Čínská medicína k léčbě neplodnosti, máte zkušenost?
Ahojte máte někdo zkušenost s ,,čínskou medicínou,, ???
@aptacek no právě že jí nemám, já mám paní Tůmovou ale je asi v mém věku a zdá se že asi i rozumí .. doufám a já chodím k Apolináři mám ho kousek. V pronatalu dělala kamarádka z vesnice a to by bylo pozdvižení kdyby se u nás na vesnici vedělo že nemůžu otěhotnět to by mě roznesli na kopytech a musela bych chodit kanálama...
@fandysek_1 věřím moc 🙂 tvůj příběh mě furt drží nad vodou. Opravdu díky za sepsání 🙂 pomáhá mi to myslet pozitivně!
@fandysek_1 jj tvůj příběh jsem četla a měla jsem z něj v očích slzy 🙂 fakt moc silné no tak budu doufat že mi TČM pomůže sice nechodím přímo k paní Zhang ale tak snad tam jsou všichni na jedné lodi a mají stejný cíl a vědomosti
@fandysek_1 krásný!!! 😘
Zdravím holky,narazila jsem tady na vas. Je to rok co se snažíme s manzelem o mimco a tento mesic jsem zacala merit bazalni teplotu a delat ovulacni testy,tak na 2 mesice a pokud se nepovede. Tak budu muset zkoušet dalsi veci. Proto mne to zaujalo. Nejste nektera s ostravy nebo nevite o nejakem léčiteli nebo jak se jim rika :D
@dendasubaristka bohuže Praha. O Oulačních testech jsem dost četla a u spoustu holek se ukazoval negativní přičemž BT ukazovala že ovulace proběhla. Jedna holčina dokonce psala že půl roku testovala ovulační testy a pořád negativní a pak zjistila že je těhotná 🙂 takže ovulace normálně probíhala 🙂 na 100% věř BT a nevrážej zbytečně peníze do testíků
@fanunka no mě naštěstí vyšel tento měsíc tak jak má jeden den pozitivní a bazalni teplota mi ukazala ze ovulka opravdu proběhla 🙂 snad díky te bazalce se povede 🙂 uz je to dlouhé
@dendasubaristka dlouhe? A to se snazite teprv rok. My 3 roky a porad ani tuk
@fanunka no tak to bych se asi zblaznila. A testy vam vysli jak? 🙂 já chci jeste na testy pockat. Porad doufam ze se to povede. Treba moje nehtarka se snazila 2 a pul roku i po umělém oplodneni byla a nakonec se povedlo prirozenou cestou no.
Vyšetření bylo moc a vše v cajku. 2 Ivf neuspesně
@fanunka no,drzim moc palce. Snad se vam uz povede. Neni mozne aby ne 🙂
@dendasubaristka zkus se podívat na TCM Bohemia jestli tam nejsou pobočky i v Ostravě. Nejsou centra jen v Praze. Rok zatím v uvozovkách není tak dlouhá doba, ale věřím, že je to náročné na psychiku. Já nikdy neměla pozitivní ovulační testy a to jsem měla ukázkové ovulace dle ultrazvuku. Zkus tu bazálku, taky jsem jí jeden čas měřila. Byli jste s manželem na nějakých vyšetřeních?
@fandysek_1 no minuli mesic to byl rok a rekla jsem si ze to jeste zkusim s tou bazalkou a tak. Podle vseho mam ukazkove cykli no. Jen manzel obcas stavkuje se sexem protoze je treba unaveny s prace nebo tak. Tak si porad myslim ze jsme se treba netrefili do ovulace no. Zatim jsem ji jen pozorovala podle priznaku,ale tento mesic podle bazalky jsem mela ovulaci v utery a sex byl v pondeli vecer a ve stredu,tak doufam ze se povedlo, zas pokud jsou schopne spermie od manzela prezit tak dlouho no. Protoze poradny hlen jsem mela az v to utery v den ovulace.
@fandysek_1 jo a dekuji za tipy kouknu 🙂
@dendasubaristka já jsem se pak na všechno vykašlala a pila jsem jen odvary od číňanky, cvičila cviky na posílení ledvin a další doporučené věci a pak jsem po 4 letech otěhotněla. Dokud jsem měřila bazálku, cpala se vitamíny, sledovala cyklus a byla pořád ve stresu, že dnes je den D na sex nešlo nám to.
@fandysek_1 no zatim jsme to do toho roku prave nejak neresili,az ted jsem si rekla ze proste zkusim tu bazalku at vim aspon jestli je sex treba v te ovulaci nebo jestli to je necim jinym. Jako mi tak i tak sex na povel nemame,manzel kolikrat nechce. Jen at mam prehled kdy ta ovulka je at aspon priblizne vim. A odpoutat se od toho uplne neda,stejne vzdycky clovek ceka jestli to dostane.
@dendasubaristka jj to je pravda. Taky mam tolik aktivit ze pres den na to nemyslim az sem tam vecer hlavne když prijde PMS. Jinak abychom odvedli pozornost a zamestnali hlavu i telo necim jinym jsme predelali cely barak, postavili bazen, predelali zahradu, obcestovali pul zeme a nic....
@dendasubaristka
@fanunka já vím nikdy se od toho nedá na 100% odprostit. Joo PMS to byla taky paráda. To bylo fakt šílený.

@aptacek já mám taky ovulaci v pohodě, teda když jí mám tak mám docela bolesti v podbřišku tak doufám že to ovulace 🙂 ale doktorka říkala že měření BT je fakt dobrá věc že se dá zjistit spoustu nejasností a teda co jsem se o ní dočetla je to opravdová věda 🙂 kolik ti je a chodíš k Číňanům na Národku?