Gynex a zhoršení pms - náladovost, bolesti. Vysadit nebo snížit dávkování?

arcabela
28. led 2021

Ahoj maminky, před prvním těhu jsem brala gynex na srovnání cyklu po vysazení prášků a neměla jsem žádné vedlejší účinky. Teď jsem ho začala brát po druhé na srovnání cyklu, beru 3x5 kapek, a přijde mně, že dělá se mnou úplnou paseku. Jsem strašně náladová, nevrlá - jako sama bych si nafackovala, k tomu se přidali bolesti před ms což už jsem tak neměla, jedniné na co pomohl je, že mi zrušil pravidelnou migrénu před ms. Mám ho radši vysadit, nebo nějak snížit dávkování?

ema90
28. led 2021

@arcabela Podle me si nekdo Gynex chvali a nekdo na nej nadava. Jak na kontryhel 😀

Mne treba Gynex cyklus rozhodil a nebylo mi po nem dobre.
Kontryhel mi spolecne s malinikem cyklus pekne srovnal a otehotnela jsem hned (na to se neptate, ja vim 😀) Ja jen, ze s Gynexem co se tyce srovnani cyklu dobre zkusenosti nemam.
Ale mozna by u vas stacilo jen snizit davkovani.
A nebo vam proste po porodu uz nesedi 🤷🏼‍♀️

arcabela
autor
28. led 2021

@ema90 Děkuju za odpověď, no zkusím snížit dávkování na 2x5, doberu ještě tento měsíc a pak asi vysadím, je to zvláštní, ale i manžel si toho všiml, že to se mnou dost mává, a to jsem celkem klidná povaha a teď mám totální výbuchy, kvůli prkotinám hlavně před ms

ema90
28. led 2021

@arcabela Mozne je vsechno.
Mne treba hrozny stavy delala jakakoliv hormonalni antikoncepce.
Pripadla jsem si jak blazen.
Gynex je na prirodni bazi, ale presto mi po nem byvalo zle.
Mozna to bylo jen tou chuti, ze pro me byl opravdu hnusnej, ale bylo mi z nej zle od zaludku a rozhodil mi cyklus tak, ze jsem ctyri mesice vubec nevedela kdy bude ms a nebude.

Ale to je ciste jen moje zkusenost. Vim, ze spousty zenskych si ho nemuze vynachvalit.

fafetka
29. led 2021

@arcabela gynex muže přechodně zhoršit to co se upravit má. Je to podobný jako homeopatika napr. Doporučuji vydržet. ✊🏻✊🏻🍀mne tohle udělal první cyklus taky ale druhy už to bylo parada

luhana
29. led 2021

@arcabela Ja ho brala jednou-tri tydny. Necitila jsem se po nem dobre, tak jsem snizila davkovani a pak jsem zacala spinit. Tak letel do kose. Ale to spineni bylo uhnizdovani vajicka a ted jsem 33tt. Takze svuj ucel (pro me) splnil.

arcabela
autor
8. únor 2021

Děkuji za odpovědi, 😉 nakonec mě výrazně pomohlo snížit dávky na 2x5 kapek 😊. Asi 3x6 už na mě bylo moc. Taky jsem začala lahvičku pořádně protřepávat před použitím, i to byl možná důvod proč to na mě tak působilo, že se některé látky usadili u dna.

lightblue01
13. led 2024

@ema90 mohly bychom si napsat pres zpravy, prosim?