Intimní problém. Existuje nějaký krém, kterým bych se dole namazala, ať se to tam nedře?

6. únor 2022

Zdravím všechny.
Začala jsem jezdit na koni a mívám odřené intimní partie. Potřebné vybavení mám, kalhotky jsem zkoušela různé. Existuje nějaký krém, kterým bych se dole namazala, ať se to tam nedře?

andrea93133
6. únor 2022

https://www.angrybeards.cz/kule/?gclid=EAIaIQob... zkus tohle, manžel si to vychvaluje 😁 používají to i ženský aby jim nedřeli stehna 😉

jancazao
6. únor 2022

Používám ten sportovní co doporučuje
@andrea93133 na kolo a super 👍

autor
6. únor 2022

@andrea93133 já jsem to manželovi právě koupila a napadlo mě to, ale mám obavy, aby mě to třeba nějak nepálilo nebo tak. Přece jen na koulích a na stehnech je ta kůže jiná.

drep
6. únor 2022

Já šla jednou jezdit v syntetických tangách a kromě zapaření (bylo léto) jsem byl i brutálně odřená. Od té doby fakt dbám na to, abych jezdila jen v super-dobře sedících kalhotkách z přírodních materiálů (nejvíc miluju bambusové od youngprimitive anebo merino)

autor
6. únor 2022

@drep v tangách bych jezdit nikdy nešla 😀
Už jsem se dřív párkrát při sportu odřela od lemu kalhotek, takže to hlídám. Ale je mám 'vyčnívající' malé pysky (nevím, já líp to popsat - prostě nejsou schované za těmi velkými) a mám odřené ty 🤦

beruna84
6. únor 2022

Manžel používá při sportu na stehna obyč vazelínu jako prevenci odření, funguje na 100% 👌

andrea93133
6. únor 2022

Tak za zkoušku nic nedáš 😉 kdyby tě to pálilo nebo tak, tak si to smyješ 😉 nebo si zkus objednat ten sportovní jak doporučuje @jancazao při nejhorším to vyplýtvá manžel 😉

ter
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
natnat94
7. únor 2022

Já používám vždy tuhle klasickou calciovku, v zimě a podobně a vždy vydrží dlouho mastná a na kůži.

journals
8. únor 2022

Asi bych hlavne doporucovala se vic zamerit na sed. Kdyz se posadis jak mas - na zadek (rameno, kycel, pata), bude po problemu.
Posad se na zadek, zaklon se. Res to, ze sedis uplne blbe

autor
9. únor 2022

@journals děkuju za radu, můj sed kontroluje můj trenér. Od toho si ho platím. Naopak mám problém, že se prý zakláním až moc. A strkám nohu dopředu.

autor
9. únor 2022

@journals ale pracuju na sobě. Žádný učený z nebe nespadl. I když přiznávám, že jsem si to původně představovala jednodušší.

journals
9. únor 2022

To vetsinou vsichni 😁
A ma konik spravne sedlo i pro tebe? Neni ti sedlo male? Jinak si totiz moc neumim predstavit jak se nezaklanet a nesedet u toho na zadku.
Resila jsi to s tim kdo te uci?

autor
9. únor 2022

@journals je to chlap, tomu tohle říkat nebudu.
Podle mě na zadku sedím. Ani trenér neříkal, že by to bylo nějak extra soatne. Prostě to mám dole asi nějak vadné nebo nevím.
Nezdá se mi, že je to sedlo malé. Jezdí v něm i trenér.