Problémy s erekcí. Čím to může být? Co pomůže?

8. zář 2020

Hezký večer, manžel má poslední měsíc problém s erekcí. Nikdy předtím takový problém neměl, spíš naopak byl vždy hodně rychle a erekci měl velkou. Před 3 lety prodělal rakovinu varlete, má tedy jen jedno ale přesto nikdy na žádné problémy netrpěl. Při sexu celkově trvá déle než se mu postaví, sama cítím že není nikdy úplně tvrdý a při změně polohy okamžitě opadavá. Jsme z toho oba dva špatní, hlavně tedy manžel. Má pocit že jako chlap selhal. Čím to může být? Poradíte někdo jak pomoci k lepší erekci? (prášky, bylinky, atd.)

marketka_m
8. zář 2020

asi by to chtelo odbornika..

amazonkajanik
8. zář 2020

Jak padlo,to chce odborníka a hlavně dávat na jevo (ale opatrně) že fakt neselhal! To je pro něj jako chlapa fakt důležité. Můj muž teď valci dlouhodobě s nemocí a když už dostane chuť,tak s ním nespolupracuje ten dole. Naštěstí to bere sportovně a zbytečně se tím netrápí ...až bude ready,tak já si nesednu 😂

szuzia
9. zář 2020

Jakmile má chlap jednou v hlavě, že selhal je to špatně. Pokaždé se bude snažit aby to znovu nenastalo, ale bude se to jen a jen opakovat. Mluvím ze své zkušenosti. Vlídná slova ani čas nepomohl. Pomohl alkohol, to člověk vypne. Ale to není trvalé řešení. Museli jsme navštívit odborníka. Manžel dostal prášky na ,,utlumení mysli,, a bylo po problému. Musel je brát dlouho dokud problém nevymizel, ale pomohlo to.

ufonaut
10. zář 2020

Tak doporučuji navštívit předně urologii. Pokud nebude problém tam, pak řešit hlavu, bylinky a pod...

marketanova
10. zář 2020

Doporučuji si s partnerem promluvit, co ho vzrušuje, co se mu líbí..a taky doplnit vitamíny a třeba něco pořídit v nějakém obchodě.

autor
10. zář 2020

@marketanova hraček máme plný šuplík, myslím že jsme otevření úplně všemu, vyzkoušeli jsme toho hodně (Elektro sex, všemožné vibrátory, hlavice, různé nástavce na penis, vakuovou pumpu atd.....). Víme co se tomu druhému líbí, do teď vše fungovalo skvělé, až posledni měsíc je prostě problém.

autor
10. zář 2020

@ufonaut na kontroly chodí manžel každé tři měsíce, jak na sono k urologovi, tak na krev a CT na onkologii. Byl nedávno a vše v pořádku.

smiglovec
12. bře 2021

Autorce: Ahoj, využiji toho, že jsem sem spadnul víceméně omylem, ale když už tu jsem, mohu Vám býti ku pomoci právě v těch mužských problémech. Tak za prvé je super, že máte intimní život bez zábran, a umíte si sex užít. To je napůl vyhráno. Pro chlapa je největší přítěž ta koule, co nosí na krku. Tam když začnou pochybnosti, ty koule v trenkách nic nezmohou. Jedna z nejrozšířenějších chorob dneška je diabetes. Nechat si změřit cukřík, zdravě papat, hýbat se. Já jsem taky lenoch, ale když jsem přišel upocenej z tréninku, a paní na mě udělala "Vrrrr" taky jsem udělal "Vrrr" No a to jsme potom večeřeli ve vaně.... Přeji, ať to není nějaký vážný zdravotní problém, ale jak říkám, když to v hlavě cvakne, tak se "kámoš" nepostaví, kdyby čerta vzývali. Držím palce. Marťas

smiglovec
12. bře 2021

A ještě jsem zapomněl, může to být i hormonální výkyv, dávejte mu každý den hrnek odvaru kotvičníku, za dva týdny si vás bude nosit na tom svém kladélku. Osvědčená bylinka, i moje babička se při vzpomínce na kotvičník červenala 🙂