Nosifol - máte zkušenost?
ahoj všem.
chtěla bych se začít snažit o druhé mimi. ale "nefunguji" úplně správně. první dítě se podařilo až po hormonální stimulaci. tomu bych se tentokrát chtěla vyhnout. byl mi doporučen NOSIFOL. máte s tímto novým přípravkem někdo zkušenost?
díky!
Ahojte holky, prosím o radu. Koupila jsem si inofolic..nyní očekávám menstruaci, kdy začít tedy s užíváním? Počkat po menstruaci a nebo i během? Děkuji moc
@akinorev10 ahoj.ja ho zacala brat hned...
Ale u me je to takovy blby tak sem to kokikrat vynechala ale tenhle mesic zacnu brat fakt kazdy den.
@natysnovec ja si ho koupila v pondeli s tim, ze ho zacnu uzivat fakt poctive, aby se nam podarilo miminko...no mela jsem zrovna i zpozdenou menstruaci, udelala si test a pozitivni..takze preji, at se brzo zadari 🙂
@akinorev10 takze jsi ani neuzivala?My se taky snazime a nic...uz jsme obednani do Čb na kliniku...tak sem zvedava.Na tenhle mesic jsme s manzelem nakoupily ovulacni testy a uvidime.
@natysnovec presne tak, ani jsem nestihla uzivat..ale myslim, ze velky vliv ma i to, ze pritel uzival poctive Folandrol! Ja jen obcas predtim, kdyz jsem nezapomnela, jedla od Favea kyselinu listovou a obcas jsem si uvarila kontryhelovy caj, tak tezko rict, kde to zabralo 🙂 budu drzet pesti, at to vyjde i Vam ☺️
Ja uzivam necely mesic.Mam tedy Inofolic + vit.E a piju kontryhel od 1.dne menstruace do ovulace.Inofolic jsem zacala uzivat hned jak jsem ho koupila,bylo to v dobe ovulace.Pritel uziva selzink.Tak uvidime jake to prinese vysledky.
Mně sáčky teda nepomohly, až tablety Nosifol v prvním cyklu. Zbylo mi 23 tablet za 200 Kč kdyby někdo chtěl. Osobní odběr v Praze.
Ahojte baby ja by som sa chcela spitat sa ze ci ste niekto brali NosiFol, že či má niekto stim skúsenosť.
@ritinka123 to těžko říct, ovulaci jsem měla ale stejně jsme skončili na IVF a já pak přešla na Femibion...
Dobrý deň ja by som sa chcela poradiť alebo vás poprosiť ženy pomoste my porade my niečo snažíme sa o babo už niekoľko rokov a stále nič uz sme skúšali aj umelé a stále nič chcem ísť na to pomalí a brat nejaké lieky ale nevjem že ktoré už dobre a vhodné aby to zabralo ďakujem
Tak teď jsem si koupila Nosifol.. Ale tabletky. Všude ale čtu o sáčcích. Je to podstatný rozdíl?

Ahojky holky nemate nejaka zkusenosti s tim ze by jste po nosifolu pribraly?Dekuji