icon

Najde se někdo, kdo váží méně než 45 kg?

kikus16
1. led 2021

Zdravím, předem se omlouvám za hloupý dotaz, ale opravdu mě to zajímá. Vážíte některá méně než 45 kg a máte normálně menstruaci? Měřím 156 cm a vážím 44 kg (hodně jsem zhubla po porodu a nedaří se přibrat) a mám hodně nepravidelnou ms. Většinou co 50 - 60 dní. Ted posledně jsem neměla ms 83 dní. Dohnalo mě k doktorovi až to, že jsem místo ms jen 22 dní špinila, takže jsem dostala prášky na přivolání. Doktor mě poslal i na hormonální profil (už cca 2,5 roku se nedaří otěhotnět) výsledky zatím nemám. Děkuji za odpovědi.

Strana
z2
urtica
2. led 2021

@kikus16 Držím palce!

veruuu_kubesovic
2. led 2021

160cm a 45kg a menstruaci mám pravidelnou 🙂 snažím se jíst pravidelně a neodbývat se v jídle

pajushka1
2. led 2021

Ano já, 159cm a 43,5 kila 🙂

sarkoc
2. led 2021

@kikus16 nene, nakoupila jsem si je sama 🙂

kiitaa
2. led 2021

Mam 160cm a standardne tak 48kg. S MS jsem nikdy problem nemela, dostala jsem to ve 12 a otehotnela jsem poprve ctvrty mesic snazeni a podruhe druhy mesic. Pribrala jsem poprve asi 16kg, ted jsem v pulce na 8kg. Doktori nikdy nic neresili, kdyz vsechno fungovalo... to spis od okoli clovek slychal 🙂 ale ono pak staci snist na posezeni treba celou pizzu nebo vic nez dva knedliky a s tim jsem nikdy problem nemela 😀

lv
2. led 2021

Ne 45, ale 49 asi pred rokem, na výšku 170 - vypadala jsem jak chodici kostra, starsi, unava, zima mi byla strašná - menses byla. Ze stresu, psychika. Ted to zuby nehty drzim na 55-57 = ideální váha.

Strana
z2