icon

Šílené bolesti v podbřišku v 39tt

lucaaaaaaqa
2. říj 2017

Ahoj prosím o radu!!!
Tlaky a bolesti v pod brisku nemůžu sedět
už vůbec a hlavně když se zvednu nedojdu ani na záchod :( je to strašný už i vleže to mám nevím co stim jsem 39tt určitě je to normální? Dneska mi doktor řekl ze mi tlaci Hlavou dolu ale neudelal mi ultrazvuk nic jen do mě sáhl a ze to na porod není a bolesti sou normální ale
Já to fakt nemůžu vydržet :/ nechci bejt nějaká hysterka ale fakt to šílené bolí

gnozka
2. říj 2017

Zavolala bych do porodnice a nebo rovnou jela .

radulka57
2. říj 2017

jeď do nemocnice! Přinejmenším ti udělají ulltrazvuk, musíš vědět co se děje, není normální že nedojdeš na wc a nemůžeš sedět.

dzogobela
2. říj 2017

Jed, maximalne te poslou domu 🙂

pavca1982
2. říj 2017

Máš tam hlavičku asi pěkně už narvanou dole...už abys to měla za sebou.Za kontrolní UZ nic nedáš i pro psychickou pohodu😉

alcar
2. říj 2017

Podle popisu uz to vypada skoro jako porod. 😀 Zajed urcite do porodnice! 😉

lucaaaaaaqa
autor
2. říj 2017

Moc vám dekuju pravé sem tam nechtěla protože už to par dni mám a doktor mi dneska řekl ze mi nic není ale ze by mě vysetril to fakt ne :/

gnozka
2. říj 2017

Lepsi 100x jet nez neco opomenout🙂 a navíc do myslim ze vas tam pochopí kdyz uz jste tak daleko v tehotenstvi . Dejte pak vedet !

j.a.n.i
3. říj 2017

@radulka57 No, ultrazvuk ji nejspis delat nebudou, co by na nem videli? Natoci monitor, sahnou na cipek a pokud bude monitor ok a ona nepripravena na porod, tak ji zas poslou domu.

lucaaaaaaqa
autor
3. říj 2017

@j.a.n.i pravé přesně tohle udělal můj gynekolog
Proto se
Bojím ze v nemoncici udělaj to samy :/

kuliseks
3. říj 2017

V tom pripade bych jim rekla, ze tam zustanu i tak proste.. kdyz nemuzu chodit ani a tak. Jak pak muzete tedy poznat pripadne, ze uz mate prijet, kdyz Vam to tak prijde uz ted a oni Vas posilaji domu?

looolaaa
3. říj 2017

no co , jeď - týden na porod by byl -že nález není odpol neznamená že večer neporodíš ;)
Jako vždyť o nic nejde - hlavu ti neukousnou

j.a.n.i
3. říj 2017

@lucaaaaaaqa No a co by taky měli dělat jiného?

j.a.n.i
3. říj 2017

@lucaaaaaaqa A tedy nechápu, proč tvrdíš, že tě nevyšetřil... když to udělal.

gnozka
3. říj 2017

No nemyslím si ze pokud mas bolesti ze nemůžeš chodit ze by nad tim mávli rukou . Ja bych jela . Me i muj Dr řekl
Ze je lepsi přijet nez neco zanedbat . I kdyby to byla sebemenší blbost, oni jsou zvykli .

looolaaa
3. říj 2017

@lucaaaaaaqa já teda budu rodit po třetí takže o tom co fakt bolí mám již svoje představy 😅 ale chápu, že prvorodička je ze všeho hotová.. ale popravdě vem si to že toto je slabý odvárek toho co bude až se prcek bude drápat ven - a čím nepříjemnější jsou tyto porodní před přípravy kdy tělo pracuje tím by si to pak v den D mohla mít snazší - tak na to mysli ;)
jasně že tě těď vše už bolí - to dítě se tou dírkou prostě musí dostat ven!!!! to znamená rozvolnění pánve, práce kyčlí - a tak celkově příprava "spodku " na akci.
Prostě počítej s tím že porod je porod- a né procházka růžovou zahradou ;) aspoň pak nebudeš tak překvapená 😅

gnozka
4. říj 2017

@lucaaaaaaqa tak jak je ??? Jela jsi nebo ne ?

kacasa
4. říj 2017

@looolaaa přesně tak

ditta01
4. říj 2017

@j.a.n.i například se dívá na placentu a množství plodové vody

lucaaaaaaqa
autor
4. říj 2017

@gnozka bylo mi včera celej den dobře takže nejela uvidíme co dneska

gnozka
4. říj 2017