icon

Škaredá prsa a postava typu hruška: Jít na plastiku?

12. dub 2023

Ahoj, mám škatedá prsa tvarem i velikostí, do toho velké vystouplé bradavky. Bohužel mám.postavu tvaru hruška, silná stehna a zadek, takže postava vypadá nesouměrně. Šly byste na plastiku?

Škaredá prsa a postava typu hruška: Jít na plastiku?Škaredá prsa a postava typu hruška: Jít na plastiku?
Strana
z4
lenulacek
12. dub 2023

@bara88 tohle je za mě rozhodne koukatelnejsi než posrany zadky a číst o nastrihu u porodu

natysnovec
12. dub 2023

Mám horší prsa po dvou porodech než ty a to je mi 29 let🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😅😅

krtikkrtovaty
Autor odpověď smazal
lvl16
12. dub 2023

To nemůžeš myslet vážně 🙂. Vždyť máš krásný prsa a nejen ty. Postava rozhodně není problém.

mia255
12. dub 2023

Holky a mě to nedá. Rozhodovala jsem jestli to sem napsat ale napíšu ačkoli čekám že mě sežerete 😁 za mě má zakladatelka hezkou postavu ale prsa proste jsou ptoticke (klesnuté) takže naprosto chápu proč se paní ptá na plastiku. Za mě jsou tohle úplně normální prsa ale rozhodně ne krásné a úžasné jak tady píšete. Tím ovšem neříkám že paní plastiku potřebuje jen chápu proč ji chce. Jak už jsem psala já mám podobné prsa(možná maličko méně provesené) a jsem z nich nešťastná a vím že už to bude vždy jenom horší, proto na tu plastiku jdu. Nechci to pořád maskovat push upkou, chci chodit "naostro"....

autor
12. dub 2023

Děkuji holky, jste všechny tak hodné. Manžel moje prsa nikdy nekomentoval, není to kvůli němu. Jak říkám, je to asi tím, že vidím, jak se postava postupně mění věkem k horšímu a kvůli pocitu, že lepší už to nebude. No taky mi není 30 a bohužel ani 40.

autor
12. dub 2023

@mia255 Tak pokleslé mi zrovna nepřijdou, protože u této velikosti nemá moc co klesat. Spíš jde o velikost a vystouplé bradavky (s tím se asi ani nic dělat nedá). Zase jsem viděla plno plastik, kde byla prsa "našitá" jak dva balóny nepřirozeně vysoko. To bych taky nechtěla, spíše kapkovitý tvar.

mia255
12. dub 2023

🤷 jak říkám mám podobné prsa a dle doktora jsou pokleslé... Ale z toho jak a co píšete mi přijde že prostě nejste rozhodnutá. Pokud Vám jde jen o velikost tak bych do toho nešla... A a bradavkami nevím jestli vám něco plastika zmuze...

autor
12. dub 2023

@mia255 No tak asi je jasné, že vše není jak ve 20, ale povislá prsa si představuji jinak. Doktor možná chtěl přesvědčit k plastice.

mia255
12. dub 2023

Vy jste tam se mnou byla? 😁 Jen pro info, doktor mě od plastiky odrazoval, že mám hezká prsa ale trochu povisla každopádně být to na něm tak mi do nich nereze... Ale je to moje rozhodnutí... Nicméně nemusíte reagovat tak útočné, pokud jste si sem přišla pro pochvalu tak máte ostatní komentáře, já píšu to co vidím a je to jen můj názor 😉

surikata131
12. dub 2023

Prsa i postava jsou v pohodě, spíš to bude v hlavě. Když je člověk nespokojený sám se sebou, nemusí to ani plastika vyřešit. Navíc to není bez rizik a může být potřeba operací víc (časem), najdi si, co je to kapsulární kontraktura a breast implant illness

klovalka
12. dub 2023

Prsa máš mo hezký. Modelací tvar o moc nezlepšíš a jen Ti přibydou jizvy. Pokud chceš zvětšit, tak Ti budou Tvá prsa postupně přepadávat přes implantáty a vyžádá si to další operaci.. Postavu máš také dobrou, ano je tam pár drobností, na kterých se dá zapracovat, ale těch je minimum.

mia255
12. dub 2023

@klovalka můžu poprosit o info odkud máte, že prsa určitě budou přepadávat přes implantát? Pokud vím tohle se děje při špatně provedené operaci a neni to normální stav...

lv
12. dub 2023

Postava a prsa fajn, zvlast po 40 je to dost dobrý.

evik19
12. dub 2023

Prsa jsou pěkný, co bych za takový dala. A postava celkově taky hezká. Podle fotky bych tě tipovala maximálně lehce po třicítce. Já mám prsa mnohem menší a i tvarově horší, na plastiku bych snad i šla, ale můj manžel je údajně i tak spokojen a naopak se bojí, že by mi operace mohla vzhledově ublížit, což je objektivně nemožný🙂 Kdybych vypadala jako ty, o plastice ani náhodou neuvažuju.

