Jak pít kontryhel na srovnání menstruace?

rackajda
9. kvě 2017

Ahoj, prosím o radu, kdy přesně se pije kontryhel na srovnání MS. Týden před MS mám vždy špinění. Od gynekologa jsem dostala hormony Provera, brala je půl roku na odstranění špinění, ale nepomohlo, tak mi je teď vyměnil za Norethisteron. Ten nechci brát, četla jsem na něj hrůzné recenze, naopak jsem se dozvěděla o kontryhelu, že také upravuje cyklus a snad by mi odstranil i to špinění. Prosím o radu, od kterého dne a kolik dní se pije. Otěhotnět již nepotřebuji, jen upravit ten cyklus. Moc děkuji.

verusch
9. kvě 2017

Vim ze se mel pit od prvniho dnes ms do ovulace ale nevim jestli to tal je i kdyz chces upravit cyklus

katkas75
9. kvě 2017

Ahoj,já ho pila taky od 1.dne MS do ovu.otehotnet teda chci,ale taky se mi tím zkrátilo špinění před MS.spinim teď asi 1 den před,max 2,ale mnohem míň. A MS mám i kratší -cca 3 dny a ještě nějaké dospineni. Predtim jsem valila i se špiněním i 8 a víc dní.

luj89
9. kvě 2017

Ahoj, pozor na to, kontryhel nekomu spineni naopak muze zpusobit! Ja naopak otehotnela az po jeho vysazeni... Tim nechci strasit, jen chci delat trosku osvetu, malo se o tom pise. Ale treba tobe zrovna pomuze 🙂. A ano, spravne by se mel pit od MS do ovulace.

no_title
9. kvě 2017

Pokud otěhotnět nepotřebuješ, tak ho můžeš pít 3 měsíce v kuse a pak měsíc pauza (všechny bylinky musí mít po 3 měsících pauzu, pokud se berou nepřetržitě)

rackajda
autor
10. kvě 2017

@katkas75 ...ahoj, takže jsi ho pila cca 10 dní v měsíci? To by bylo super, kdyby mi to také takhle zafungovalo. Co jsem teď vysadila ty hormony a dostala ms, mám to hrozně silně a dlouze, s hormonama jsem to měla krátce a slabě. Doufám, že mi to ten kontryhel zase zkrátí🙂

katkas75
10. kvě 2017

@rackajda jj,asi 13 dní mi to vycházelo od ms do ovu.snad ti to pomůže.ja nemám ani ms tak bolestivou.coz je super😀