icon

Pomáhá autovakcína při streptokoku v pochvě?

monik111
7. zář 2025

Prosim o nazor a popr. radu, zkusenosti. Pul roku resim streptokoka v pochve. Obtize: zeleny vytok, paleni, svedeni, zarudnuti. Preleceno antb dle citivosti…horem i spodem-tri kola a vzdy se do tydne vratilo vse zpet. Trpim i bolestni bederni oblasti a pnuti v podbrisku. Ultr bez nalezu( zadna volna tekutina, nic, jem maly myom). Mudr navrhla autovakcinu. Jen musim cekat tri tydny. Takze stale mam popsane obtize a cekat jestli pak vakcina vubec zabere me nervuje. Jake mate zkusenosti? Popripade nejake rady na ulevu? Dva mecice uz beru Her Biotic. Ted zavadim probiotika, abych to dole trochu drzela na uzde….ale efekt nic moc 🙂
Manzel chudak trpi se mnou…
Moc dekuji 🙂

rebe
7. zář 2025

S autovakcinací neporadím, ale – manžel se taky přeléčil?

monik111
autor
7. zář 2025
@rebe

S autovakcinací neporadím, ale – manžel se taky přeléčil?

@rebe ten je v poradku. A je ze hry….intimnosti nejsou realne. Takze s nim to nesouvisi ☹

levandule_k
8. zář 2025

Jednou tady na diskuzi psala nějaká žena, která měla vaginální zánět, že ji manžel opakovaně nakazoval streptokokem, kterého měl na mandlích. Ty si pak nechal vyndat a ona měla klid.

A je ta bolest beder od toho streptokoka? Nemůže to být něco jiného?

Než bude autovakcína tak, bych zkusila pro úlevu pít čaj z řebříčku, nebo brát tinkturu z křídlatky japonské. (Má antibiotické účinky, tlumí bolest.)

anonym_28ca3a
8. zář 2025

Mě pomohla autovakcína na opakované a roky se táhnoucí záněty močový cest. Upřímně z celého svého zdravotního stavu jsem byla už natolik zdeptaná, že jsem zkusila cokoliv.

monik111
autor
9. zář 2025

No jestli ta vakcina nezabere, tak nevim co pak dal. To je nekonecny a stale dokola😔
Ty bedra jsou svalova bolest…citim svaly a slachy od bricha do beder. Takovy jak po namozeni. Pry spatne drzeni tela…no nevim🫣