icon

Menstruační bolesti. Co hned uleví od bolesti?

16. čer 2021

Ahoj holky prosím pomoc jsem zoufalá !! Mám příšerně bolesti při ms a teď ještě je ani nemám a už umírám prosím nějaká rada co hned uleví od bolesti ? Beru to nejsilnější aulin a ani to nepomáhá už nemůžu nezvladam to brečím prosím nějaká rada ?

Strana
z2
te_reza
16. čer 2021

Taky jsem měla velmi bolestivou a silnou ms a endometriózu jsem neměla. Cíleně jsem kuli tomu začala v 15 brát HA

jednaholkaa
16. čer 2021

V poradku to neni, leky na bolest problem neresi, naopak..zadelaji ti jeste na dalsi problemy. Resit, uhanet, menit doktory dokud se to nevyresi. Me i kamaradce na MS bolesti pomohla mobilizace kostrce, doporucuju zkusit take..

autor
16. čer 2021

@jednaholkaa co je to prosím ? Slyším poprvé

jednaholkaa
16. čer 2021

Staci pogooglit 👍🏻 Provadi fyzio..

katule1990
16. čer 2021

Taky trpím jako zvíře. Nepomohlo mi vůbec nic. Ani HA (brala jsem 5 let, bolesti stejné), ani mobilizace kostrče (cvičení podle Mojžíšové), prostě nic. Brala jsem na to Algifen sirup, ten to trochu utlumil, že jsem nebrečela bolestí. Když se mi to hodně rozjelo, než jsem si ho vzala, tak jsem pro něj pak už ani bolestí nedokázala dojít. Na gyndě se nikdy nic nezjistilo, žádná endometrióza. Pak jsem podstupovala IVF, tam se u mě taky na žádný problém nepřišlo. Doktorka mi řekla, že to způsobují praoglastinoidy, že s tím nejde nic dělat a že se to snad po porodu zlepší. Rodila jsem císařem a můžu říct, že když to přišlo k sobě, byla to podobná bolest jako při MS, akorát jsem se teda nemohla vůbec pohnout, lehnout si na bok a tak. Po porodu si říkám, že snad budu radši odsávat mlíko do menopauzy, než to zase dostat. Z práce mě kolikrát museli autem odvést domů a to to mám 7 minut pěšky. Nicméně teď to vypadá, že jsem to asi poprvé po porodu dostala (krvácení 3 dny, ale né extra silné). Jistá si tím nejsem, protože jsem opravdu neměla tak šílený bolesti. Trochu mě bolelo břicho a záda, jako když se MS chystá, ale nerozjelo se to. Tak je možná vážně naděje, že po porodu to bude lepší. Jinou radu za mě bohužel nemám. Ale určitě stojí za to zkusit ta vyšetření, příp. i tu metodu Mojžíšové, mně sice nepomohla, ale někomu ano. Já jsem holt musela přežívat na Algifenu a nahřívací lahvi. Moc ti rozumím, trpěla jsem od 13 do 29 let.

terka80
16. čer 2021

zkus drmek me pomohl a to mam sileny pms bolesti

autor
16. čer 2021

@katule1990 já prave z algifenu přešla na aulin a ani aulin nezabírá jak má už si nevím rady a léky cpát pořad nechci. Hodně lidi říká po porodu lepší no miminko budeme zkoušet až kolem září tak si ještě asi něco potrpim

katule1990
16. čer 2021

Já se taky nechci cpát léky, i velký bolesti hlavy vydržím bez léku, ale tohle prostě vydržet nešlo. Tak jestli se chystáte mít miminko v takhle dohledné době, tak to je celkem naděje, ke který se mužeš upnout 😀, to už není za dlouho.

fyii
16. čer 2021

Tramal je silny opiat na lekarsky predpis. Mama ho brala pred operaci patere, kdyz ji bylo na umreni a cekala na termin par tydnu.. je to mega svinstvo, nesmi se a tim ridit, byla uplne mimo zfetovana, ale bolest ustoupila velmi rychle, bodejd by ne...ale mela mega prujmy a zvracela jak sakal.. k tomuhle bych se urcite na bolestivou ms neupirala, musi ti najit pricinu a ne se rvat opiaty...jsi mlada. Zmen doktora, najdi si fakt kvalitniho gynekologa, klidne se zeptej i v nemocnici, temer kazdy z nich ma soukromou praxi. Ja se zrovna takto dostala k primari nemocnice a po tom vsem je to nejlepsi co me potkalo, zchranil me a mam i deti.. drz se a hledej, je to pracny, ale najdes

autor
16. čer 2021

@fyii mockrát děkuji za pomoc i podporu

fyii
16. čer 2021

@lenicka98 ahoj, bodejd by ti nebylo krasne, kdyz tramal je silny opiat.. tohle dobrovolne fakt nebrat😉

ejmate
17. čer 2021

Našla bych si jiného lékaře. Pokud to nebude zdravotní problém, zkus pít kontryhel, já měla taky strašnou ms, bylo mi blbě, křeče v břiše atd. a když jsem pravidelně pila kontryhelovy čaj, křeče byly fuč a bylo to o mnoho lepší 😉

michika
17. čer 2021

Ha nepotřebuješ, nemáš partnera.Sama to píšeš. A v pozdějším příspěvku... No miminko budeme zkoušet až kolem září.???

autor
18. čer 2021

@michika já mám přítelkyni a chceme miminko to ze nemám partnera neznamená ze nemůžu mít dítě já se ptala na ms bolesti nic víc

Strana
z2