Koupání miminka v měsíčku lékařském
Prosim mate nekdo zkusenost s koupanim miminka v mesicku lekarskem?dcerka ma potize s jatry,zlucnikem a zaludkem.Bylo mi doporuceno ji 3x za den koupat v mesicku lekarskem (susene kvety) ale nevim pomer bylin,dobu co tam musi byt a vody na dite 22 tydnu.Dekuji moc za rady...
To mame doma,ale je to chemie,hledam ciste prirodni cestu...dekuji 🙂
Weleda je přírodní kosmetika, pokud vím. Mám to pro malou.
@lucieeva777 nevím kdo to doporučil a asi by na tuto otázku měl odpovědět ten kdo doporučoval.....koupat 3x denně - mě osobně přijde dost často - možná když by byl horko...ale jinak za mě ne.
Weleda je báječná....ale to na co se ptáš ti nejlíp zodpoví člověk který ti to poradil
@lucieeva777 Na játra je výborný ostropestřec, dávala jsem malému olej, když měl ebv, za měsíc byly výsledky v pořádku. Jen nevím, jak u miminek, to by chtělo někde dozjistit, obecně se výživové doplňky nedoporučují do 3let, ale věřím, že dobrý bylinkář poradí.
Dobrý den přeji, chtěla bych se zeptat jestli je tu někdo kdo prodělal v Českém Krumlově manualní otočení miminka.Nebo jestli s tím tady má někdo zkušenost.
Moc děkuji za odpovědi.

Weleda vyrabi primo mesickovou koupel pro kojence, mozna by vam to usnadnilo koupani 🙂