surikata131
12. dub 2023

@mia255 já chápu plastiku při nějakých deformitách, asymetrii, velkém poklesu, ale s takovými prsy bych (ještě) určitě nešla. ony nevydrží krásné navždy. Taky poklesnou, může vzniknout kapsulární kontraktura, která deformuje implantát, prso je tvrdé, nevypadá dobře. Může prasknout implantát. Pak je potřeba reoperace, která je dražší než ta první. S tím je potřeba počítat. Třeba jedna z účastníc Survivor psala na IG, ze byla na operaci asi 3x nebo 4x, mela problemy. A to je mlada, prsa má dost velké, takze další operace urcite budou. Některé ženy mají díky implantátům různé nepříjemné příznaky až podobné autoimunitním nemocem (breast implant illness).

mia255
12. dub 2023

@surikata131 já to všechno vím, s chirurgem jsem o tom dlouhosahle mluvila nebojte 😉 nicméně já už jsem psala v předchozích příspěvcích, prsa mi přijdou úplně normální a pokud jde zakladatelce jen o velikost nesla bych do operace... Já zase chápu plastiku jako vylepšení něčeho, z čeho má člověk mindrak a rozhodně to nemusí být nějaká obrovská deformita 🤷

mia255
12. dub 2023

@surikata131 a jako u každé operace jsou tam rizika. Tady o to vyšší že člověk dostává do těla "cizí" předmět. Člověk co do toho jde musí počítat s komplikacemi a být s tím smířený, že to může nastat

pavca1982
12. dub 2023

Taky jsem 3 měsíce po plastice a u Vás bych do toho taky šla. Prsa máte hezká ale už prázdnější.Stačilo by 350 kapky a máte prsa jako víno.😉Postava se dá vylepšit cvičením.

surikata131
12. dub 2023

@mia255 teď jsem viděla video od Týnuš Třešničkové, které zjistili na 1 straně kapsuli a dostala termín reoperace příští rok v lednu. Právě tam řeší, že kdyby měla nějaký vážnější problém, musela by snad čekat taky skoro rok, protože nejsou dřívější termíny…já jsem taky zvažovala, že si jednou prsa nechám udělat, ale za mě teda brutálně převažují negativa a bála bych se toho. “Naštěstí” mám prsa menší, takže snad nehrozí, že bych je měla časem u pasu 😂

mia255
12. dub 2023

@surikata131 a víte proč má termín reoperace až za rok? Pravděpodobně si vybrala nejkaeho chirurga, který je tak vytížený, že termíny prostě nemá. Kdyby netrvala na tom konkrétním člověku(který je jistě hodně známý) má termín reoperace o dost drive a pravděpodobně ve stejné kvalitě 😉 já se omlouvám ale influencerum nevěřím ani nos mezi očima a raději se informují přímo u odborníků co a jak 🙂

zorizeli
12. dub 2023

Ahoj holky,
taky se přidávám se svým komplexem. Nemám děti, ani nemám vyšší věk, ale od puberty mám komplex z vlastních prsou. Jako zvykla jsem si, ale stejně s tím pořád trpím a už delší dobu uvažuji nad modelací. Má někdo zkušenosti s klinikami v ČR? Díky.

marselina
12. dub 2023

@mia255 souhlasím s vámi. Kapsule se bohužel cas od casu udělá a kdyby to bylo extra vážne, nikdo by ji nenechal čekat rok. Jak uvádíte pokud si vybere známého chirurga payera a spol u kterých se opravdu čeká i přes rok pak si nemůže stěžovat.

marselina
12. dub 2023

@zorizeli záleží odkud jste a kam by jste chtela z důvodu vzdálenosti.
Já byla v Brně, pan doktor operuje také ve Zlíně,jezdiva dokonce až na Slovensko.
Ma velice Dobre recenze, úžasný, lidsky, milý a hlavně luxusní ceny.

mia255
12. dub 2023

@marselina můžu se zeptat na jméno doktora? Není to Mudr Novak?

marselina
12. dub 2023

@mia255 joooo pan doktor Novak

mia255
12. dub 2023

@marselina k němu jdu také ❤️ 😁

klovalka
12. dub 2023

@mia255 děje se tak jednoznačně při špatně zvoleném implantátu nebo umístění. Ale s časem se to stává i u dobře provedené operace - gravitace se nezastaví..

marselina
12. dub 2023

@mia255 je uzasnak, chystám se k němu i na nos, tak uvidím kdy mi dá termín.
Kdy mate termín opky?

mia255
12. dub 2023

@klovalka ale gravitace neznamená že se prsní tkáň přelije přes implantát 🙈 stává se to většinou když je implantát pod svalem a bez modelace k tomu špatně zvolená velikost... Ale samo od sebe se to rozhodně nestane 🙂

mia255
12. dub 2023

@marselina na konci května 🙂 při konzultaci na mě udělal moc dobrý dojem a hlavně to vypadá že ač budu mít modelaci jizvy budou minimální. Tak snad to tak opravdu bude 😁

Strana
z4