icon

Hormonální výkyvy po Clostilbegytu. Řešily jste?

Dnes ve 03:59

Zdravím, tuto MS jsem brala Clostilbegyt, teď jsem 6 dní PO a mám šílené PMS. Manžela bych nejradši vyrazila ze dveří, když ho vidím. Prsa bolí, hlavně bradavky, blbě spím, únava, celý podbřišek v jednom ohni. Způsobuje Clostil až takové výkyvy? Nepodařilo se mi dohledat. Já jsem citlivější, i bez přidaných hormonů mám PMS vcelku dost brzo po ovu., někdy je to lepší, někdy horší, ale teď to mám příšerný. Máte zkušenost? Řešily jste?

klchudik
•
Dnes ve 04:33

Brala jsem ho vcelku dlouho, ale nikdy jsem neměla nic zásadního po něm

modrkon
•
Dnes v 08:40

Také jsem neměla žádné problémy ani výkyvy nálad

levandule_k
•
Dnes ve 13:19

Ovlivňuje hladiny hormonů, takže to může mít vliv na PMS, řekni lékaři, že máš po tom šílené PMS, uvidíš, jestli nějak upraví dávku.

Já ho nikdy nebrala.

autor
•
Dnes ve 13:55
@levandule_k

Ovlivňuje hladiny hormonů, takže to může mít vliv na PMS, řekni lékaři, že máš po tom šílené PMS, uvidíš, jestli nějak upraví dávku.

Já ho nikdy nebrala.

@levandule_k já už s PMS byla před tím, chtěla jsem to řešit. Gynekolog mi řekl, že to je normální, stejně tak i v Genitrixu, odkud Clostil mám. 🤷🏻‍♀️

levandule_k
•
Dnes ve 14:10
@anonym_autor

@levandule_k já už s PMS byla před tím, chtěla jsem to řešit. Gynekolog mi řekl, že to je normální, stejně tak i v Genitrixu, odkud Clostil mám. 🤷🏻‍♀️

@anonym_autor asi říct, že máš extremní PMS ve srovnání bez clostilbegytu, říct mu to, co jsi psala tady. Každé tělo je jiné...