Nepřestávající špinění, čím by to mohlo být?

soniara
4. led 2017

Ahoj holky,
začínám být už docela nervózní. Ještě se mi to, co se děje nestalo. HA neberu cca 4roky. S přítelem se snažíme i miminko.
Ale ... v prosinci přišel menzes normálně 11.12. pak klasika cca 5dní, normálně skončil, ale po cca 5ti dnech špinění. Zašla jsem si ještě v místě trvalého pobytu ke "starému" lékaři, nasadil Norethisteron, ale opět i přes léky špiním, měla jsem dva dny klid a zas je to zpět. Volala jsem na gynekologii, zařizuji si "nového" lékaře, abych nemusela dojíždět. Tam jsem objednaná na 24.1.
Čím myslíte, že by to mohlo být? Občas se k tomu přidají bolesti v podbřišku, do toho beru léky na revma (Salazopyrin, Medrol + léky na tlak Dopegyt) a nejsem zas už nejmladší, že by se prostě už tělo zbláznilo?

soniara
autor
12. led 2017

Holky, nikdo nic?

Mám další dotaz 🙂
Bolí mě poslední dny hlava, prsa, podbřišek, občas špiním (Norethisterou vysazen a menzes nikde) a mám zvýšenou teplotu? Už si přijdu jak hypochondr, ale co by to mohlo být?

linee
12. led 2017

@soniara zavolej zitra na novou gyndu a rekni, ze mas problemy a nebo zajdi ke staremu lekari. Muze se jednat o zanet, cystu, problem se zlutym teliskem, hormonalni vykyvy a nebo neco dalsiho. Muze to byt neco banalniho a nebo neco vaznejsiho, co nepocka do 24. Predevsim, pokud se k tomu pridala teplota do 24. bych necekala.

soniara
autor
12. led 2017

@ linee
Uvidím jak mi bude zítra, rozjela se bolest břicha jako před menzes, tak že by už po tom Norethisteronu?
Ke svému "starému" už nemůžu, mám jej přes celou ČR :(

linee
12. led 2017

@soniara tezko rict, zavisi, jake si mela davkovani. Ale zvlastni je spise ta zvysena teplota. Jak pisi, muze to byt, ze na tebe "leze" nejaka viroza a nemusi to souviset se spinenim a muze to byt nejaky zanet. Prsa, podbrisek i hlava muzou byt indikaci, ze prijde MS. Ma ti prijit ted nekdy? S horeckou a temi priznaky bych jela k dr. i bez objednani, klidne pockej na zitrek.

soniara
autor
13. led 2017

@ linee
Teplota je pryč, ale já mám revma a ta teplota občas bývá.
Břicho je o dost lepší, už tak nebolí, ale jsem nafouklá. V neděli jsem vysadila dle Dr. Norethisteron (1-0-1), měl by přijít menzes a mám i svůj termín, ale zatím jen lehce špiním.

soniara
autor
27. led 2017

@linee
Tak už znám příčinu všech problémů... jsem 6+1 🙂
"Starý" Dr. to nepoznal, nasadil zbytečně Norethisteron.
I přesto všechno špinění neustávalo, ale přestaly křeče a bolesti v podbřišku. 24.1. jsem byla u nového lékaře, vyptal se na vše, nahlásil, že asi budeme mít problém s otěhotněním, vylezla jsem si na "kozu" a uslyšela jsem jen: "Ajéjej" a vzal ultrazvuk a ten potvrdil graviditu, ale museli jsme vyloučit i mimoděložní, našel ještě něco, co se mu nepozdávalo. Ale stále nevíme, zda se mimi udrží, tak ležím a odpočívám.
Špiním už minimálně a bolesti přešly úplně ... Tak si jen moc přeji, aby bylo vše v pořádku. Další kontrolu mám 1.2. ...

linee
27. led 2017

@soniara krásné zpravicky!!!moc držím palce