Kombinovaly jste Clostilbegyt s Nosifolem?
Prosím kombinovali jste nekdo Clostilbegyt s kontryhelem a Nosifolem? Dekuji za nazory...
@sandi777 Děkuji moc za odpověď! Já mám právě strach, jestli Clostík a Nosifol můžu kombinovat, abych nenastimulovala moc folikulů... Ještě beru femibion 800, kontryhel chci pít od 1 DC do ovu. A na co je Provera? Já taky nemám ovu, ale ten clostík mám brát jen 1 denně.
@bluekobylka já brala Clost. a Nosifol a uplne bez reakce asi to na me byla moc slaba kombinace 🙂
Nosofil obsahuje vitamíny a Clostil hormóny. Určitě to můžeš dohromady a kontryhel zase působí na růst sliznice, která někdy u Clostilu moc neroste.
@adelaslaba
@evcann
Děkuji moc holky, až přijde MS tak vyzkouším, snad se zadaří...Teď čekám na MS po agolutinu a zatím nic, už je to 14 dní, zítra si mám píchnout další dávku...ach jo
@bluekobylka měla jsem to stejně :(
@evcann :( a můžu se prosím zeptat co ti zabralo a jak dlouho jste se snažili?
Doufám že v novém roce vše dobře dopadne a všechny brzy najdeme //
@bluekobylka přesně jak Píše adelaslaba , ten kontryhel jsem taky nasadila proto aby se nestalo ze foliky byli ale neměli se kde chytit, toho jsem četla hodně, tak i 3\4 litru cajiku denně , přidávala jsem kapku citronu a med pro lepší chuť 🙂 🙂 fakt držím moc pěsti holky me po tech 2 tbl clostiku denně taky vyrostl jen 1 folik a stačil 🙂a vyslo ze presne ten 14 den byla ovu, tak od toho 10-16 dne sme to jistili, a pokud nejsi zvykla na ovu tak ji poznas ja musela i pri par kapkach v mocaku hned na wc az kdyz tyhle stavy presly tak jsme cekali na výsledek a 10ty den dusík -24 DC 🙂 🙂
@bluekobylka nezabralo vubec, brala jsem to 4 měsíce, vzdy bez reakce, byli jsme pak na Ivf. Ted jsem v 9tt.
Určitě kombinace nemůže uškodit, mně po clostilu rostla málo sliznice, tak jsem pak zkusila k tomu Femigard (směs bylin ve formě tinktury, kontryhel je tam mimo jiné taky) a sliznice hned narostla jak blázen a po clostilu vyrostly navíc 2 folikuly, chytil se naštěstí jen jeden 🙂
Děkuji za srdíčko, opravdu mi přineslo štěstí, dorazila MS huraaa!
Nová šance začíná!

@bluekobylka já pila kontryhel od 1Dc, pak jsem týden před začátkem MS začala s gynexem kapky, a clostil 2-7 DC po 2tabletach. A dr me napřed srovnaval cyklus 3 mesice proverou od 17-26 cyklu a mela jsem ho díky ni presne 28 dní, brala jsem ji i při clostilu a hned na poprvé se zařadilo přesné po roce 🙂 🙂 jinak nemám ovulaci 😒