

tydlity
16. dub 2015

@milca111 😀 😀 😀 😀 😀 Dekuju za povzbuzeni 😀 Ja uz taky rikam, ze na me prijde driv prechod nez tehotenstvi 😀 😀 No uvidime jak dopadneme 🙂 Zase kdyz to ted nevyjde, tak aspon nebudu rodit na vanoce 🙂

milca111
16. dub 2015

@tydlity jj mas recht,vždyť jsi stejně na vánoce rodit nechtěla 😂😂😂 Ze ty chceš čekat na me,at můžeme pak spolu zas testovat příští měsíc 😁

tydlity
16. dub 2015

@milca111 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 No jo, nemuzu v tom bejt sama prece 😀

milca111
20. dub 2015

@tydlity Tak co? Testovala jsi už? Jsem napnuta jak male gatky 😂😂😂

tydlity
20. dub 2015

@milca111 😀 😀 😀 😀 😀 Ne ne jeste je brzy, mam to dostat az zitra. Ale vsechno nasvedcuje tomu, ze to prijde. Uz od vcera me poboliva v brise a to mam vzdycky pred MS dva dny lehci bolesti a v den MS krece jako blaazen.

milca111
20. dub 2015

@tydlity už zitraaaaa....tak to budu v očekávání, jestli to dostaneš či ne.Já mám MS dostat 29.4. až. Stejně jsi dobra ze jsi s testem vydržela 😁 Já jsem otresna, testují vždy od 7 dne po ovu 😂😂😂

tydlity
20. dub 2015

@milca111 Urcite dam vedet, ale stopro MS prijde. No ja ani nemam chut testovat, protoze mi vubec nic neni. To je snad poprve za rok co nemam "falesnou brezost" 😀 😀 Ale tlaky v brise mam uplne presne jako kazdej mesic, takze je vic nez jisty, ze to dostanu. No kazdopadne zitra do vecera napisu.

milca111
21. dub 2015

@tydlity jj jsem napnuta. Když jsem naposledy byla přesvědčena, ze to dostanu,ze už cítím MS a výjimečně neměla testovací šílenství,byla jsem těhotná 😁😁😁 Kéž by to byl i tvůj případ a z MS se vyklubalo mimi

tydlity
21. dub 2015

@milca111 No kez by 🙂 Ale davam tomu max 1% . Spis uz dopredu pocitam, ze budu zase zklamana sedet na zachode 🙂 No uvidime. Do vecera dam vedet 🙂

milca111
21. dub 2015

@tydlity no nic nepises, tak to vypadá,ze zatím nic?

tydlity
21. dub 2015

@milca111 Zatim nic, ale nemusi to nic znamenat. Porad mam totiz lehky krece do bricha a to je vzdycky, kdyz to ma prijit treba druhej den. Akorat jdu zitra do prace, tak to chcipnu jestli to dostanu rano ☹ Nejlepsi by bylo kdybych to nedostala vubec, uz zacinam byt i trosku nervozni jestli to treba nevyslo, ale podle toho paleni v podbrisku a tlaceni to stopro dostanu zitra ☹ Urcite dam vedet 🙂

milca111
21. dub 2015

@tydlity no držím vše co mužů aby nedošla!!! Jsem napnuta ted ještě víc

tydlity
21. dub 2015

@milca111 😀 Dekuju 🙂 Vzdycky to dostavam presne na den po 28-mi dnech, ale zase je pravda, ze minuly mesic jsem to dostala o 4dny driv, tak to mam asi nejaky rozhozeny a proto jsem to jeste nedostala. Snazim se radsi nedoufat, abych pak nebyla zklamana a zatim se priklanim spis k tomu, ze to dostanu. Spis jsem o tom presvedcena, protoze ani nemam chut si udelat test 🙂

tydlity
22. dub 2015

@milca111 Tak hlasim, ze porad nic 🙂 Ale podbrisek mam jako pred vybuchem, tak nevim 🙂

tydlity
22. dub 2015

@milca111 Znovu se hlasim 😀 😀 😀 Za chvili jdu do prace a porad nic. Bricho prestalo bolet uplne, jenom obcas citim mirnej tlak ale jen na chvilicku. Uz jsem tomu podlehla a jsem siiilene nervozni 🙂 Jestli to dostanu, tak budu asi hrozne zklamana a to jsem se tomu tak branila. No uvidime. Zpetne jsem kontrolovala svoji MS od dubna minulyho roku a krom te menstruace min.mesic o 4dny driv jsem ji po cely rok mela pravidelnou presne na den. Ale je zase fakt, ze jsem tenhle mesic brala nejaky prasky na podporu otehotneni Grav-in, tak to zpozdeni muze byt taky tim.

milca111
22. dub 2015

@tydlity jeee,tak už me krucis nenapinej a udělej testik 😁😁😁 Jako já dnes mela den 😁 potkala jsem známou co jsem ji dlouho neviděla a ona na mě, jsi těhotná,ze? A já říkám,neee, já jsem tak bachrata 😁 Jako ze jsem před MS nafoukla,to jsem,ale ještě nikdo se me neptal,jestli jsem těhotná, asi bych se sebou mela něco dělat 😇

tydlity
23. dub 2015

@milca111 😀 😀 😀 Tak to je taky slusny. Mne dneska kolega rekl, jestli bych uz nahodou nechtela dite, ze uz jsem docela stara 😀 Jinak porad nic. Hned jak se odpoledne vzbudim, budu testovat a napisu. Drz mi pesti 🙂

milca111
23. dub 2015

@tydlity no to tedy taky potěšilo, co? 😁😁😁To vis,ze budu držet vše co mám,aby tam byli // . Taky jsem po noční tak půjdu spát a az se vzbudim,chci slyšet jen dobré zprávy!

milca111
23. dub 2015

Tak já už vzhůru,netrpělivě te vyhlizim a ty nikde 😉

tydlity
23. dub 2015

@milca111 Tak pred chvilkou jsem vstala, udelala test a negativni ☹ A MS nikde ☹ Ach jo..

milca111
23. dub 2015

@tydlity ještě nezoufej,když nedošla MS tak to je porad naděje. Asi se jen opozdila ovulku,ještě klidně // můžou byt.Kamarádka mívá ovulku az kolem 21 DC a tak mela negativní tehu test ještě 4 den zpoždění MS

tydlity
23. dub 2015

@milca111 No ja mela ovu 16den cyklu a ted je 30den, tak to uz by ukazalo aspon ducha ☹

milca111
24. dub 2015

@tydlity to asi už by duch mel byt 😕 a co tedy MS?Stále si dává na čas?

milca111
24. dub 2015

No me už se MS asi blíží, zas krvavý hlen na čípku, takže asi tak 2 dny a mrcha je tu

Strana
z5