icon

Mimoděložní těhotenství. Komu odebrali jeden vejcovod a otěhotněl pak normálně?

martinececka
1. dub 2021

Ahoj holky kdo prodělal mimodelozni a odebrání jednoho vejcovodu? Otěhotněli jste pak už normálně nebo se to opakovalo? S přítelem jsme se snažili 3 roky a bohužel to dopadlo takhle mimodelozne a přišla jsem o levý vejcovod beru teď antikoncepci na 3 měsíce a potom bych se chtěla zase snažit ale mám strach.. kdo si tohle prodělal taky asi ví.. prosím pište děkuji

Strana
z2
martinececka
autor
4. dub 2021

Děkuju moc všem za odpovědi a zkušenosti ❤ snad ten strach zmizí.. A doufám že když se nám to podaří tak už bude vše v pořádku nic jiného si nepřeju ❤😟

anetttie
4. dub 2021

Já včera začala krvácet. Jela jsem na pohotovost a chtěli si mě tam nechat. Podepsala jsem reverz s tím že zítra jdu na kontrolu a možná si mě tam nechají. Na ultrazvuku nic neviděli 4+5. V děloze mám jakousi tekutinu a neví jestli jsem plod potratila a nebo se usadil zas ve vejcovodu. 😒

martinececka
autor
5. dub 2021

@anetttie ahoj jak si dopadla ?

anetttie
5. dub 2021

@martinececka ještě nevím mám si volat na výsledky hcg ale nikdo mi to nebere tak zkusím odpoledne. Ale jsem doma nic ne nezhorsilo tak snad..

martinececka
autor
5. dub 2021

@anetttie tak pak dej vědět snad to bude všechno v pořádku držím palce ❤

anetttie
5. dub 2021

@martinececka hcg mi kleslo takže normální těhu je vyloučeno. Od soboty krvácím tak doufám v tu [lepší] variantu samovolny potrat. Ještě ve středu jdu na kontrolu

klokanka31
5. dub 2021

@anetttie Tak to bude samovolný potrat. Furt lepší než mimoděložní...

anetttie
5. dub 2021

@klokanka31 to mi povídej klepal jsem se jak ratlik a ještě budu

klokanka31
5. dub 2021

@anetttie Já první měla mimoděložní, a když u druhého jsem se rozkrvácela a viděla jsem že to je teda potrat, tak i když mi to bylo líto, tak se mi i ulevilo že to nebylo zas to mimo. S potratem si tělo pomůže samo...

anetttie
5. dub 2021

@klokanka31 já první taky mimodeložní přesně před rokem.. Tohle je min bolavá varianta.. I když mě straší že to pořád může byt druhý mimodeložní.

klokanka31
5. dub 2021

@anetttie To bys asi nekrvácela několik dní...

anetttie
5. dub 2021

@klokanka31 to si myslím taky.. Přesto půjdu na kontrolu ve středu. Snad mi to vyjde příště.

klokanka31
5. dub 2021

@anetttie Určitě, ty už nějaké dítě máš?

missbufy
5. dub 2021

kamaradce taky vzali jeden vejcovod po mimodeloznim tehotenstvi, pak se ji narodily postupne 3 deti z toho druheho vejcovodu, uplne v pohode bez jakehokoliv problemu

anetttie
5. dub 2021

@klokanka31 nemám právě 😭

anetttie
5. dub 2021

@missbufy ano ale mě strašili z dalším mimodeložním 😒 i když krvácím v děloze nic tak prý to může být ve vejcovodu

klokanka31
5. dub 2021

@anetttie Další určitě vyjde 😉 a pokud máš "jen" samovolný potrat, hned po ms zkuste znova, většinou se pak otěhotní hned 🙂 já otěhotněla s jedním vejcovodem měsíc po potratu, a mám z toho 11 měsíční princeznu.

anetttie
6. dub 2021

@klokanka31 a musela jsi na kynetraž?

klokanka31
6. dub 2021

@anetttie Ne, já s tím ani nebyla na gyndě, protože moje doktorka měla zrovna dva týdny dovolenou. Jen jsem si pak po ms udělala těhotenský test jestli je negativní, a dál to neřešila.

anetttie
6. dub 2021

@klokanka31 já jela na pohotovost zkrz minule mimodeložní těhotenství

klokanka31
6. dub 2021

@anetttie Pohotovostí nic nezkazíš... Já se taky obávala aby to nebylo zas mimo, ale vzhledem k tomu že u mimoděložního jsem měla na testech dálnice a nekrvácela jsem, tak mi bylo jasný že tohle byl potrat.

anetttie
6. dub 2021

@klokanka31 u tohoto jsem měla na testech taky dálnice ale tak hcg klesá tak snad to bude ok

martinececka
autor
2. kvě 2021

@anetttie ahoj můžu se zeptat jak si dopadla ? Jednalo se o samovolny potrat ?

anetttie
2. kvě 2021

@martinececka ahoj bohužel ano.. Samovolný potrat.

martinececka
autor
2. kvě 2021

@anetttie jo je to blbý takhle říct ale dobře že to bylo samovolny než zase mimoděložní příště ti to určitě vyjde a budeš mít krásný zdravý miminko 🥰

anetttie
2. kvě 2021

@martinececka to doufám a děkuji. 🍀

klokanka31
2. kvě 2021

@anetttie Taky souhlasím že lepší samovolný potrat než mimoděložní. Mě byl potrat líto, ale byla jsem ráda že vše odešlo a mohli jsme zkoušet dál.

simni
9. únor 2024

@martinececka ahoj prosim ta a mala si aj krvacanie do brucha?praskol ti ten vajcovod?mala by som totiž otazku🙂

Strana
z2