Jak ovládat nadměrné stříkání při sexu?
Ahoj.
Pravděpodobně se tady obracím s zcela opačným problémem, než většina žen. Už jsem viděla hodně diskuzí na téma "holky jak dosáhnout mokrého orgasmu?" Já mám ale přesně opačný problém.. tedy abyste mě pochopili, jako orgasmus to necítím.
Vždy jsem s orgasmem obecně měla problém. Myslím, že to bylo (je) kvůli mé hlavě. Zkrátka moc přemýšlím. Kdysi to ale přeci jen bylo o něco lepší. Je to asi 3 roky zpět, co jsem začala při sexu nebo sexuálních hrátkách hodně téct až stříkat. Je to uvolňující, příjemné, ale rozhodně to není vyvrcholení. Ze začátku to bylo fajn, nepovedlo se to vždy a taky jsem toho ze sebe nezvládla dostat až tak moc, ale myslím, že to začalo po porodu, kdy se z toho stalo pravidlo. Při každem sexu a hrátkách.. hlavně fistingu .. strašně moc teču nebo stříkám, ale té tekutiny je opravdu moc. Je to už pro mě samozřejmě nepříjemné, protože postel vždy vypadá, jako byste na ni vylili minimálně jeden kýbl vody a nejde si sex užít "bez bordelu". No a orgasmus nikde. Nejde to zastavit, nemůžu to ovládat. Klasického orgasmu nejlépe dosáhnu pomocí vibrátoru a to "za sucha". Chybí mi dosažení klasického orgasmu s manželem. Zkusili jsme už všechno a autoerotika mi nepomáhá.. resp. Jde mi to samotné lépe, ale jen díky mé čisté hlavě, ale není nic nového, na co bych měla přijít a předat info manželovi. Už jsem bezradná. A nevím jak zastavit ty už otravné Niagary.
Prosím máte to někdo podobně, nebo máte pro mě alespoň nějaké rady? Napadlo mě i, jestli už to nemůže být nějaký zdravotní problém.
Děkuji 🙏
@cherie24
Děkuji za typ, každopádně Toto je mylná informace. Zaprvé to začalo již před porodem. Po porodu se to jen zintenzivnilo. Problémy s udržením moči nemám vůbec. Tento stav u sexu cítím úplně jinak než močení (cítím, že to jde pocitově jinudy).. a i přesto, že dokážu zlít celou postel, se jdu klidně bezprostředně po sexu "plnohodnotně" vyčůrat a můžu sledovat i odlišné barvy těch tekutin.
Tady je článek, který trochu popisuje, kde se to bere. https://www.gynella.com/pojem/zenska-ejakulace/
"Mokrý orgasmus " jsem měla často i před porodem a problém s inkontinencí nemám. Pocitově je to úplně jiné než při močení. S tím nepořádkem mám vnitřní problém pořád. Dlouho trvalo než přišlo opravdové uvolnění v hlavě, že jsem právě nepočůrala postel. Manžel s tím neměl problém nikdy, ten to bere jako svůj úspěch.
Radu nemám, ale já ho dosáhnu jen v určité poloze. Zeptala bych se na gyndě, když tě to tolik trápí.
Hele,nejde mi do hlavy proc pod sebe nedas osusku slozenou napul a mezi to igelit,i ten blby pytel z odpadkoveho kose,aby to neslo na postel.A ten vibrator pouzivej u sexu s manzelem a nemas problem,mozna i ten morky bude opravdu orgasmus...tohle fakt musi byt troll...
Taky mám s tím problém , dosáhnu to jen při určité poloze a co si pamatuju měla jsem to už od svých 16 let když jsem začala sexuálně žít .
Igelit a hrdost 👍😂😂
Rada - jednorazove ci pratelne inkontinencni podlozky
@michaela666 Děkuji za příspěvek. Já se za to taky nestydím, ale je to pro mě prostě už "otravné" nebo jak to popsat
@tinaprofi 😂😂😂
@marcicek84 vždycky minimálně 2 složené ručníky, ale stejně se stane, že ručníky protecou a někde to "uteče" a ano igelit je taky možnost, ale už jen to, že se chceš s manželem milovat, jsi v nejlepší chvilce, ale musíš běžet pro ručníky....
