Mimoděložní těhotenství. Komu odebrali jeden vejcovod a otěhotněl pak normálně?
Ahoj holky kdo prodělal mimodelozni a odebrání jednoho vejcovodu? Otěhotněli jste pak už normálně nebo se to opakovalo? S přítelem jsme se snažili 3 roky a bohužel to dopadlo takhle mimodelozne a přišla jsem o levý vejcovod beru teď antikoncepci na 3 měsíce a potom bych se chtěla zase snažit ale mám strach.. kdo si tohle prodělal taky asi ví.. prosím pište děkuji
Já včera začala krvácet. Jela jsem na pohotovost a chtěli si mě tam nechat. Podepsala jsem reverz s tím že zítra jdu na kontrolu a možná si mě tam nechají. Na ultrazvuku nic neviděli 4+5. V děloze mám jakousi tekutinu a neví jestli jsem plod potratila a nebo se usadil zas ve vejcovodu. 😒
@anetttie ahoj jak si dopadla ?
@martinececka ještě nevím mám si volat na výsledky hcg ale nikdo mi to nebere tak zkusím odpoledne. Ale jsem doma nic ne nezhorsilo tak snad..
@anetttie tak pak dej vědět snad to bude všechno v pořádku držím palce ❤
@martinececka hcg mi kleslo takže normální těhu je vyloučeno. Od soboty krvácím tak doufám v tu [lepší] variantu samovolny potrat. Ještě ve středu jdu na kontrolu
@anetttie Tak to bude samovolný potrat. Furt lepší než mimoděložní...
@klokanka31 to mi povídej klepal jsem se jak ratlik a ještě budu
@anetttie Já první měla mimoděložní, a když u druhého jsem se rozkrvácela a viděla jsem že to je teda potrat, tak i když mi to bylo líto, tak se mi i ulevilo že to nebylo zas to mimo. S potratem si tělo pomůže samo...
@klokanka31 já první taky mimodeložní přesně před rokem.. Tohle je min bolavá varianta.. I když mě straší že to pořád může byt druhý mimodeložní.
@anetttie To bys asi nekrvácela několik dní...
@klokanka31 to si myslím taky.. Přesto půjdu na kontrolu ve středu. Snad mi to vyjde příště.
@anetttie Určitě, ty už nějaké dítě máš?
kamaradce taky vzali jeden vejcovod po mimodeloznim tehotenstvi, pak se ji narodily postupne 3 deti z toho druheho vejcovodu, uplne v pohode bez jakehokoliv problemu
@klokanka31 nemám právě 😭
@anetttie Další určitě vyjde 😉 a pokud máš "jen" samovolný potrat, hned po ms zkuste znova, většinou se pak otěhotní hned 🙂 já otěhotněla s jedním vejcovodem měsíc po potratu, a mám z toho 11 měsíční princeznu.
@klokanka31 a musela jsi na kynetraž?
@anetttie Ne, já s tím ani nebyla na gyndě, protože moje doktorka měla zrovna dva týdny dovolenou. Jen jsem si pak po ms udělala těhotenský test jestli je negativní, a dál to neřešila.
@klokanka31 já jela na pohotovost zkrz minule mimodeložní těhotenství
@anetttie Pohotovostí nic nezkazíš... Já se taky obávala aby to nebylo zas mimo, ale vzhledem k tomu že u mimoděložního jsem měla na testech dálnice a nekrvácela jsem, tak mi bylo jasný že tohle byl potrat.
@klokanka31 u tohoto jsem měla na testech taky dálnice ale tak hcg klesá tak snad to bude ok
@anetttie ahoj můžu se zeptat jak si dopadla ? Jednalo se o samovolny potrat ?
@martinececka ahoj bohužel ano.. Samovolný potrat.
@anetttie jo je to blbý takhle říct ale dobře že to bylo samovolny než zase mimoděložní příště ti to určitě vyjde a budeš mít krásný zdravý miminko 🥰
@martinececka to doufám a děkuji. 🍀
@anetttie Taky souhlasím že lepší samovolný potrat než mimoděložní. Mě byl potrat líto, ale byla jsem ráda že vše odešlo a mohli jsme zkoušet dál.
@martinececka ahoj prosim ta a mala si aj krvacanie do brucha?praskol ti ten vajcovod?mala by som totiž otazku🙂

Děkuju moc všem za odpovědi a zkušenosti ❤ snad ten strach zmizí.. A doufám že když se nám to podaří tak už bude vše v pořádku nic jiného si nepřeju ❤😟