icon

Jak zabránit pupínkům po holení intimních partií?

1. únor 2023

Ahoj holky,prosím vás mám trošku intimní dotaz. Pokaždé když se holím tak mi na intimních partiích a v okolí vyskáčou pupínky a třeba 2-3 mini beďárci. Vadí mi to ale netuším co s tím dělat. Strašně se za to stydím.
Nemáte radu co s tím?🙏🙏 Děkuji

Strana
z2
blondynka400
1. únor 2023

Za mne se vykašlat na klasické holení (za mne už nikdy více) a zkusit el. strojek. Komfort použití je někde jinde, nedělají se žádné pupínky, nic nesvědí a s troškou šikovnosti to zvládneš stejně do hladka jako s běžnou žiletkou.
Nejlepší je za mne tento:
https://www.philips.cz/c-p/BRL146_00/damsky-hol...

l_
2. únor 2023

A proto neholim 🤷🏻‍♀️ kdyz se mi chce, jen zkratim strojkem a pohoda.. zadny pupinky, zadny zarustani a podobny starosti..

autor
2. únor 2023

@l_ je mi to jasný ale já nemůžu být zarostlá nebo tam mít chlupy. Hrozně se pak drbu. 🤦🏼‍♀️

l_
2. únor 2023

Ono svedi treba 1mm, pak ne.. nebo me teda..

autor
2. únor 2023

@l_ já nevím já to mám vždy na Holo. Takže netuším. Ale ty pupínky jsou opravdu nevzhledné.😓

amazonkajanik
2. únor 2023

Ono to může svědět při dorůstání právě díky tomu, že už je ta pokožka prostě podrážděná a ty chloupky si razí cestu. Jsem si vzpomněla, jak tátu kdysi oholili kvůli operaci tříselné kýly. Se drbal a já jak na malého kluka " nedrbej to! Bude to horší!" 😂 A mamka po operaci cysty taky, ale už to znala ( holení znala jen díky zákrokům), ale taky občas nevydržela a pak chodila, jestli na to něco nemám 😅

bassetlady
2. únor 2023

Zahodit žiletky a chodit na brazilskou epilaci voskem nebo pastou.

autor
2. únor 2023

@bassetlady bolí to?😅🤦🏼‍♀️

ee.liska
2. únor 2023

@konidana no ale fuj 😁

fifinka2020
2. únor 2023

Mám dost citlivou pokožku a problém mám i s nohama. Jednak pomohlo holici pěnu vyměnit za olej (mají třeba v dm), pak mam zkusenost, že to letos musí být ostre tak akorát a koupila jsem si v dm tento strojek a za mě spokojenost: https://bonky.cz/p/elektricky-zastrihovac-s-nas...

bassetlady
3. únor 2023

Není to nic hroznýho a za pár minut hotovo

autor
3. únor 2023

@bassetlady děkuji

l_
3. únor 2023

@ee.liska jakoze prirozenost je fuj, ale frnda samej pupinek je cupr? 🤔 Aha.. taky se neholim a fuj si teda neprijdu 🤨

Strana
z2