Clostík, zabral někomu až na třetí pokus?
Ahoj chci se zeptat jestli clostylbegyt nekomu zabral az na treti pokus..vsude ctu jak zabral hned na poprve a ja zacinam treti cyklus ☹
@simous12 Ahojky, no já jsem o cystě vůbec nevěděla, kdybych mi Dr nedělala UZ, nic mě nebolelo, nešpinila jsem.... asi záleží na tom, jak je velká, ale Dr mi řekla že by se měla s MS ztratit, což se taky stalo... Když jsem otěhotněla, taky jsem měla cystu, ta prý vznikla z prasklého folikulu a a s postupujícím těhu se zvětšovala, nakonec byla velká cca 6cm a taky jsem o ní vůbec "nevěděla", zmizela sama kolem 12.tt.
Ja ho brala, ovulovala, ale neotehotnela. Vysadila, prestala po trech letech resit tehu a otehotnela. Takze psychika dela divy. Ted u druheho, neplanovala a otehotnela na prvni pokus. Rikala jsem poprve to trvalo tri roky snazeni a kolotoc vysetreni, tak se pro jednou nic nestane. No a za 6 tydnu mam termin porodu. Vypnout mozek, i kdyz vim jak tezko se to dela a povede se.
Ahoj holky můžu se přidat? Beru klostik první cyklus, rovnou mam 1-0-1 dávku. UT vyšel dobře ale ovu asi nebude. ☹ měla sem jiného doktora a ten to neřešil. Nový to řeší tom klostikem. Tak snad se konečně povede. Ale sem taky ten typ co si všechno moc bere a nad vším přemýšlí... Ani nevím jak se od toho odpoutat... Možná že zabere dovolená co možná bude....
@nikola38 Snad zabere, mě zabral až 3 cyklus. Snažili jsme se přes rok a pořád jsem na to myslela a řešila to. Dělala jsem si ovu testy a sex byl jen o oplodnění. Poslední měsíc sem si řekla že to řešit nebudu že to nějak dopadne, nedělala jsem si ovu testy, ale měli jsme sex kolem ovulace ob den. A v Chorvatsku na dovolené jsem se dozvěděla že jsem těhotná 🙂 a Čekám rovnou dvojčátka. Každý říká že se na to nesmí myslet, ale co si budeme vykládat úplně na to nejde nemyslet.Držím všem palce a určitě se Vám to taky povede 🙂
@nikola38 jasně,že můžeš... 🙂 já měla clostíku 1-0-0 a ve čttvrek jsem dobrala poslední duphasston a ms měla dojít do 72 hodin-nedošla,tak jsem se malinko radovala...no a dnes začnu špinit,což vůbec nechápu!protože toto mě ty prášky nikdy neudělaly aby to došlo s takovým dlouhým odstupem. :(
Mně při snažení o první nezabral vůbec,skončilo to IVF.Při snaze o třetí zabral na třetí pokus tak držím palce
@nikola38 jako anavulační?to je,že se nic netvoří?Já právě po vysazeni HA,kterou jsem brala 7let a je to rok od vysazení jsem měla měsíce bez ms a když není ms není ani ovulace a podle mě,tak ten clostík by ti měl pomoct k té ovulaci.mě doktor nasadil tu nejmenší dávku a prý pokud by se to nerozjelo,tak se to zvýší-a to mě naordinoval loni v říjnu...to jsem brala 2 měsíce,třetí měsíc došel sám,pak potom taky a pak někdy v únoru 2015 a myslím i květen nepřišly...a hlavně jsem měla dlouhý cykly,ms mě přišla klidně i za 40 nebo i 50 dnů...tak já doufám,že ted se to už po 4 měsících braní hormonu ustálí a nebo se nám to podaří. 🙂
@smillingangell můžu se zeptat co je IVF?? 😅 no já už ty léky ted brát nebudu,takže se ted budeme snažit bez léku
@simous12 doktor mi řekl že nemám ovulaci. Měla sem taky hodně dlouhé cykly. Často zpoždění až těch 14 dní. Menstruaci sem měla třeba 10 dní v kuse. No šílený bolesti k tomu. No řekl že bez ovulace nebo nějaká porucha ovulace. Dal mi ten klostik a asi bude chtít spermiograf a pokud mi nezabere ta léčba tak lapaeoskopii. Ale až k ní dojít nechci ☹ jsem rok a půl bez ha a od ty doby sem podle doktora tu ovulaci neměla. No chodila sem k jinému s těma bolestma snad pořád a nikdy nic. Věděl že chceme mimco.
@nikola38 počkej,já jsem si myslela,že když máš ms,tak je i ovulace.. 😕 taky mě ms chodily kdy chtěly,ale já to měla v klidu tak 5-6 dní a žádné velk bolesti...a jak dlouho se snažíte? to,že jsem měla ms tak nepravidelnou dr.zatím neřešil...a řekl mě,že pokud za rok snažení neuvidí nějaké výsledky,tak pak mě bude posílat,ale jinak mě za neplodnou nepovažuje... 😕
@simous12 taky sem si to myslela ale nejspíš to tak není. Snažíme se něco přes rok. A nepravidelná MS by se řešit měla. Pokud je fakt hodně nepravidelná je v těle něco špatně. U mě ta ovulace. Zvláštní doktor ale. Pokud ti řekne tohle. Ať nedopadnes jako já ☹ kdyby mě původní doktor vyšetřil mohla sem už mít mimi v náručí.
Holky nemá některá z vás recept na bolest v podbřišku kolem ovulace? Řekla bych že clostik zabírá jak.má. Ale ta bolest je horší než sem mívala.. Je i taková jiná.. Jakoby mě to bříško táhne. Psoun mi ho zahřívá, ale moc to.nepomáhá ☹
Holky prosím nezbyl vám někomu Clostík?
@padly_andel ahoj me ano cela lahvicka , chces ??
@padly_andel Já clostík mám,ale nevím, zda ho nebudu znovu papat.. Zabrat zabral po půl roce i když miminko nenašlo cestu do dělohy a zapomnělo se na půl cesty.. Jakmile to bude možné budu asi papat,ale můžu se podívat, do kdy má datum spotřeby a po té by byl k dispozici aby neprošel..
@padly_andel me clostik plati do 7 mesice roku 2019, a tehotná už jsem , prenecham ti ho 🙂

Ahoj holky,taky jsem brala clostilbegyt 4 měsíce od června až po září s duphastonem-nikdo mě nekontroloval.teprve koncem září jsme se s manželem začali snažit...no,nejspíš to nevyšlo,protože mě bolí podbřišek a jsem protviná,takže je to jasný,že mimi nebude...tak snad nám to vyjde ten další měsíc.. 🙂 a holky,jak se pozná cysta aniž bych šla k lékaři?Děkuji.