Menstruace. Co by to mohlo být?
Ahoj holky 🙂 maminky 😊
Jdu si pro radu :/
V posledních 6-7 měsících jsem měla naprosto přesnou MS..🙂
Teď najednou zpoždění o celých 9 dni :/ Test zatím negativní . Miminko bychom chtěli, ale spíš se bojím jestli se mnou něco není :/ Doktorka má 14dni dovolenou .. Paráda ...
Menší bolesti v podbřišku , únava a časté močení , občas špatně od žaludku .. Jinak nic :/ Teď mám stresové období můj tatínek je na tom zdravotně velice špatně takže jsem to přisuzovala i tomu stresu ale nevím no...
Prosím nemáte s tím někdo zkušenosti co by to mohlo být ? Všem děkuji předem za názory či rady 🙂
Jj, ten stres umí vážně hodně. Já měla vždycky cykly 28-29 dní, pak přišlo těžké období a najednou jeden měsíc 20 dní, další 41 a pak zase 19,20..
@magda001 ano může to být vše stresem. Já to třeba do měsíce dostala i 2x 😔. Také stres
Děkuji všem dámy 🙂 akorát ty bolesti v podbřišku se zvětšují takže uvidíme :/ možná budu muset na Pohotovost :/
@magda001 nechci nic strašit atd ale teď sem si uvědomila že to může být i cysta 😏
@magda001 ahoj, hele já mívala zpoždění klidně i dva měsíce a to i bez zjevné příčiny 🤷 jinak se mi ms zpožďovala také při větším stresu nebo při rychlým zhubnutí nebo naopak ztloustnutí ...když jsem měla zpoždění tak mě vždycky pobolívalo v podbřišku a dle mého gynekologa to je kvůli tomu, že v děloze "tlačí" vysoká sliznice, která potřebuje z těla odejít....tvůj gynekolog má za sebe určitě záskok tak se objednej, zkontroluje, píchne kdyžtak injekci a budeš mít klid 😉 upřímně v současné situaci bych s tímhle do nemocnice nešla pokud se tedy samozřejmě nebudou bolesti v podbřišku stupňovat až do křečovitých stavů
Ahoj , no ještě se mi tohle nestalo abych měla tak dlouho zpoždění , hlavně mi je pořád strašně špatně od žaludku mám návaly... Bolesti bříška neustupují, ale ani se nezhoršují .. stále jako by měla ms přijít a nic .. Jinak injekci opravdu nechci jednou mi ji píchli a dost dlouho mi trvalo než se mi MS srovnala :/
Až příští týden v úterý má být zaskok za dr tak tam zaběhnu pokud MS nepřijde ...
a všem děkuji za rady jste zlaté 🙂
@magda001 a test? 🙂
@eliska199645 Před týdnem negativní a teď jdu pravé do lékárny , ale včera jsme měli pohlavní styl s partnerem nemůže to tomu testu nějak vadit ? :/
*styk
Takže jsem zkoušela opět TT tentokrat do proudu moči a je tam slabinkej duch tak jsem zvědavá co se z toho vyvrbí 😃 Kdyz jsem čekala dcerku tak jsem to zjistila až když jsem byla 7+3 do té doby žádné příznaky .
Teď teda příznaky mám akorát test je nejakej pomalejší asi nebo co 😃 ale ještě uvidíme zkusíme zas za 2 dny 🙂 K dr půjdu až budu mít vidět obě čárky poradně ta by mě jinak hned píchla injekci a to nechci měla jsem po ni minule úplně rozhozeny cyklus :/
Holky stalo se vám některé po 13-14 dnech ze jste měli jen ducha ? Já jen jestli už neblaznim ale nevidím to tam jen já ale partner to vidí taky no tak snad nejsme už poblazneny 😃
@magda001 no super, tak dejte pak zase vědět jestli zesiluje🙂, držím pěsti 😇
@eliska199645 Určitě dam vědět a děkuji ;)
Tak dnes se bolesti už nedali vydržet a tak jsme se vydali na pohotovost .. a bohužel je to cysta :( chtěli si mne tam nechat, ale jelikož ještě na večer kojim malou odmítla jsem ale při jakémkoliv zhoršení se mám dostavit i s věcmi na pozorování zatím jsem dostala čípky na bolest .. Pokud se to zlepší v úterý vyvolávačka agolutin :/
@magda001 tak to mě mrzí, cystu mám také 😔 a snažíme se o Mimi, takže pro mě taky blbá zpráva. Tak budu držet pěstí ať jste v pohodě 🙃
@eliska199645 Mockrát vám děkuji , je to jen malá cystička ale dr se to moc nezdálo v úterý musím zpět tak se ještě uvidí 🙂 taky držím pěsti a hodně štěstí 🍀

@magda001 Když jsem měla větší stresy ms se nedostavila a měla jsem zpoždění i 15 dní