Mají vitamíny vliv na sílu menstruace?

destovakapka
1. bře 2016

Zdravím chtěla jsem se zeptat asi mají vitáminy vliv na menstrulaci myslím silnost. Já beru 2 měsíce fertility blend a každý měsíc mám menstrulaci slabší. Minulý měsíc jsem ji měla velmi slabou (1 vložka na celý den po sobu MS 4 dnů) a teďka to mám tak slabé že nepotřebuji ani vložku ani intimku a to už tak mám 4 den a vůbec mi to nesílí. Takové jsem to před FB neměla.

elishka87
2. bře 2016

@destovakapka A nemůžeš být třeba těhu a mít slabé špinění? Zkoušela jsi třeba test? Tak to jsem zvědavá, já začínám brát FB dneska. A doufám, že pomůže

destovakapka
autor
2. bře 2016

@elishka87 Těhu nejsem,jsem si dneska ráno dělala těhotenský test,nešpiním,krvácím ale mám to jenom na toaleťáku,když si dám vložku nebo intimku tak na ní nic nemám.Nechci Tě zklamat ale co jsem psala vědčině uživatelek na emiminu v diskuzi fertility blend,tak vědčina mi psala že FB jim nepomohlo otěhotnět.Psala jsem i gynegoložce a ta mi napsala že to jsou vitamíny a když je budu brát že mi neublíží,pokuď budu mít pravidelný pohlavní styk a není problém v plodnosti že otěhotním i bez toho.Jedné holčině její gynegoložka psala že ji to taky neškodí když to bude brát ale že nemá čekat zázraky.Když člověk ví že něco bere na otěhotnění tak se sklidní a pak se zadaří.Takže každý bude vychvalovat to svoje co užíval a při čem se zadařilo.Já jsem teďka začla brát 3 baléní a nepomohlo mi to,jenom jsem se sklidnila.