Tak si to nekde nachystej at to jen vytahnes...boze,to jsou starosti...
Lehni si do vany
Dětské přebalovací podložky?
@marcicek84 proč troll? Proč by to nemohla být pravda?
Jako maji jini u postele kondomy, vy si tam dejte balik podlozek, urcite neprotecou...
@tinaprofi 😀
@sedouana ??????
@cherie24 jaké myslíš porodní praktiky z doby kamenné? Všechny deti jsem porodila doma = víc přirozene uz to nejde a po druhém a třetím porodu jsem problém s inkontinencí mela, nastestí jen krátkodobý.
@martinka_33 Ale fisting provozují, to jí má vytahanou jak podprdu po prababičce.
@amazienka to tak po porodu nekdo má. Jsem byla v šoku, kdyz jsem skoro po peti letech od druhého porodu před tim třetim vytahla aniball a hned napoprve ze me vypadl balonek jak chlapská pěst 😲 A stejne to pak byl porod to čtyřkilové mimino vytlačit 😂
Nesetkala jsem se s tím, jenom k tomu orgasmu, když jsi říkala, že máš pocit, že je to v hlavě, tak nejsi třeba teď v tenzi, že stejně budeš téct a neužíváš si to protože moc tečeš?
Napadlo, že jsem kdysi četla o řebříčku, že je proti výtoku a bělotoku, ale spíš když ti tam dělá problém nějaká bakterie atp. Asi bych zkusila pít čaj z řebříčku, nebo nějaké jiné bylinky, které můžou ovlivnit hormonální rovnováhu, která se ti možná změnila po porodu, ale je to spíš výstřel na slepo. Neznám bylinky, které by "vysušovaly" spodek.
Asi bych se zeptala tady na té stránce na tvůj problém https://www.bylinkyprovsechny.cz/, jestli na to není nějaká bylinka. Vede ji lékař, co má nastudováno hodně o bylinkách.
Jinak zeptat se na gyndě nebo zajít za sexuologem.
@martinka_33 taková ta klasika typu řízené tlačení na zádech, skákání po břiše apd. Děje se to běžně v hodně porodnicích. Ale k inkontinenci může dojít i po nepovedeném císaři, když dojde k rozříznutí močového měchýře a taky to není úplně výjimečné. Neříkám, že po porodu, který proběhl v pořádku a přirozeně se to nikdy nestane nebo že každá žena rodící řízeným porodem to tak má, ale některé praktiky to riziko prostě výrazně zvyšují. 🙂
Poradím koupit chránič matrace 👍 jinak u nás je problém toho dosáhnout a oba by jsme to s manželem rádi zažili 🤷🏻♀️
@cherie24 nevím co vás učili, ale doporučuji přečíst toto https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Skeneho_žlázy
@cherie24 bože, to je ale chujovina 🤦♀️ Ne, fakt to nejsou chcanky a ne, nejde to z močové trubice. Jde o Skeneho žlázy, které jsou naplněny tekutinou.
Autorce chci jen říct, užívej si to a hrdě to používej. 😃 Minimálně chlap na sebe bude pyšnej. Jestli nemáš orgasmus, zkuste vomanizer u sexu. Jestli jde o mokro, dělejte to ve stoje a potom jenom vytři.
A další věc... Na fisting opravdu nepotřebuješ vagínu jak tunel Blanka 🤦♀️🤣 Tohle zvládne i panna, pokud má dobrýho spoluhráče. 🙈

Co vím, tak mokrý orgasmus je ve skutečnosti vystříknutí z močové trubice, nikoliv sekretu z pochvy, jak je často zaměňováno. Fyziologicky není žádné stříkání u žen možné, takže otázka zní, nemůže se jednat o problémy s inkontinencí? To je po porodu celkem běžná věc, díky vyhlášeným porodním praktikám z doby kamenné...