Chlamydia trachomatis, vyléčili jste se?

melismeg
23. kvě 2017

Ahoj holky, je tady někdo, kdo měl chlamydie trachomatis a vyléčil se? Jak dlouho léčba trvala? Začínám být opravdu zoufalá, léčím se již půl roku a dnes mi opět volala gynekoložka, že mám opět pozitivní testy. Už nevím, co mám dělat. Mám stálého partnera, užívala jsem dvoje antibiotika, přítel je taky přeléčen. Dokonce se to už i bojím příteli říct, jelikož on problémy nemá.. stále je mám jen já:( Prosím, budu ráda za pozitivní zkušenosti, jelikož už vážně nevím, co dělat.

evulinkab
23. kvě 2017

Ahojky, já nejen že je měla pozitivní, ale navíc mi způsobily zánět pánevního dna (dělohy a vaječníku), následkem toho mam poškozený levý vajecnik, nefunkční, stejně tak vejcovod.každopádně prelecili mě antibiotiky Doxybene,brala jsem tři týdny a k tomu entizol. Po této léčbě jsem byla negativní.

michelle_01
23. kvě 2017

Já je měla jako mladá, ještě jako panna. Neustále mě trápily záněty močového měchýře, pořád se to vracelo. Nakonec zjistili, že mám chlamydie v močovém měchýři. Partner byl negativní. Brala jsem 3 týdny antibiotika Doxybene a od té doby jsem měla klid. Není možné, že ti to nějak dokolečka vrací? Dodržujete abstinenci po dobu léčení? Příznaky mít nemusí a může je v sobě i tak mít.

fandysek_1
23. kvě 2017

Ahoj, já jsem neměla přímo chlamydie, ale mycoplazma a taky se těžko léčí. U nás proběhla první léčba bez úspěchu a pak se to podařilo. Partner také neměl žádné obtíže, ale chce to se během léčby chránit kondomem případně sex vynechat. Dodrželi jsme to a povedlo se toho zbavit. Vydrž a podaří se vyléčit.

melismeg
autor
24. kvě 2017

Dnes jsem si byla pro léky, já dostala ciplox na 10 dní, přítel Doxybene. Sex během léčby nikdy nemáme tak nevím, kde je problém. Ale lékařka mi sama říkala, že jsou chlamydie hrozné mrchy a je to na delší léčbu. Užívám teď i nějakou dobu doplňky na podporu imunity, tak snad to už zabere :-/

alemari
24. kvě 2017

@melismeg v zelené lékarně ti dají přímo bylinnou tinkturu a máš klid navěky🙂.

melismeg
autor
24. kvě 2017

@alemari Můžu se zeptat na přesný název tinktury? Děkuji 🙂

alemari
24. kvě 2017

@melismeg měla by jsi jich vybrat víc. Chlamystop nebo tak nějak se to jmenuje.

evulinkab
14. črc 2017

Ahojte.... Chtěla jsem se zeptat, kdo z vás tomu trochu rozumí.... Je možné, aby se chlamydie trachomatis vrátili? Abyste pochopily - před rokem jsem prodělala zánět dělohy a vaječníku způsobeny právě chlamydiemi. Zánět mi poškodil oba vejcovody, levý vajecnik a následkem toho jsem neplodna ☹...před tím rokem jsem brala tři týdny antibiotika Doxybene, po dobrani jsem šla na kontrolní stery a byly negativní. Nicméně teď po roce se mi vrátily stejné problémy, které jsem měla vloni(než vygradovaly do zánětu), tzn strašný výtok, velice silná a dlouhá menstruace, neustálé pobolivavani podbřišku. Byla jsem u dr., ultrazvuk v poho, ale vzala mi stery opět na chlamydie, zda se nevratily. Podotýkám, že jsem víc jak rok bez pohlavního styku, takže znovu jsem se od někoho nakazit neměla. Mudra mi řekla, že je možné, že nebyly vloni dostatečně vyleceny a proto se to vrátilo... No ale ze je divné, že jsem měla negativní ten ster. Teď čekám na výsledky, tak mě napadlo se zeptat tady, jestli nemáte někdo nějaké zkušenosti s léčbou chlamydii, případně nějaké informace.... ☹

fandysek_1
14. črc 2017

@evulinkab chlamydie jsou mrchy a velice špatně se léčí. Po jaké době po léčbě dělali kontrolní ster? Mohlo to být falešné negativní pokud byl kontrolní ster udělaný brzy po léčbě let.

evulinkab
14. črc 2017

@fandysek_1 já už si to přesně nepamatuji, ale ster bych řekla, že byl dělaný tak za tři týdny po dobrani atb ... A jaký to má vliv na výsledek?

evulinkab
15. črc 2017

Nikdo už další zkušenosti?

fandysek_1
15. črc 2017

@evulinkab doporučuji 2 měsíce po dobrani atb udělat ster. Vliv to má takový, že se ster tváří jako negativní, ale stále tam jsou. To mohl být tvůj případ.