Ahoj holky kdo prodělal mimodelozni a odebrání jednoho vejcovodu? Otěhotněli jste pak už normálně nebo se to opakovalo? S přítelem jsme se snažili 3 roky a bohužel to dopadlo takhle mimodelozne a přišla jsem o levý vejcovod beru teď antikoncepci na 3 měsíce a potom bych se chtěla zase snažit ale mám strach.. kdo si tohle prodělal taky asi ví.. prosím pište děkuji
@martinececka jsme jako pres kopírák... u nás tři roky snažení, pak mimoděložní a odebrání levého vejcovodu.
Porom jsem otěhotněla přirozeně po devíti měsících snažení. Držím palce, ať i Vám se zadaří
@martinececka Jojo, strach jsem potom měla strašný. Po 12 letech snažení mimoděložní, odebrání vejcovodu. Začali jsme se znova snažit asi po 4 měsících, nakonec jsem znova otěhotněla, ale samovolný potrat. Měsíc po potratu jsem otěhotněla potřetí, a to už dopadlo dobře 🙂
Na podzim 2017 mi brali pravý vejcovod, kvůli mimoděložnímu. Začali jsme se snažit asi po šestinedělí, ale teprve po půl roce jsem otěhotněla a teď čekáme druhé. Ani jedno z těch dalších dvou nebylo mimoděložní. Držím palce, taky jsem se bála, ale po první kontrole, kde se ukázalo, že je uložené v děloze už to bylo dobré.
Minulý rok jsem měla mimodeložní. Teď jsem těhotná a na kontrolu jdu až 13.4. a mám tedy šílený strach aby to bylo tam kde má
Kamarádka měla mimodelozni, sebrali ji levý vejcovod. Bylo jí tehdy 20. Znovu otěhotněla v 25 přes ha,dite tehdy neplánovala.
Mě vzali levý vejcovod v prosinci. Teď se snažíme znovu, začali jsme třetí měsíc. Také mám strach, že se to bude znovu opakovat, ale doufám že ne..
Držím palce ať se brzy zadaří a mimi je tam kde má být ❤
@misule777 my se snažili skoro rok minulý rok to ale blbě sedlo.. Měla jsem jít na laparku druhyho vejcovodu v září ale odložili to skrz covid dvakrát tak jsem si zařídila soukromou kliniku a tam to bylo ambulantně. Popsala jsem si dali mi čaj čokoládu a presnidavku a šla jsem domů. 🙂
Měla jsem mimoděložní ale už vážný že jsem krvácela do břicha. Vzali mi pravý vejcovod. Po 9 měsících snažení jsem znovu otěhotněla ale brala jsem clostilbegyt a ultrogestan. No a teď jsem 17+0 ❤️😁 neboj já měla strach jako prase že se to bude opakovat. Ale naštěstí je tam kde má
Mimoděložní těhotenství v roce 2017, odebrán jeden vejcovod, poté dvě dětičky 2018 a 2020 😉 po mimoděložním jsme počkali tři menstruace a pak se hned podařilo 😊
@anetttie To jsi měla dobrý že tě hned vzali na sál, mě z gyndy taky rychle fofrovali do nemocnice, ani pro věci mě domů nepustili. Prý že okamžitě půjdu na sál... A kulový, dalších asi 26 hodin jsem musela čekat 😠
Mne prasklo, odebrán levý vejcovod, doporučení 3 měsíce počkat (obvodní gynekolog říkal,že stačí šestinedělí). Ale psychicky mě to sejmulo a snažit jsme se v tu dobu prestali. Po cca třičtvrtě roce jsme si jednou nedali pozor a už nám tu běhá 13 měsíční rarach. Držím palce!
@klokanka31 mě operoval po 4 hodinách servali mě že jsem si dovolila dát oběd 🤣
@anetttie to byla opravdu rychlost.. mě na to přišel gynekolog nějak v půlce října a teprve koncem října jsem šla na sál.. nic mě nebolelo, chodila jsem ob den na krev, jestli se někde v děloze neobjeví, brali krev, byla jsem sledovaná v Podolí a pak u známé u Apolináře. Nakonec tím, že to nikde vidět nebylo, a hcg stále pomalu rostlo, tak mě vzali na sál a potvrdilo se to v pravém vejcovodu. Asi bych byla raději, kdyby ti bylo takto rychlé, těch 14 dní byla pořád nějaká naděje.
@pe_tu_ss_ka to asi jo každopádně jsem z toho byla hodně v háji.
@anetttie to chápu, mě trvalo ten půl rok než jsem se dala nějak dokupy 😣
@pe_tu_ss_ka přesně tak.. Já strašně doufám že se to nebude opakovat to bych nerozdychala.
@anetttie držím palce ať je příště všechno v pořádku 🍀
@pe_tu_ss_ka děkuji 🍀
@martinececka my sme sa snazili cca 9 mes podarilo sa mimomaternicove a teraz sa snazime 2roky a nic. Okrem toho mam PCO ale sme pred KET-ivf
@martinececka Ahoj, chci Tě povzbudit. U nás všechno dobře dopadlo. Snažili jsme si tři roky. Když se to konečně povedlo, tak to z toho bylo prasklé mimoděložní těhotenství. Nejprve mi ti chybně diagnostikovali jako zamlklé a udělali jen kyretáž. A prasklo to až o pár týdnů později. Nemám pravý vejcovod. Málem jsem umřela a pak se 4 měsíce po tom psychicky z toho všeho sesypala. A v tu dobu jsem otěhotněla. Je z toho holčička, pak jsem měla v mezidobí zamlklé těhotenství. Po 5 letech od první se narodila další holčička a po 7 letech od první holčičky přišel na svět chlapeček. Měla jsem hodně anovulační cykly, bez pravého vejcovodu a všechna těhotenství jsou spontánní. Určitě vti dobře dopadne. Kdybys chtěla, klidně napiš SZ. Dovedou si představit, jak je to těžké.
@martinececka Na konci března mi vzali levý vejcovod. Měla jsem čekat 3 MS a začít se snažit. Otěhotněla jsem v červenci 😊