Kapky Gynex, jaké máte zkušenosti?

rudolflenka
18. lis 2013

Ahoj dámy, chci se zeptat, jaké máte zkušenosti s kapkami Gynex...všude je tady všechny opěvují, tak jsem si je nakonec taky koupila 🙂 hodně z vás říká, že vám kapky pomohly otěhotnět nebo upravit nepravidelný MS cyklus...já 4 roky brala HA, v září jsem vysadila, MS se dostavila, v nejbližšžích dnech čekám další, tak snad se jí dočkám 😀 ---tak jak jsem se nikdy netěšila, tak teď jo, abych byla v klidu, že je vše v pořádku...tak prosím ty, co mají zkušenosti především s užíváním HA a následnou úpravou MS cyklu pomocí přírodních preparátů nebo Gynex kapkama o radu, jak to užívat 🙂 psát můžete i vy,co s nima máte dobrou či špatnou zkušenost 🙂 bohužel jsem čekala, že k tomu bude příbalový leták a nic....někdo tady totiž psal, že se to nesmí užívat v těhotenství...my se nechráníme, takže to znamená, že bych si v průběhu užívání kapek měla dělat testy, zda nejsem těhotná? 🙂 díky za rady!

merusberuska
18. lis 2013

Ahojky, jsem na tom podobně, jako Ty...Vysadila jsem po 5 letech HA. Musela jsem kvůli vážným zdravotním důvodům doslova ze dne na den... A tak jsem teď 3 týdny brala Gynex. Asi po týdnu jsem začala mít pocit, že mám něják nebývale moc energie.... 🙂 Tak jsem zmírnila dávkování (dávala jsem si 2x denně 8 kapiček). Před HA jsem měla stráááášně nepravidelný cyklus. Tak jsem měla obavy, co příjde po vysazení. A ejhle menstruace přišla jak hodinky. 😵 Takže za týden začnu kapat zas.
Užívala jsem ještě jiné bylinkové kapky, ale to bylo o ničem, pomohl mi až Gynex. Moc jsem mu ze začátku neveřila, ale jsem ráda, že jsem na něj narazila... Jen by teda mohl být levnější 🙄