Hormonální výkyvy po Clostilbegytu. Řešily jste?
Zdravím, tuto MS jsem brala Clostilbegyt, teď jsem 6 dní PO a mám šílené PMS. Manžela bych nejradši vyrazila ze dveří, když ho vidím. Prsa bolí, hlavně bradavky, blbě spím, únava, celý podbřišek v jednom ohni. Způsobuje Clostil až takové výkyvy? Nepodařilo se mi dohledat. Já jsem citlivější, i bez přidaných hormonů mám PMS vcelku dost brzo po ovu., někdy je to lepší, někdy horší, ale teď to mám příšerný. Máte zkušenost? Řešily jste?
Ovlivňuje hladiny hormonů, takže to může mít vliv na PMS, řekni lékaři, že máš po tom šílené PMS, uvidíš, jestli nějak upraví dávku.
Já ho nikdy nebrala.
Ovlivňuje hladiny hormonů, takže to může mít vliv na PMS, řekni lékaři, že máš po tom šílené PMS, uvidíš, jestli nějak upraví dávku.
Já ho nikdy nebrala.
@levandule_k já už s PMS byla před tím, chtěla jsem to řešit. Gynekolog mi řekl, že to je normální, stejně tak i v Genitrixu, odkud Clostil mám. 🤷🏻♀️
@levandule_k já už s PMS byla před tím, chtěla jsem to řešit. Gynekolog mi řekl, že to je normální, stejně tak i v Genitrixu, odkud Clostil mám. 🤷🏻♀️
@anonym_autor asi říct, že máš extremní PMS ve srovnání bez clostilbegytu, říct mu to, co jsi psala tady. Každé tělo je jiné...

Brala jsem ho vcelku dlouho, ale nikdy jsem neměla nic zásadního po něm