Inofolic a Inositol, zkoušely jste je samy kombinovat?
Ahoj máte prosím některá zkušenosti? Mám brát inofolic 2x denně ae ta cena je děsná. Nezkoušela jste si to některá nakombinovat sama? Ja našla Inosol samostatnaně pouze od jedné firmy a žádné recenze ta mám strach si to kombinovat sama, když mi lékař doporučil INOFOLIC. Mám PCO, žádná ovulace, žádná MS a umělý hormony nechci. Děkuju 🙂
@ria88 Ahoj Ria . Konečne mám v tele 3 deň inositol ,superfolín ,kokosový,pestrecový,avokádový olej som 9 MD Eva -test D mi píše ovulácia neprebieha tak sa v mojom tele dačo deje dobre či zle uvidím ten inositol ma aj dávkovač to je super nemusím vážiť dám 5,1/2 x odmerky do úst no neviem či je to správne do úst či do vody hotovo super vecička musím pochváliť Myprotein Inositol v prášku 500g Ahoj
Ahojte,
mám na predaj INOFOLIC COMBI - ostalo mi 38 tabliet (spotreba do 04/2018 .. už ho nepotrebujem, dúfam , že pomôže niekomu ďalšiemu 🙂
Symbolická cena 10 € + poštovné
V prípade záujmu volajte/píšte : 0915 055 105
Ahoj,
podařilo se někomu otěhotnět pomocí inositolu? Mám pcos a zatím ho beru 2 mesíce, předtím jsem neměla ms vůbec, ted jsem ji měla 2x trochu slabou, ale alespon něco. Beru do toho čaj od L.Mojžíšové, Macu a Gynex

@emisekkk Ďakujem Ti veľmi , veľmi, veľmi ...pekný deň emisekkk