Předávkování Pregabalin Mylan 75g. Poradíte, co dělat?
Dobrý den omylem jsem se ráno předávkovala pregabalinem. Zapomněla jsem že jsem si ho už brala. Nevim kolik jsem toho mě 2 nebo 3 možná 4 já nevím .
Motam se , jsem strašně veselá , mam sucho v ústech ,je mi hrozně a začali mě bolet ledviny. Nevim co dělat. Můžete mi prosím poradit ? ...bojím se jít do nemocnice ...zvracet už je zbytečný ...vypumpováni žaludku už taky je zbytečný .. Poraďte mi prosím .
Ráno? Jsi si jistá? Teď je večer. To přejde.
@berenika39
Dobře moc děkuji ...myslela jsem že to třeba přejde ...ale děkuji moc za odpověď
@pajamo
Přejde ? Ano vzala jsem si toho víc . Ale teď teda nevím . Tvrdíš že to přejde a někdo píše hned pohotovost. Oni to jsou neurologický prášky na předpis . Proto se ptám .
Nemocnice.
@liliskajudr Tak co chceš radit, sama asi cítíš jak to je nebo není. Ani nevíš kolik sis toho vzala, tak co chceš přes internet radit. Zavolej si na toxikologického linku 🤷https://www.tis-cz.cz/
@lilian2111
Děkuji za odpověď 🙂
@pajamo
Dobře moc děkuji 🙂
Nejvyšší terapeutická dávka je 600mg/den. Každopádně při předávkování léky se neptej na foru lekarskych laiků, ale jdi k lékaři. Nechápu jedno, můžeš se splest a vzit si ranní lék 2x, ale 4 místo 1 je podivný.
@lv
Já jsem prostě zapomněla že jsem si to brala ,ale nemůžu si vzpomenout kolikrát jsem si to brala . Já si to totiž nebrala naráz . Ale děkuji moc za odpověď

Máš dojem, že ti na foru odpoví někdo relevantněji, než lékař? Pohotovost, hned.