Najde se někdo, kdo váží méně než 45 kg?
Zdravím, předem se omlouvám za hloupý dotaz, ale opravdu mě to zajímá. Vážíte některá méně než 45 kg a máte normálně menstruaci? Měřím 156 cm a vážím 44 kg (hodně jsem zhubla po porodu a nedaří se přibrat) a mám hodně nepravidelnou ms. Většinou co 50 - 60 dní. Ted posledně jsem neměla ms 83 dní. Dohnalo mě k doktorovi až to, že jsem místo ms jen 22 dní špinila, takže jsem dostala prášky na přivolání. Doktor mě poslal i na hormonální profil (už cca 2,5 roku se nedaří otěhotnět) výsledky zatím nemám. Děkuji za odpovědi.
160cm a 45kg a menstruaci mám pravidelnou 🙂 snažím se jíst pravidelně a neodbývat se v jídle
Ano já, 159cm a 43,5 kila 🙂
Mam 160cm a standardne tak 48kg. S MS jsem nikdy problem nemela, dostala jsem to ve 12 a otehotnela jsem poprve ctvrty mesic snazeni a podruhe druhy mesic. Pribrala jsem poprve asi 16kg, ted jsem v pulce na 8kg. Doktori nikdy nic neresili, kdyz vsechno fungovalo... to spis od okoli clovek slychal 🙂 ale ono pak staci snist na posezeni treba celou pizzu nebo vic nez dva knedliky a s tim jsem nikdy problem nemela 😀
Ne 45, ale 49 asi pred rokem, na výšku 170 - vypadala jsem jak chodici kostra, starsi, unava, zima mi byla strašná - menses byla. Ze stresu, psychika. Ted to zuby nehty drzim na 55-57 = ideální váha.

@kikus16 Držím palce!