icon

Som stále chorá a nešťastná, zrelá na psychiatra

zabudnutaanezdrava
27. led 2017

Dobry vecer,
ani neviem odkial zacat poriadne. Mam 25 rokov. A som zrela k psychiatrovi,poviem to narovinu.... Citim sa hrozne nestastna. Nic v zivote ziadna oblast mi nevychadza. Vsetko je zle, nic co si naplnujem nikdy nevyjde, citim akoby sa nieco zle dialo,okolo mna. Bola som zdrava zena, zdrave dieta vzdy, vsetko mi vychadzalo, rodina dobra, skola, perfektne vsetko bolo, kopu znamych,dokonca som si nasla lasku,ale pred takymi cca 3-4 rokmi sa to akosi zlomilo. SOM NEUSTALE CHORA!! Nechapem,o co sa jedna, pochodila som vsetkych lekárov, vselijakych,aj za hranicami, aj tu, liecila som sa mnozstvom liekov,, preparatov, lieciv, dokonca som chodila aj na jogu,ci akupunkturu, TČM som vyskusala nic. Ja sa zbavim jednej choroby a dalsia pride. Napriklad: uvediem priklad...od juna som mala zapal oka, potom zapal ucha, neskor zapal trojklanneho nervu, potom mi vytrhavali osmicky, potom zapal zaludka, potom zapal moc. ciest, potom zase oko, potom chripky dve, stale nieco, trapim sa vkuse pre nieco :( som zrela na psychiatriu,baby. Mam pocit,ze mi uz nikdy nic nepomoze. Stracam sa sama v sebe, bojujem so sebou,ako sa len da a neprechádza to, investovala som nekrestanske peniaze, aj moja rodina. tento kolobeh ma stoji strasne vela neergie, uplne ma vycucava zo zivota, citim,akoby niekto na mna nejaku kliatbu vrhol,hoci na to neverim,som katolicka, veriaca,bola som aj za fararom, bola som na spovedi, citala som mnoho knih, ako sa vyliecit, dusu a take, ale vsetko sa mi ruca. Nic mi nepomohlo, ani psycholog, nikto. Mne sa stále zakazdym objavi v zivote nejaky problém najma teda zdravotny, to ma hendikepuje v mnohých oblastiach života, napríklad nemozem ist ani na dovolenku,lebo som stale chora, na liekoch, nemozem ist ani si zaplavat do bazena,lebo dostanem zapal ,mykozu, nemozem ist na lyze lebo sa spotim a dostanem anginu, vraj imunitu na tom nemam az tak zle lekári hovoria podla testov, jedla som mnoho preparatov na imunitu, asi 5 ,dokonca aj wobenzym 4 mesiace, bez výsledku(ked som ho brala,bolo lmi lepssie,ale vysadila som a vsetko nanovo sa zacalo),cely sialeny kolotoc. ja nemam JEDEN mesiac za tie tri styri roky kedy by mi nieco nebolo, keby ma nieco nebolelo, a keby som nebola chora, na liekoch.
Prosím Vas stretli ste sa už s niecim ?mali ste to aj vy ?ako ste to riešili ? ja mam pocit,ze to dlhšie nevydrzim,a bud skocim z mosta,alebo pojdem na psychiatriu. Vysava mi to zivot aj energiu, s kazdym sa potom iba hadam,som neprijemna, lebo ja sama som v depke zo seba, ako sa zo zdraveho dievcata stal kripel,v 25 rokoch.:(:(:(
je to normalne,co sa mi deje ??dakujem za kazde rady.

Strana
z4
ifikoe
15. led 2020
Strana
z4