Clostilbegyt, pomohl vám? Kolikátý cyklus?
Dobrý den,chci se zeptat,zda některá užívala Clostibegyt a jestli pomohl.Měla jsem dlouhé cykly tak mi doktorka napsala Estrofem ob den a Duphaston od 20.dne.
Menstruace probíhá a ted mi doktorka napsala Clostilbegyt od 5.dne menstruace.Jedno dítě už máme ale už rok nepoužívám žádnou antinu a pořád nic,tak jsem se chtěla zeptat jestli někomu Clostík zabral a kolikátý cyklus. Děkuji moc 🙂
@sleepers děkujííí 🙂
@sleepers Pokud je pod kontrolou doktorů, tak je to v pořádku.. Spíš nechápu, že to dr neřeší i jinou cestou.. Já teď po zvýšení dávky mám brát max. dva měsíce a pokud nezabere jdu na laparo...
já si myslím taky,že je to dlouhá doba a že doktor měl volit už jinou cestu...možná bych se poradila s jiným dr nebo změnila dr.
Tak já jsem v domnění, že jsem v rukou profesionála. Neříkám, že jsem za tu dobu neotěhotněla, jen to prostě zatím nevyšlo.
Nemyslím si, že změnou doktorky otěhotním 🙂.
@becicka mě teda gyndařka taky řekla,že v kuse se nesmí brát déle než tři měsíce, protože způsobuje cysty..teď mi ho předepsala znovu, ale po 3 měsíční pauze
@didlinka33 chodím každý měsíc na ultrazvuk, zatím dobré, tak snad se to nepodepíše...
tak zkuste se treba poradit i pres internet... jsou doktori online, 🙂
tak jsem kontaktovala gynekolozku a navysila mi davku clostiku z 1-0-0 na 1-0-1, pocitoval nekdo neake zmeny z takoveho navyseni ?

@becicka už 2 roky??? Pokud vím, tak se to nesmí. Clostil často dělá různý cysty a apod. neplechy....