Ahojte máte někdo zkušenost s ,,čínskou medicínou,, ???
@petrane nemáš se vyhnout mléčným výrobkům, pečivu?
@fandysek_1 jj mlecnym ano,ale maslo muzu.mam jist lehce stravitelnou stravu,cerveny maso,..
@kubacka ahoj, můžu se zeptat na tvoji zkušenost? povedlo se? já žiju v zahraničí, byla jsem v pondělí prvně u cinskeho doktora, ale měla bych chodit na akupunkturu obden a to je casove i financne narocne. plus tedy dieta :-/
@michelle_michelle ahoj,sice se neptas mě,ale taky jsem sem psala..od prosince jsem chodila každý týden na aku(zdálo se mi to taky moc,navíc těch peněz..) plus brala prášky-čaje ne,protože jsem prý byla lehčí případ a v lednu jsem měla poslední menses
Takže za mě určitě vydržet,”obětovat” peníze -“a počkat.ja byla překvapena,ze to vyšlo tak rychle🙂
@petrane takže to vyšlo? Velká gratulace 🍀 já v lednu porodila třetí dítě 😉. Jsem skutečně příklad, že z neobjasněné sterility máme 3 děti.
@fandysek_1 ano🙂dá se říct,ze měsíc docházeni a bylo to🙂(po roce nechraneni) ještě jsem si k tomu teda přidala shiatsu masaz. ja už dvakrát tehu byla,takze jsme ještě dost opatrní k nějaké větší radosti,ale verim,ze už to tentokrat vyjde!za chvilku končím 1.trimestr
moc oběma děkuju za vaší zpětnou vazbu a jsem za Vás ráda!!! 🙂 u nás také neobjasněná sterilita... dnes jdu na druhou aku, domluvila jsem si chození dvakrát týdně s tím, že dietu asi nedám, byl by to pro mě stres) podle něj bych měla maso tak třikrát denně a to fakt ne
@michelle_michelle U nás také neobjasněná sterilita 3IVF a před posledním ivf jsem chodila na akupunkturu k mojí fyzioterapeutce která se mě hlavně snažila hodit do psychické pohody ( protože TČM za to chtěli nehorázný prachy) a pila čaj od Číňanů a ivf se vydařilo máme 2.5leteho kluka a v létě jsem neplánovaně otěhotněla na dovolené ve 41letech a teď každým dnem čekáme holčičku. Moc držím palce a hlavně se snažit být v klidu
@fanunka to je krásný příběh, že se povedlo a nakonec si k Vám ještě holčička našla cestu sama.. 🙂 tři IVF, musela sis vytrpět... u nás 4 roky (zatím "jen" 5 IUI, jedno se stimulací) a nejnáročnější je to na psychiku a vše s ní spojené. byla jsem cíťa i do toho a tohle je nápor na psychiku velký. takže to je to hlavní, co od té akupunktury čekám je, že budu v pohodě před tím vším, co nás asi ještě čeká. )
Samozřejmě jsme tomu nemohli uvěřit a absolutně jsme s tím nepočítali, ale jsme moc šťastní. Po hormonech jsem ztrácela osobnost stávala se že mě úplně jiná žena . 3. IVF jsem odkládala rok vůbec jsem nevěřila, ze by to vyšlo tak jsem si řekla , když už tak se sebou nejdřív musím něco udělat..protože jít do IVF a nevěřit, že to vyjde, to je prostě špatně... Tak proto ty Číňani a akupunktura pak jsme s manželem odjeli do Maďarska k jezeru Heviz ( dobrý prý na gynekologické problemy) a pak hned na ivf a hned po ivf na hory a po horách byly// Prostě úplně totální zaměstnání žádný relax lezení doma v klidu a čekat.... Hlavně zaměstnat mozek. A pri 3. IVF bylo odebráno 16 vajíček 13 oplodněno a 3. Den jsem řekla ať mi to jedno vloží ( normálně se čeká do 5. Dne a pak se vkládají) vložili a za 2dny jsem měla volat kolik se bude mrazit. Ale bylo mi sděleno že všechna vajíčka se přestala vyvíjet a zanikla.... Takže to naše dítě je opravdový zázrak nikdo nechápal jak se to mohlo stát že ve mě to vajíčko nezaniklo.... A já si jsem jistá že za to můžou čínské čaje a hlavně akupunktura
@fandysek_1 diky za odkaz
Nee,zatim ne,chce abych si merila mesic tu teplotu a pak se sejdem co a jak
Jen mi rikal co jist a cemu se vyhnout