icon

Koupání miminka v měsíčku lékařském

lucieeva777
14. črc 2017

Prosim mate nekdo zkusenost s koupanim miminka v mesicku lekarskem?dcerka ma potize s jatry,zlucnikem a zaludkem.Bylo mi doporuceno ji 3x za den koupat v mesicku lekarskem (susene kvety) ale nevim pomer bylin,dobu co tam musi byt a vody na dite 22 tydnu.Dekuji moc za rady...

aktakd
14. črc 2017

Weleda vyrabi primo mesickovou koupel pro kojence, mozna by vam to usnadnilo koupani 🙂

lucieeva777
autor
14. črc 2017

To mame doma,ale je to chemie,hledam ciste prirodni cestu...dekuji 🙂

nafuka
14. črc 2017

Weleda je přírodní kosmetika, pokud vím. Mám to pro malou.

shine2015
14. črc 2017

@lucieeva777 nevím kdo to doporučil a asi by na tuto otázku měl odpovědět ten kdo doporučoval.....koupat 3x denně - mě osobně přijde dost často - možná když by byl horko...ale jinak za mě ne.
Weleda je báječná....ale to na co se ptáš ti nejlíp zodpoví člověk který ti to poradil

lennus
14. črc 2017

@lucieeva777 Na játra je výborný ostropestřec, dávala jsem malému olej, když měl ebv, za měsíc byly výsledky v pořádku. Jen nevím, jak u miminek, to by chtělo někde dozjistit, obecně se výživové doplňky nedoporučují do 3let, ale věřím, že dobrý bylinkář poradí.

barysskay
14. črc 2017

Dobrý den přeji, chtěla bych se zeptat jestli je tu někdo kdo prodělal v Českém Krumlově manualní otočení miminka.Nebo jestli s tím tady má někdo zkušenost.
Moc děkuji za odpovědi.